Sluiten
Waardering 9,4 na 2060 recensies

2060 Recensies

Pea Protein Isolate 1000g

Licht verteerbaar en lekker

5 mei 2013 06:54
Richard Mol
Licht verteerbaar. Ik doe er een beetje (smaakloze) soja eiwit bij en een beetje vruchtenhagel of anijshagel van de Ruyter en het is hartstikke lekker en lekker.
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Raar bijsmaakje

26 april 2013 10:57
Ceetje
Ik heb de Stevia variant gekozen (bos aarbei). De eerste slok was prima. Maar na een paar slokken, proefde ik ÚÚn of ander raar bijsmaakje. Ik ben Whey isolaat gewend met zoetstoffen, dus misschien dat het vieze bijsmaakje erbij hoort, omdat ik het veel zoeter gewend ben. Qua ingrediŰnten is deze versie natuurlijk wel een stuk gezonder.. Maar lekker.. op dit moment niet.
27 april 2013
Power Supplements - Jaap
00:00Stevia staat bekend om een mintachtige nasmaak. Daarom gaat stevia ook niet goed samen met sommige andere smaken zoals bijvoorbeeld banaan. Standaard zoetstoffen hebben inderdaad een sterkere zoetkracht dan stevia. Om die te evenaren zou je bijzonder veel stevia moeten toevoegen, dit levert dan op zijn beurt weer een sterkere nasmaak dus het blijft een beetje schipperen voor een optimale zoetheid. nb: na een aantal keer gebruik verdween bij mij de nasmaak. Jaap
Pure Whey Protein Isolate 1000g

Chocola het lekkerst

11 april 2013 08:45
Julia Odina
Ik gebruik de chocolade shake en het smaak heerlijk, vooral met melk. Het is ook ontzettend makkelijk te mixen en het is nog super goedkoop ook! Ik vergeleek ook met andere isolate protein shakes uit andere winkels, maar deze heeft duidelijk minder vet en kcal. en meer eiwitten. Dus ik ben erg tevreden.
Onlangs proefde ik ook de bos-aardbei-smaak, maar chocola blijft het lekkerst!
Stevia Whey Protein Isolate 1000g

Stevia whey bos-aardbei

4 april 2013 10:28
Edwin van C
Vorige week Whey Protein Stevia bosaardbei gekocht als uitprobeersel.
Wilde even laten weten, dat ik er zeer over te spreken ben.
Echt een goede smaak en de tijd met op smaak brengen met fruit of sucralose/aspartaam bevattende eiwitten ligt eindelijk achter me!
Pure Whey Protein Isolate 1000g

Soort yokidrink

26 maart 2013 23:24
Mo
Ik gebruik al een tijdje de perzik als maaltijdvervanging en hij gaat niet tegenstaan, sterker nog hij is superlekker, soort yokidrink :-)
Pure Whey Protein Isolate 1000g

Chemische smaak

11 maart 2013 13:45
Willem Vroegh
Ik heb net als sommige ook het gevoel iets chemisch te proeven.Ik had 2 kg kokos smaak, ik persoonlijk vind het geen drinken,het heeft een chemische smaak.en gebruik het ook niet meer na 2 shakes.

Willem
Premium Pro 50g reep

Super lekker

9 maart 2013 13:11
Tim Blokker
Kreeg deze reep (aardbei-banaan) bij mijn bestelling, echt super lekker! Zeker een aanrader.
Pure Whey Protein Isolate 1000g

Eiwitshake na het sporten

1 maart 2013 14:01
JJHP Avendonks
Ik gebruik de eiwit shakes al jaren voor na het sporten en ben zeer tevreden. Het mixed erg goed. Wat smaken betreft gebruik ik alleen vanille en chocolade, beiden zijn goed van smaak. Beide mix ik met water en het valt daarbij op dat de vanille erg gaat schuimen waardoor het even moet staan voordat je het kunt drinken anders heb je alleen schuim in je mond. De chocolade kun je meteen na het mixen drinken.
Pea Protein Isolate 1000g

Heerlijke shake

25 februari 2013 12:52
Jesse
Ik vind de pea protein echt heerlijk smaken. Ik drink er 2 van per dag en mix het met water. Na iedere training verheug ik me weer erop om deze shake te drinken.
Het is fijn dat jullie dit aanbieden aangezien ik niet tegen melk kan. En stevia is natuurlijk ook helemaal geweldig.
Pea Protein Isolate 1000g

Smaakt naar doperwten

25 februari 2013 12:01
Jermaine T
Met veel enthousiasme heb ik een 1kg pot besteld vanwege het feit dat het lactosevrij is en een hoog gehalte arginine & essentiŰle aminozuren heeft etc. Helaas laat hij te wensen over.

Smaak: Bij het openen van de pot ruik je al een sterk doperwten lucht en zo smaakt hij ook. Ik moet wel eerlijk zijn dat na de eerste 2 slokken hij best oke is, misschien was mijn verwachting iets te hoog.

Structuur: Iets wat me echt tegen viel bij de Micellar Casein eiwitten was dat het heel zanderig blijft zelf wanneer je het goed schud of in een blender doet wat het onprettig maakt bij het drinken en daar heeft deze PEA eiwit ook last van. Niet even erg maar je merkt het wel.
25 februari 2013
Power Supplements
00:00Pea Protein heeft inderdaad een hele andere structuur dan whey of case´ne eiwit. Het blijkt in de praktijk dat zo'n 80% van de klanten Pea Protein heel goed waardeert en zo'n 20% de structuur niet lekker vindt.
Een maatschepje Pea Protein kan het beste aangemaakt worden met 250ml melk of met 300ml (koud) water. 2 x schudden is voldoende.
Whey Protein Hydrolysate DH25 Classic 1000g

Smaakt naar limonade

22 februari 2013 16:24
J Chan
Heb de tropische vruchten en die smaakt gewoon naar limonade, toppie! De werking kan ik nog niks over zeggen.
L-Citrulline 180 caps

Zeer goede pomp

21 februari 2013 12:53
Dennis Vreriks
een zeer goede pomp!!erg tevreden!!
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Lekker shakes

11 februari 2013 22:18
Tom Remeeus
Een prima aanvulling voor als je regelmatig aan kracht- en conditietraining doet.
Als ik dit goedje gebruik na een intensieve training, heb ik veel minder last van spierpijn.
Daarnaast vind ik de smaak van deze shakes (ik heb ervaring met de vanille- en de
chocoladevariant) echt lekker. Integendeel tot andere eiwitshakes van andere merken, drink ik deze shake graag, misschien zelfs te graag, haha.


Topproduct!
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Goed verschil in spiermassa

4 februari 2013 19:47
N Rassolyrad
Had eerst de Banaan smaak en nu al een paar keer de Bosaardbei-Stevia gehad.
Banaan erg goed bevallen, maar de bosaardbei vind ik persoonlijk niet lekker.

Verder is het relatief erg goedkoop en zie ik ook na een tijdje goed verschil in spiermassa, prima spul met een snelle levering!
Protein Block 90g reep

Vervanger voor shake

9 januari 2013 13:36
Bonny Van Iersel
superlekkere reep, inderdaad goed vullend. Ik neem deze als maaltijd en kan hem nÚt op (heb een GBP operatie ondergaan). Fijne vervanger voor een shake.
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact