Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1395 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Essential Amino Acids 350g: 3 vragen

Essential Amino Acids 350g
Essential Amino Acids 350g

Essential amino acids gebruiken icm leucine

20 april 2016 11:16
andres
ik heb me deze net gekocht. ik gebruik momenteel hmb , creatine en leucine dagelijks.
kan ik essential amino acids nog erbij gebruiken? zoja wanneer ?
in verband met leucine want die neem ik momenteel 2 x per dag 3 gram.
bij ontbijt 3 gram en bij de shake na training ( halfuur naar training )

EAA of BCAA

20 april 2016 09:56
Anoniem
Ik gebruik al geruime tijd jullie BCAA, zowel capsules voor de training en poeder en in de eiwitshake na mijn training. Adviseren jullie om BCAA te vervangen voor dit product? Komen er ook capsules?
20 april 2016
Powersupplements
12:16Als je aminozuren gebruikt voor spiergroei, dan is de combinatie van de 9 essentiŽle aminozuren in de meeste gevallen effectiever dan alleen de BCAA's. De EAA mix bevat ongeveer 40% BCAA. Als je bijvoorbeeld 4 gram BCAA gebruikt en dit vervangt door 10 gram EAA (waarvan ruwweg 4 gram BCAA), dan is de EAA mix altijd sterker. Vervang je 4 gram BCAA door 4 gram EAA (waarvan ruwweg 1,6 gram BCAA), dan zijn de BCAA's sterker. Dat is wel onder voorbehoud dat je die dag al eiwitten hebt gegeten voor de aanvoer van voldoende essentiŽle aminozuren. Heb je die dag nog geen eiwitten gegeten. Want dan is de EAA mix alsnog sterker ondanks de lage dosering. De optimale dosering EAA is 8 gram voor de training en 8 gram na de training. Dit bevat samen ruim 6 gram BCAA's, maar is een stuk effectiever voor spieropbouw. Een groot voordeel van de mix van essentiŽle aminozuren is dat je de optimale concentratie van alle noodzakelijke aminozuren voor spiergroei aan kunt voeren zonder dat je de training hindert met de vertering van eiwitten. Hoe intensiever de training hoe zwaarder dit voordeel weegt.

verschil tussen BCAA, essentiele aminozuren en hydrolis

7 april 2015 13:06
andres
kun je me eens uitleggen verschil tussen die 3

- BCAA poeder
- essentiele aminozuren
- pepto pro caseine hydrolisaat

het gaat mij om tijdens training ( krachttraining en voetballen ) te nemen. voor beter herstel en spiergroei. volgens mij is pepto pro duurste maar ff niet na prijs kijken. welk is beste voor herstel en spiergroei

viel me trouwens op dat jullie BCAA 10 euro duurder is dan die van een concurrent , is dat vanwege de kwaliteit? want vanuit japan ?