Sluiten

Vraag & antwoord

Whey Temptation Bulk 4500g
Kwaliteit whey
Whey Temptation Bulk 4500g
1
J Lukasse
Wellicht een gekke vraag, maar hoe weet ik nu zeker dat het poeder dat ik gebruik ook daadwerkelijk whey is. Worden jullie regelmatig gecontroleerd bv?
Powersupplements
Dit is zeker geen gekke vraag. We krijgen soortgelijke vragen wel vaker. De controle in Nederland van de kwaliteit van voedingsmiddelen is beperkt door de beperkte budgetten hiervoor. Frauderen is daarom helaas wel mogelijk al gebeurt het weinig.

In sommige gevallen is fraude moeilijk aan te tonen. Bijvoorbeeld bij een supplement als chondroοtine. Een eiwit als whey kan je echter niet zomaar vervalsen. De smaak en oplosbaarheid onderscheiden het van andere eiwitten. Als je een heel ander ingrediλnt zou aanbieden als whey, dan is dit voor mensen die bekend zijn met whey supplementen al snel duidelijk.

Overigens geldt het bovenstaande voor naturel wei eiwit. Wei eiwit supplementen kunnen in textuur en smaak verschillen door gebruik van aroma’s en verdikkingsmiddelen. Onze shakes zijn erg ‘dun’ van textuur doordat we weinig of geen guar gom gebruiken (Stevia- en naturel varianten bevatten helemaal geen guar gom of andere emulgator/verdikkingsmiddel).
Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Whey Temptation Bulk 4500g

Whey Temptation Bulk..

4.5733(75)
Superlekkere smaken!
Waanzinnige bulk-prijs
West-Europees merkproduct
80 tot 83% eiwit
Geweldige smaak en een geweldige prijs!
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Whey Temptation 1000g
Whey Temptation 1000g