Sluiten

Vraag & antwoord

Natural Fat Control
Aftrainen
Natural Fat Control
1
Richard
Ik heb een vraag over jullie Natural Fat Control product.
Is deze voornamelijk bedoeld voor mensen die veel gewicht willen verliezen of ook voor mensen die willen aftrainen en het vetpercentage omlaag willen brengen? Ik ben ongeveer 1,90m en weeg 92 kg en train al 4 jaar. Groot gedeelte van het lichaamsgewicht is spiermassa maar heb voornamelijk rond de buik moeite om die laatste kilo's eraf te trainen. Ik sport 3 tot 4 keer in de week en houd ook rekening met mijn voeding.
Is de Natural Fat Control een toegevoegde waarde om af te trainen en het vetpercentage te verlagen of moet ik dan opzoek naar iets anders?
Powersupplements - Kris
Natural Fat Control (NFC) werkt waarschijnlijk beter bij actieve sporters dan bij minder inactieve en te dikke mensen. NFC beschermt je spieren tegen afbraak door training en laat je lichaam een groter beroep doen op vetreserves. Het is dus een goede hulp bij het cutten. Het enige wat er op aan te merken is, is dat het niet zo heftig werkt als thermogene fat burners. Maar dat type fat burners geeft je lichaam teveel stress.


NFC werkt langzaam. Maar naar ons idee is langzaam en gestaag de beste manier om af te vallen. Je hoeft dit supplement in ieder geval niet te stoppen zoals die anderen middelen die hoofdpijn, zenuwachtigheid en trillerigheid veroorzaken.


Wat betreft het hardnekkige buikvet. Dat kan misschien duiden op teveel stress. Een ander mogelijkheid is alcohol (ook een zeer sterke lichamelijke stressor). Stress kan je op vele manieren counteren. Een ervan is veel slapen.

Stress kan ook komen door een trainingstype dat niet bij je past. Bijvoorbeeld veel langdurige cardio doen als je eigenlijk een sprint- type bent. Intervaltraining of sprinttraining zou dan beter zijn.