Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1512 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Natural Fat Control: 52 vragen

Natural Fat Control
Natural Fat Control

natural fat control met bloedverdunnende medicijnen

25 april 2016 10:47
L van der Meijden
Wat is de reden dat je Natural Fat control capsule niet tegelijk mag gebruiken met bloedverdunnende medicijnen?
25 april 2016
Powersupplements
12:50Groene thee (extract) in Natural Fat Control kan de effectiviteit van een aantal bloedverdunnende medicijnen verminderen. De tanninen in groene thee (extract) verminderen de opname. Gelijktijdige inname kan daarom ongewenste effecten hebben. Een capsule Natural Fat Control bevat de hoeveelheid tanninen van een flinke kop groen thee.

nog meer afvallen ??

5 november 2015 10:05
Ikke
Hallo,

Ik ben vorig jaar febr 2014 begonnen met afvallen, dit door middel van sporten en jullie afslank pakket met oa.: Pure Whey, visolie, micellar Casein en natural fat control.

Ik ben hier erg tevreden over en ben inmiddels van 164 naar 110kg af gevallen. Op dit moment sport ik 4x per week:
1x per week kick & fit een sort boxconditie training (erg leuk, en je gaat kapot)
3x per week ca. 10min crosstr., 10min fiets en 20min hardlopen ca. 45 krachttraining (2 spiergr per keer) dit is een indicatie we wisselen veel af om elke keer het lichaam weer te laten schrikken.

Nu ben ik op een punt beland dat ik bijna niet meer af val terwijl ik zeker nog wat kan missen. (vetperc is nu 27%). Wat kan ik doen om die laatste 10kg te pakken?

Heeft u ook nog tips voor de lovehandels?

Met vriendelijke groet,
Ikke
5 november 2015
Powersupplements
11:36Je bent een indrukwekkende hoeveelheid gewicht verloren! Je lichaam heeft misschien even tijd nodig om zich comfortabel te voelen bij dit gewicht, voordat het zich overgeeft aan verder gewichtsverlies. Een niet onwaarschijnlijke andere mogelijkheid is dat je momenteel geleidelijk aan spiermassa wint, terwijl het vetpercentage ook geleidelijk daalt. Op de weegschaal zie je geen effect en vetpercentage metingen kunnen nogal fluctueren. Het meest betrouwbaar is misschien een huidplooimeting om je vooruitgang te peilen (maximaal eens per maand). Voor zo'n laatste 10 kg vetverlies mag je best een jaar uittrekken. Die 50 kg gewichtsverlies binnen een jaar zet die laatste 10 kg natuurlijk in de schaduw. Maar je hebt de grootste slag geslagen! Ik denk dat je er nu beste een tijdje op mag vertrouwen dat het goed gaat omdat je goed bezig bent. Als je lol hebt in het sporten en als een gezond voedingspatroon je geen grote moeite kost, dan kun je misschien de aandacht op steeds sterk verbeterde meetresultaten even loslaten. Volgens een theorie (uit de praktijk) duidt een opslag van vet rond de Lovehandels op het eten van meer koolhydraten ten opzichte van de hoeveelheid die je goed kan verwerken (meer precies insuline afgifte versus insulinegevoeligheid). Je hebt dan in het verleden die lovehandels 'gecreŽert' door een combinatie van bepaalde voedingskeuzes in verhouding tot te weinig beweging. Wanneer vetcellen op de locatie van de lovehandels groeien, zullen ze op een gegeven moment gaan vermeerderen (een proces dat hyperplasie heet). Op het moment dat vetcellen vermeerderen creŽer je een versterkte aanleg voor vetopslag. Dit zou dus in het verleden kunnen zijn gebeurd. Elke cel in je lichaam concurreert nu nog voor opname van voedingsstoffen met andere cellen (ook met spiercellen). Meer vetcellen bij de lovehandels betekent dat je daar nu makkelijker vet opslaat en/of minder snel laat gaan. Je kunt spiercellen voorsprong geven in de concurrentiestrijd om voedsel door ze veel te gebruiken en vooral door te trainen als een bodybuilder. De vetcellen zullen uiteindelijk waarschijnlijk weer in aantal verminderen zolang ze niet te vol raken (want dan vermeerderen ze juist). Ik meen dat je na 7 jaar de helft van je vetcellen weer kwijt bent (vetcellen gaan na verloop van tijd dood). En ik vermoed dat wanneer je je lichaam niet aanspoort tot het maken van veel nieuwe vetcellen door overmatig te eten of te weinig te bewegen, dat het aantal vetcellen weer terug naar normaal zal gaan. Mijn inschatting is dat je over een jaar of 10 weer 'normaal' gebouwd zult zijn. Let wel: dit is mijn eigen theorie. Er is dus geen garantie! :-) In de tussentijd zullen de lovehandels vooral afnemen in omvang wanneer je totale lichaamsvet vermindert. Kris

capsules openen

28 september 2015 08:32
Debora
Helaas kan ik heel slecht capsules slikken, bij sommige capsules is het geen probleem ze open te maken en de inhoud te mengen met water en op te drinken. Is dat bij deze capsules ook mogelijk zonder gevaar voor bijvoorbeeld de slokdarm / maag?
28 september 2015
Powersupplements
10:39Hoi Debora, De plantextracten in Natural Fat Control zijn heel geconcentreerd. Het met water gemengde poeder zal daarom een wrange smaak hebben. Maar als je het halverwege een maaltijd drinkt, moet het vreemd gaan wil hiervan hinder ondervinden aan je slokdarm. Voor de maag is er geen verschil. Een capsule zou binnen 10 minuten open gaan in de maag. Kris

Rijstzetmeel in Natural Fat Control

21 april 2015 09:46
Chris Daatselaar
Hallo,

Ik zag bij jullie product íNatural Fat Controlí dat er rijstzetmeel en gelatine bij de ingrediŽnten staat. Zijn dit niet juist ídikmakersí of heb ik dit verkeerd.

Alvast bedankt!

Groeten,

Chris Daatselaar
21 april 2015
Powersupplements
11:54Hoi Chris, Rijszetmeel kan een dikmaker zijn als je er genoeg van eet. In Natural Fat Control zit maar een heel klein beetje. Dat zul je niet merken. Het rijstzetmeel wordt gebruikt als vulstof. Zo wordt het mogelijk om heel precies de juiste hoeveelheid actieve ingrediŽnten in het volume van de capsule te krijgen. De regulier gebruikte vulstoffen zijn synthetische materialen die mogelijk nadelige effecten hebben op de darmbacteriŽn. Rijszetmeel is een goed natuurlijk alternatief. Over die paar honderd milligram rijstzetmeel hoef je je absoluut niet druk te maken! Gelatine is het materiaal van de capsule. Gelatine is zeker geen dikmaker. Het is een eiwit dat als bouwstof kan dienen voor bindweefsels. Ook hier geldt dat het om zo'n geringe hoeveelheid dat het geen merkbare invloed heeft op je totale energieinname. De hoeveelheid gelatine in 3 capsules Natural Fat Control levert ongeveer 1 kilocalorie. Omdat het een eiwit is waarvan de vertering ook weer energie kost, is de netto bijdrage aan de energiebalans zelfs nog minder. No worries ! :-) Kris

vetverbranding en spieropbouw.

10 april 2015 08:19
Rik
Beste,

Ik sport wisselend 1 tot 4 keer per week (zwemmen, bokstraining, fitness, hardlopen). Ik wil graag wat meer spiermassa creŽren en tegelijk iets meer vet kwijtraken. Gaat vooral om mijn íbuikjeí, heb niet een zwaar overgewicht.

Omdat ik hoorde dat uitsluitend eiwitshakes voor spieropbouw er ook voor kunnen zorgen dat je aankomt, ben ik eerst naar vetverbandende supplementen gaan zoeken, vandaar dat ik op NFC uitkwam.

Mijn vraag is alleen of dit supplement ook ondersteund bij de opbouw van spieren, of dat ik hier weer beter iets anders voor kan gebruiken. En zo ja, is het dan het beste om de twee supplementen samen te gebruiken of eerst een periode NFC en daarna overgaan op iets anders? Of zijn er ook andere supplementen die zowel vetverbranding als spieropbouw in een keer ondersteunen?

Een hoop vragen maar ik wil er zeker van zijn dat ik het goede in huis haal voordat ik een aankoop bij jullie doe!

Vriendelijke groet,

Rik
10 april 2015
Powersupplements
10:37Hoi Rik, Je kunt in gewicht toenemen door het gebruik van eiwitshakes. Het eiwit vertegenwoordigt immer een extra hoeveelheid calorieŽn. De meeste mensen worden echter niet vetter van de extra ingenomen eiwitten. Dit heeft een aantal redenen: 1) In combinatie met krachttraining worden de eiwitten eerder gebruikt voor spieropbouw dan voor vetopbouw. 2) Eiwitten remmen de honger en laten de trek in zoetigheid afnemen. Mensen eten daardoor gezonder en minder koolhydraten. Dit resulteert vaak zelfs in een afname van het vetpercentage. 3) Eiwitten verhogen de stofwisseling. Dit komt doordat de vertering en verwerking van eiwitten meer energie vergen dan de vertering en verwerking van koolhydraten van vetten. Ook al bevatten 30 gram eiwitten evenveel calorieŽn als 30 gram koolhydraten, door de toename van de stofwisseling leveren de eiwitten netto minder energie. Al met al zijn eiwitsupplementen heel geschikt voor de combinatie van spieropbouw en vetverbranding. Het gebruik van Natural Fat Control kan prima samengaan met het gebruik van eiwitsupplementen. Natural Fat Control is niet echt spieropbouwend. Het kan wel de spierpijn en spierafbraak verminderen. Het netto resultaat op spiergroei kan daardoor wel positief zijn. Natural Fat Control is een supplement dat goed werkt op langere termijn. Andere supplementen die de stimulering van spiergroei en vetverbranding combineren zijn l-citrulline, omega-3 visolie, HMB en BCAA's. Hiervan is omega-3 een lange termijn supplement. De rest kan je voor kortere periodes gebruiken.

Overgevoeligheid caffeine

6 februari 2015 15:18
Dennis
Beste,

Ik heb een overgevoeligheid voor caffeine. Ik kan zodoende geen koffie, cola of zwarte thee drinken. Met chocolade moet ik oppassen.

Hoeveel caffeine zit er in deze pillen?

Alvast bedankt!

Inname

24 december 2014 09:26
Bjorn Rijpert
Beste Heer/Mevrouw,

Ik had een korte vraag over dit product en de Visolie(Omega-3). Ik neem dat ik deze capsules gewoon heel moet inslikken niet eerst moet mengen met iets of los moet maken?

Met vriendelijke groet,
Bjorn
24 december 2014
Powersupplements
10:31Hallo Bjorn, De capsules van Natural Fat Control en Visolie hoeven niet geopend te worden. Je kunt ze inderdaad in hun geheel doorslikken. We raden aan de capsules in te nemen tijdens maaltijden.

combinatie whey en natural fat control

6 juni 2014 09:41
Michaela van Drimmelen
Ik gebruik nou sinds 2 weken de whey isolaat, nu wil ik deze er bij innemen, de fat control.
Ik las dat er 3 capsules tegelijk ingenomen kunnen worden, klopt dat?
En is het dan verstandig om dit tijdens de avond maal in te nemen? ? Maar moet ik dan de shakes aan gaan maken met water ipv melk?

Bedankt!
6 juni 2014
Powersupplements
11:47Hoi Michaela, De Natural Fat Control kan het beste met een maaltijd genomen worden. De avondmaaltijd leent zich hier goed voor. Je mag inderdaad 3 capsules tegelijk innemen. Als je de whey shake los gebruikt is dit waarschijnlijk niet voldoende 'bodem' om Natural Fat Control bij in te nemen. De combinatie avondeten + eiwitshake + Natural Fat Control biedt wel voldoende bodem. Als je de bovengenoemde combinatie gebruikt, zou ik de shake met water aanmaken. Maar nog beter is het om geen shake te gebruiken bij het avondeten. Meestal eet je bij het avondeten namelijk al een bron van eiwit. Extra eiwit in de vorm van een eiwitshake is dan niet nodig. Die shake kan je in dat geval beter voor een ander moment van de dag bewaren. Kris

cholesterol pillen

31 maart 2014 11:03
anoniem
Geachte Powersupplements,

Ik slik ťťnmaal per dag een pil tegen cholesterol. Mag ik natural fat control gebruiken aangezien er staat dat het niet in combinatie met medicijnen gebruikt mag worden?

vr. groeten
31 maart 2014
Powersupplements
13:04Natural Fat Control mag in combinatie met cholesterol verlagende medicijnen gebruikt worden.

Dosering per inname

31 maart 2014 10:29
Mike Weegink
Beste PS,

Zojuist heb ik alweer mijn 5e, 6e en 7e Natural Fat Control aangeschaft. Komt door aanbiedingen telkens van dit product! Heb er in totaal dan nog 4 op voorraad en 1 pot weggegeven aan mijn vriendin dan kan die het ook eens proberen.

Ikzelf ben zeer positief over dit product, ik gebruik het nu al vanaf 1 september en merk zeker wel dat vet sneller wordt verbrand. Momenteel zit ik nog op een dosering van 2 capsules per dag, ik neem deze tegelijk in tijdens mijn lunch. Mijn vraag is nu als volgt:

Kan ik ook 3 capsules tegelijk innemen? Ik heb namelijk nu nog aardig wat potten zoals je kan lezen en door de maximale dosering in te nemen wil ik het proces dan versnellen. Als ik bij b.v. 3 verschillende maaltijden een capsule moet innemen ben ik bang dat ik er nog wel eens een vergeet + vaak wordt een maaltijd gecombineerd met zuivel wat het effect weer opdoekt. Vandaar dat ik er 3 tegelijk in wil nemen tijdens mijn lunch om van al het gehannes af te komen.

Alvast bedankt voor jullie antwoord!

Top producten!
31 maart 2014
Powersupplements
12:34Hoi Mike, Een dosering van 3 capsules Natural Fat Control tegelijk bij een maaltijd is geen enkel probleem! Het is goed te horen dat Natural Fat Control goed voor je werkt. Ik ben benieuwd of je nog sneller resultaat zult boeken met de dosering van 3 capsules per dag. Alhoewel afslanken natuurlijk een proces is dat normaal gesproken steeds wat trager verloopt. Als je wilt, aarzel dan niet om een review te plaatsen. :-) Kris

Natural Fat Control + tips 'cutten'

17 maart 2014 13:07
Anoniem
Beste Kris,

Ik wil graag de komende 3 weken gaan cutten (heb nog geen natural fat control gekocht), momenteel heb ik een vetpercentage van 9%. Ik wil 1,5 kg vet verliezen, dan zit ik ongeveer op 7% body fat. Ik weeg nu 79,8kg en ben 1m80. Ik heb het volgende schema gemaakt (ik volg het nu 3 dagen):

6:00 uur Ė wake-up, 5 gram BCAAís, HMB, cafeÔne, beta-alanine, L-citrulline (pre-workout)
7:00 uur Ė 20 minuten HIIT (sprints &jumprope) + krachttraining (12 reps x 3 sets), 10 gram BCAAís (peri workout)
8:00 uur Ė 30 gram whey, 5 gram creatine, HMB, L-citrulline (post workout)
9:00 uur Ė vast voedsel, kipfilet plakjes en amandelen
16:00 Ė eerste echte vaste voedsel

Heb ik ook nog Natural Fat Control nodig als ik de BCAAís inneem voor de training? Ik train op nuchtere maag afgezien van de BCAAís.
Ik heb de rest van mijn voedingsschema in een Excel bestand staan. De link: [..........]

De theorie achter mijn schema is als volgt:

In de ochtend zijn de glycogeenvoorraden niet meer voorradig waardoor je tijdens de training gelijk begint aan de vetverbranding. De pre-workout cafeÔne werkt dit effect in de hand door de vetzuren te mobiliseren.

Ervan uitgaande dat ik 3200 kcal verbrand per dag (24 uur) volgens de Harris-Benedict formule (6-7 dagen zware training per week), verbrand ik dus 3200:24= 130 kcal per uur. Als ik dan vanaf 6:00 uur tot 9:00 uur vrijwel geen voedsel heb binnengekregen is dat dus 3*130kcal= 400 kcal verbrand aan vet. Daar komt de EPOC (excess post-exerciseoxygenconsumption) en de trainingsenergie bij dus een totaal van 400+600 kcal verbrand= 1000 kcal verbrand aan lichaamsvet voor 9:00 uur. Het voedsel dat ik eet om 9:00 duurt ook nog 1-2 uur om te verteren dus dat is ongeveer 130 kcal extra lichaamsvet verbrand. Dit voedsel eet ik alleen voor de spierobouw, de volgende portie is pas om 16:00 uur, heb ik dan van 9:00 uur tot 16:00 uur extra vetverbranding?

Later op de dag eet ik de grootste hoeveelheid kcal van het schema omdat ik het minder zwaar heb als ik in de avond vrijwel normaal kan eten. In de ochtend/middag heb ik minder problemen met honger. In de avond kan ik ook niet helder denken als ik weinig eet.
Ik vraag me dan af of deze theorie klopt, dat het lichaam in de ochtend echt zoveel vetten verbrand en dat de spieren de whey + kipfilet beleg + amandelen volledig gebruiken zodat er niks meer over is qua voeding voor de rest van het lichaam zodat het lichaam toch vet moet blijven verbranden. En wordt de grote hoeveelheid kcal in de avond gebruikt om de hongerige spieren te voeden? Of gebruiken de spieren alleen die energie tot 3 uur na het trainen? Want volgens intermittentfasting is het zo dat alleen tot 3 uur na de training dat de spieren extra eiwitsynthese uitvoeren. Ik vind het beter vol te houden om de grootste hoeveelheid kcal in de avond te eten, ik hoop niet dat deze opzet het schema te nadelig beÔnvloed en de spieropbouw in de weg zit.

Is het niet zo dat ik na de krachttraining vooral eiwitten moet eten, en niet de amandelen omdat de spieren toch geen vetten uit amandelen nodig hebben voor de eiwitsynthese?
Belemmeren de amandelen dan niet juist de vrijmaking van vetzuren omdat het lichaam dan al vetzuren uit een andere bron krijgt dan het lichaamsvet, namelijk de amandelen?

Is de timing en dosering van de BCAAís juist om spieren op te bouwen, of is het net genoeg om spierafbraak te voorkomen?

Kan Natural Fat Control nog een significante aanvullende werking hebben in dit schema?
17 maart 2014
Powersupplements
14:48Zo, jij pakt het cutten serieus aan. Je rationale klinkt me goed in de oren. Er zijn een paar opmerkingen te maken, maar het lijkt me best mogelijk dat je progressie zult maken met dit cutting-schema. HIIT is een goede manier om te cutten. Beter dan steady state cardio. Het is de intensiteit die HIIT tot zo'n krachtige cutting-tool maakt; De EPOC is hoger bij een hogere intensiteit. Overigens is de EPOC van krachttraining zelf en de bijdrage aan het cutten ook niet te onderschatten. Wat ik me wel afvraag is of je misschien een nog hogere intensiteit kan behalen met een kleine hoeveelheid koolhydraten in je systeem. Niet helemaal hetzelfde, maar ter vergelijking: er is een studie gedaan waaruit bleek dat mensen die een stuk intensief gaan fietsen (steady state cardio), meer vet verbranden als ze wat koolhydraten tot hun beschikking hadden tijdens de inspanning. De koolhydraten maakten het mogelijk op een stuk hogere intensiteit te fietsen. Maar een korte HIIT training is natuurlijk geen steady state cardio van bijvoorbeeld een uur. Misschien ligt het bij HIIT wel heel anders. Misschien zijn de koolhydraten juist wel ongunstig voor het stimulerende effect van de HIIT-training op de afgifte van lichaamseigen hormonen. Heb je zelf het idee dat je een optimale trainingsintensiteit kan produceren op een min of meer nuchtere maag? Iedereen is hierin verschillend, maar het moet gezegd worden dat het trainbaar is om zonder koolhydraten te trainen. Voor mezelf heb ik het gevoel dat ik met aanvoer van koolhydraten toch een wat hoger niveau van intensiteit kan bereiken. Je kan eens proberen om een kwartier voor de training wat rozijnen te eten. Misschien heb je meer power, misschien wordt je misselijk. Met een beetje pech, gaat je bloedsuikerspiegel schommelen en is het uitstellen van het vaste voedsel niet meer vol te houden tot 16:00h. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het effect op je vetpercentage op de lange termijn. Goed, dat was even hardop denken. Al met al denk ik dat je het beter kunt laten zoals je het nu doet ;-) Ik quote hieronder wat stukken uit je vraag: "Heb ik ook nog Natural Fat Control nodig als ik de BCAAís inneem voor de training?" Ik zou Natural Fat Control niet op nuchtere maag innemen. Je kan het supplement 's avonds nemen of rond 16:00h. Ook dan heeft het een positief effect. "In de ochtend zijn de glycogeenvoorraden niet meer voorradig" Als de spierglycogeenvoorraad de avond tevoren goed is aangevuld, dan is deze in de ochtend nog volop aanwezig. Leverglycogeen loopt sneller terug in de nacht. Na een week met enkele HIIT sessies en een beperkte aanvulling van koolhydraten door je maaltijden (zie je voedingsschema), zou het opgeslagen glycogeen in de spieren 's ochtends wel eens heel beperkt kunnen zijn. "...Dit voedsel eet ik alleen voor de spierobouw, de volgende portie is pas om 16:00 uur, heb ik dan van 9:00 uur tot 16:00 uur extra vetverbranding?" Je lichaam zal een deel van het verteerde voedsel gebruiken voor de EPOC. Vooral de vetten uit de amandelen. Hoe dan ook zal je veel calorieŽn verbruiken en dus flink kunnen cutten. De eiwitten uit de whey shake en kipfilet zullen hoofdzakelijk naar je spieren gaan om de eerste aanzet naar spierherstel te maken. "...wordt de grote hoeveelheid kcal in de avond gebruikt om de hongerige spieren te voeden? Of gebruiken de spieren alleen die energie tot 3 uur na het trainen? Want volgens intermittentfasting is het zo dat alleen tot 3 uur na de training dat de spieren extra eiwitsynthese uitvoeren. Ik vind het beter vol te houden om de grootste hoeveelheid kcal in de avond te eten, ik hoop niet dat deze opzet het schema te nadelig beÔnvloed en de spieropbouw in de weg zit." De insulinegevoeligheid van de spieren blijft verhoogd zolang de spieren niet gevuld zijn met glycogeen. Ook de koolhydraten uit de avondmaaltijd worden daarom naar verwachting hoofdzakelijk opgeslagen in de spieren. De spiereiwitsynthese zal wel wat afnemen ten opzichte van de eerste uren na je training, maar je hebt daar al wel wat inname van eiwitten via whey en kipfilet. Groeien zal je niet op dit schema, maar om te cutten lijkt het me behoorlijk effectief. Ik ben heel benieuwd naar je vorderingen met het cutten naar 7% BF. Ik hoor ook graag of de spiermassa redelijk op peil blijft. "Is het niet zo dat ik na de krachttraining vooral eiwitten moet eten, en niet de amandelen omdat de spieren toch geen vetten uit amandelen nodig hebben voor de eiwitsynthese? Belemmeren de amandelen dan niet juist de vrijmaking van vetzuren omdat het lichaam dan al vetzuren uit een andere bron krijgt dan het lichaamsvet, namelijk de amandelen?" Technisch gezien heb je de vetten na je training niet direct nodig voor het spierherstel (voor zover ik weet). Maar uiteindelijk moet toch vetten eten om je lichaam goed te laten functioneren. Ik denk dat het voor de vetverbranding niet zo heel veel uitmaakt wanneer je ze inneemt. Als je veel vetten eet, kan je dit beter niet tegelijk met je koolhydraatbronnen innemen. Maar voor vetten uit amandelen maakt het misschien niet zoveel uit. De vetten uit amandelen worden niet goed opgenomen. http://www.ergogenics.org/amandelen-leveren-minder-calorieen-dan-je-denkt.html "Is de timing en dosering van de BCAAís juist om spieren op te bouwen, of is het net genoeg om spierafbraak te voorkomen?" Spieropbouw lijkt me niet mogelijk. Niet zozeer door een gebrek aan BCAA's, als wel vanwege een gebrek aan calorieŽn en misschien ook andere aminozuren tijdens je workout. Ik sluit niet uit dat toevoeging van wei eiwit hydrolisaat tijdens je training, betere resultaten geeft. Bijvoorbeeld: 5 gram BCAA's en 20 gram wei eiwit hydrolisaat. Spiergroei blijft moeilijk als je aan het cutten bent bij een toch al laag vetpercentage. Kris

Heeft deze fatburner een negatief effect op spiermassa?

9 december 2013 10:43
Florian van Rompay
Ik ben 2 maand bezig met fitness,

Ik zou graag een fat burner gebruiken om strak te staan aan men buik.
Mijn vetpercentage is 11% en weeg 70kilo ben 1m80.
De vraag is of het een negatief effect heeft op mijn spiermassa en training?
9 december 2013
Powersupplements
11:48Hoi Florian, Veel fatburners hebben een negatief effect op de opbouw van spiermassa. Dat komt doordat die fatburners je lichaam in een soort 'staat van alarm' brengen. Ze zijn een bron van fysieke stress. Veel mensen rapporteren een verhoogde hartslag, trillen en een gevoel van onrust. Zo'n type fatburner is inderdaad niet goed voor je spiergroei. Natural Fat Control is een heel ander soort fatburner. Het is geen stressbron voor je lichaam. Het ondersteunt je spieren zelfs tijdens het trainen. Je zult dus zeker niet minder groeien met Natural Fat Control als fatburner. Eerder het omgekeerde! Kris

Is Fat Control goed voor bij mijn dieet?

24 oktober 2013 08:40
Mike
Beste Power Supplements,

Is het product Fat Control goed als toevoeging aan mijn dagelijks routine?

22 jaar, 78kg
Vetpercentage 14% volgens weegschaal dus niet accuraat.

Ik train 4-5 keer per week intensief kracht en 10 min. cardio per training.
Daarnaast volg ik een voedseldieet samen met jullie Whey Protein(2-3x per dag).

Graag zou ik het vet op mijn buik zien weggaan alleen is dit een langdurig proces.
Ik wil niet dat dit ten koste gaat van spiermassa.

Vragen:
- Gaat dit ten koste van spiermassa?
- Wat is voor mij de aanbevolen hoeveelheid om snel het vet weg te krijgen?
- Komt het vet na het stoppen van de kuur sneller terug?
- Hoe snel verdwijnt het vet gemiddeld?

Graag advies voor dit product op mijn situatie.

Bij voorbaat dank,

Mike
24 oktober 2013
Powersupplements
10:53Hoi Mike, Natural Fat Control is voor iedere gezonde persoon geschikt. Het supplement is absoluut niet slecht voor je spiermassa. In tegendeel. Het ingrediŽnt kurkuma stimuleert zeer waarschijnlijk de spieropbouw. Zie voor wat leuke informatie dit artikel van Ergogenics over curcumine / kurkuma. Voor de meeste mensen is de beste dosering Natural Fat Control gelijk aan de hoogste dosering: 3 capsules per dag. Het geeft de sterkste werking en is nog steeds veilig en heel gezond. Alleen mensen die wat gevoelige darmen hebben, zijn beter af met een lagere dosering. Neem het supplement in ieder geval halverwege de maaltijd. Als je stopt met Natural Fat Control is er geen sprake van een versterkte terugval. Overigens hoef je deze fatburner niet als kuur te gebruiken. Je mag dit supplement het hele jaar door gebruiken. Als kosten een bezwaar zijn, neem dan 1 capsule per dag. Een pot gaat dan een half jaar mee. Ook bij 1 capsule per dag heb je al een positief effect. Hoe snel het vet verdwijnt is van veel factoren afhankelijk en verschilt enorm per persoon. Als je een hoog vetpercentage hebt, is de belangrijkste aanpak het verminderen van je koolhydraatconsumptie. Vooral suikers zijn een probleem. Om buikvet te verminderen is het belangrijk om te zorgen voor voldoende slaap. Daarnaast moet je alcohol zo veel mogelijk vermijden.

Suplement voor extra vet verbranding!

7 oktober 2013 04:05
Dennis Eikelboom
Hallo allemaal,

Sinds Januari ben ik ongeveer 20kg afgevallen. Dit heb ik gedaan door Gezonder te eten (minder snacken, meer groenten e.d.) en Vooral veel bewegen.
Ik ging 2x per week hardlopen (10km of meer) daarnaast 1x voetbal training en 1x voetbal wedstrijd , daarnaast 2x per week kracht in de sportschool.

ik ben dus vele kilo's lichter en top fit aan het voetbalseizoen begonnen. tot dat het noodlot toesloeg.
4 weken geleden heb ik zo beetje alles in mijn knie gescheurd. en wordt over 2 weken geopereerd . Dat betekend dat ik een hele tijd geen cardio kan doen en vooral de eerste weken weinig beweging heb.

Ik let nu extra scherp op mijn voeding maar merk nu al dat het erg moeilijk is om mijn gewicht op pijl te houden.

Dan nu mij vraag:
welk suplement of suplementen kan ik gebruiken die mij helpen gewicht te verliezen of op gewicht te blijven?


alvast bedankt!
7 oktober 2013
Powersupplements
06:20Hoi Dennis, Ons supplement voor vetverbranding (Natural Fat Control) is gericht op het optimaliseren van de vetverbranding tijdens inspanning. In rust zal het minder effectief zijn. Het is geen thermogene vetverbrander. Maar ik weet ook niet of je dat soort vetverbrander wel zou moeten gebruiken (die zijn mogelijk niet zo gezond). Wat het beste zou zijn is als je een manier kan vinden om toch zoveel mogelijk in beweging te blijven. Een uitgebreid krachttrainingsprogramma voor je bovenlichaam kan je helpen om zo min mogelijk vetmassa op te bouwen. De klassieke bodybuilding methode met veel sets van 10 herhalingen, is waarschijnlijk de beste aanpak. Dit kan je combineren met het gebruik van het Natural Fat Control supplement voor vetverbranding. Misschien kan je ook al beginnen om met je gezonde been de oefeningen te doen die je straks tijdens je revalidatie waarschijnlijk moet doen van je fysiotherapeut: leg extension, leg curl en leg press (met 1 been). Een dieetaanpak die je kan toepassen is 'intermittent fasting' Zie ook deze post op leangains.com. Bij die methode eet je bijvoorbeeld alleen tussen 12:00 en 20:00h. De rest van de dag ben je aan het 'vasten'. Het is een methode die het voor veel mensen makkelijker maakt om wat minder calorieŽn per dag te eten. Een ander belangrijk aandachtspunt is slaap. Probeer zoveel slaap te krijgen dat je zonder wekker wakker wordt. Meer slaap resulteert in minder vet. Het maakt het ook makkelijker om de verleidingen van slecht voedsel te weerstaan. Een supplement dat je nog kunt overwegen voor vetverbranding is visolie. Twee capsules per dag is een prima lange termijn dosering. Visolie heeft een subtiel effect, maar op langere termijn is het zeker zinvol. Een tip voor na de operatie: gebruik het eerste jaar (of zelfs langer) 1500 mg glucosamine sulfaat per dag om je herstel te ondersteunen. Succes met de operatie en de revalidatie.

Is er een interactie van de fat burner met bloeddruk me

23 augustus 2013 08:59
J.D.
Wat is het risico deze fat burner te nemen icm bloeddruk medicijnen? Is er een interactie?

Fat Control in combi Whey Isolate

26 juni 2013 09:46
Anoniem
Hallo,

Ik lees hieronder al een reactie over het gebruik van Fat Control in combinatie met Whey Isolate. Ik gebruik ook Whey Isolate (om nog een paar kilo's kwijt te raken)

Nu beschrijven jullie dat je dan Fat Control het beste halverwege de maaltijd kunt nemen.

Maar op de verpakking staat : "Liever niet in combinatie met zuivelproducten" Ik doe de Whey Isolate vaak met magere kwark / magere yoghurt of halfvolle melk. Hoe kun je het dan het beste gebruiken?

Toen ik een ander merk proteine gebruikte deed ik 3 shake's op een dag, veel groenten [geen fruit!] & een proteine reep en werd er aangeraden om na verloop van tijd [als je al wat kilo's eraf had, zonder vlees gaat het iets harder] ook [voorkeur mager] vlees toe te gaan voegen. Nadien geleidelijk minder shake's en langzaam weer beginnen aan bijvoorbeeld brood of aardappel. Wat raden jullie aan? Welke repen zijn geschikt?

Ik ga 2 keer per week 5 km. hardlopen en heb ook Carno Syn en Magnesium/Taurine (die laatste zat er van jullie een potje bij, maar weet ik niet of ik die wel zal blijven gebruiken want teveel supplementen bij elkaar is niet zo mijn ding)

Is Whey Isolate de meest geschikte om een paar kilo's kwijt te raken? Nog extra tips?

Sorry het zijn wel erg veel vragen ;) Maar hoop dat jullie mij kunnen helpen hier antw. op te geven.

Bij voorbaat hartelijk dank!
26 juni 2013
Powersupplements
12:21Er zijn aanwijzingen dat de opname van bepaalde plantenstoffen zoals in Natural Fat Control beÔnvloed wordt door inname met zuivel. Of dit invloed heeft op de effectiviteit is omstreden. Voor de zekerheid geven we het advies bij voorkeur niet met zuivel te combineren. Het is niet goed om bij alle maaltijden zuivelproducten te gebruiken. Dus er is altijd wel een maaltijd die geschikt is om Natural Fat Control bij in te nemen. Je kan het bijvoorbeeld bij de avondmaaltijd innemen. Voor optimaal effect geven we aan om Natural fat Control bij de laatste maaltijd voor het trainen in de te nemen. Als dat een whey shake is, kan je die met water aanmaken. De beÔnvloeding van de opname door wei eiwit is waarschijnlijk veel geringer dan het effect van het andere melkeiwit caseÔne. Wat betreft de invulling van het dieet: Als je 3 maaltijden per dag neemt, is driemaal een eiwitshake wat overdadig. Op lange termijn is dat in ieder geval geen gezonde aanpak. Het is natuurlijk wel heel effectief om alleen drie shakes en groenten te eten. Je valt behoorlijk snel af. Onze voorkeur heeft de meer geleidelijke aanpak. Liever een of twee maaltijden met vast voedsel. Het vlees hoeft niet per se mager te zijn. Vetten zijn nodig voor de opname van vetoplosbare vitamines. Neem je toch mager vlees, gebruik dan ook wat olijfolie, roomboter en visolie. Eieren en leverworst zijn een goede bron van vetoplosbare vitamines. De introductie van brood en aardappelen kan je het beste afstemmen op basis van je progressie. Als je veel sport, mag je ze al direct toevoegen bij de maaltijd na je training. Je maakt dan misschien wat minder snel progressie met het afvallen, maar je maakt het dieet als geheel een stuk makkelijker. Het eten van een eiwitdieet met alleen (ongeraffineerde) koolhydarten na het sporten is een dieetstrategie die je onbeperkt kunt toepassen. Je krijgt alle voedingsstoffen binnen, het is makkelijk vol te houden en is effectief. Eiwitrepen die je kunt gebruiken bij een heel strikt eiwitdieet (eerste fase) zijn er niet. Ze bevatten allemaal suikeralcoholen of echte suikers. De suikeralcoholen worden in de darmen omgezet in glucose en zullen een zeer strikt /startend eiwitdieet saboteren. Voor een slow carb dieet of een matig streng eiwitdieet kan je de Carb Conscious eiwitrepen of de Protein Block eiwitrepen gebruiken. Het meeste geschikte afslankeiwit is naar mijn mening Micellaire CaseÔne. De reden hiervoor is dat het langer de honger stilt en meer calcium bevat. Calcium helpt bij het afvallen. Toch gebruiken de meeste mensen whey isolaat. Ze vinden de wheyshake lekkerder. Micellaire CaseÔne geeft een behoorlijk dikke shake.

gebruik voedingssupplement met medicijnen

29 mei 2013 13:36
Anja Vd Ven
Jullie schrijven dat je ze niet met medicijnen mag gebruiken. Geldt dat voor alle medicijnen en wat gebeurt er dan als je dat wel zou doen?
29 mei 2013
Powersupplements
15:43Ik geef even een linkje naar ons antwoord op een vergelijkbare vraag (deze is moeilijk terug te vinden op de website): Medicijngebruik in combinatie met het voedingssupplement Natural Fat Control. Kris

Vetpercentage verminderen met visolie + nfc

16 mei 2013 14:52
R
Beste PS,

Ik zoek een goed supplement voor ondersteuning om mijn vetpercentage naar beneden te krijgen. Mijn vetpercentage zit nu rond de 16-17% en wat mij betreft mogen daar nog wat procenten vanaf, graag zonder spiermassa in te leveren.

Nu begrijp ik dat visolie in combinatie met natural fat control goede resultaten geeft. Ik gebruik momenteel whey, creatine (en magnesium om kramp te voorkomen), bcaa's (alleen rond de training) en weight gainer (alleen na de training). Is er een supplement wat niet goed samen gaat met de visolie en/of nfc? Kan ik iets beter achterwege laten als ik mijn vetperecentage wil verlagen? En op welke momenten kan je de visolie en nfc het beste innemen?
Ik hoor het graag van jullie.

Mvg

fat control vs bcaa

15 mei 2013 11:43
Kenny Thys
kan je natural fat control en BCAA's samen gebruiken of is dit dan gewoon weggegooid geld voor 1 vd 2?
15 mei 2013
Powersupplements
13:45Deze supplementen kunnen beiden gebruikt worden voor het verlagen van het vetpercentage. Omdat BCAA's en Natural Fat Control op verschillende manieren werken, kunnen ze goed samen gebruikt worden. Zo heb je een goede 'fatburner stack'.

Andere fatburner of stackers voor vetverbranding

1 mei 2013 14:13
Shashi Smit
Beste Kris,

Zijn er behalve Natural Fat Control nog andere vetverbrandende supplementen? Zijn er stackers of fatburners aan te raden (eventueel van andere webshops)?

Hart en vaatstelsel

18 februari 2013 11:43
Anoniem
Hallo,

Op welke manier draagt Natural Fat Control bij aan een gezond hart en vaatstelsel?
18 februari 2013
Powersupplements
13:32Kurkuma-extract bevat zogenaamde curcuminoÔden. Deze stoffen dragen bij aan een goede bloedcirculatie door hun gunstige invloed op het bloed. Tevens beschermen ze tegen de oxidatie van het LDL cholesterol. Op deze manier helpt kurkuma-extract de bloedvaatwanden schoon te houden. De invloed van de catechinen in groene thee-extract komt grotendeels overeen met die van het kurkuma-extract. Daarnaast zorgt groene thee ook nog voor een goede balans tussen het goede HDL cholesterol en het schadelijke LDL cholesterol. Druivenpittenextract bevat zogenaamde OPC's, een groep stoffen met een sterke en bijzondere anti-oxidant werking. De OPC's zijn met name actief in bindweefsels zoals de huid en de vaatwand. De OPC's in het druivenpittenextract zorgen voor het behoud van de stevigheid en veerkracht van de bloedvaten. Terwijl kurkuma en groene thee de circulatie bevorderen via hun invloed op het bloed, bereikt het druivenpittenextract dit doel via de vaatwand.

NFC icm cafeine

21 januari 2013 13:48
anoniem
Moet NFC en cafeÔne gelijktijdig worden ingenomen om te profiteren van het versterkend effect?
21 januari 2013
Powersupplements
15:11CafeÔne blijft lang actief in het lichaam. Na 5 uur is nog de helft over. De positieve interactie van cafeÔne treedt op met de catechinen in het groene thee extract in Natural Fat Control. Voor enkele catechinen geldt een halfwaardetijd van 2 tot 3,5 uur http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12376503 De maximale concentraties in het lichaam worden al snel bereikt (na ongeveer 1 a 2 uur). Voor maximale synergie met het groene thee extract neem je cafeÔne tegelijk met Natural Fat Control. Maar zit het een uur uit elkaar, dan zal er nog zeker sprake zijn van een versterkend effect.

Wanneer innemen en te combineren met andere producten?

14 november 2012 12:20
K Chanti
Hoi,

Ten eerste wil ik vermelden dat ik tevreden ben met de producten die ik voorheen bij jullie heb gekocht. Ik heb laatst nieuwe supplementen gekocht ter bevordering van het spierherstel, maar het is de eerste keer dat ik dergelijke supplementen heb gekocht. Ik vroeg me af wanneer Fat Control het beste ingenomen kan worden en of dat gecombineerd kan worden met L-Citrulline en/of Magnesium & Taurine. Zouden deze supplementen ook tegelijkertijd ingenomen kunnen worden?

Bij voorbaat dank.
14 november 2012
Powersupplements
13:28Ik hoop dat ook de nieuwe supplementen je goed zullen bevallen. Vooral Natural Fat Control wordt heel goed ontvangen door onze klanten. Je kan Natural Fat Control het beste innemen bij maaltijden. Je kan het daarbij combineren met L-citrulline en Magnesium & Taurine. Het tijdstip van de dag waarop je Natural Fat Control inneemt is niet zo heel belangrijk, maar het werkt waarschijnlijk optimaal als je het inneemt bij de laatste maaltijd voor je training.

Combineren van fatburner met whey isolaat

20 september 2012 12:32
Anoniem
Kan ik fat control en pure whey proteÔne isolate samen gebruiken? Of is dat apart?
20 september 2012
Powersupplements
14:35Deze supplementen mogen gecombineerd worden. We raden wel aan om Natural Fat Control halverwege een maaltijd te gebruiken.

Combinatie Koolhydraat arm, proteÔnerijk dieet

16 juni 2012 08:46
ND
Beste Heren,

Ik zit met een kleine vraag. Is het aan te bevelen om NFC te gebruiken als supplement bij een koolhydraat arm en Proteinerijk dieet?

Ik weeg 90kg en meet 1m85 , Max inname koolhydraten is 20gr per dag.
Voor proteÔne gebruik ik jullie whey en casein, zo een 180gr eiwit per dag.
Ik ben terug begonnen met krachttraining en speel enkele keren per week voetbal.

Ik zou graag tot maximale vetverbranding willen komen en dacht daarbij nog enkele supplementen te gebruiken?

Ik maak al gebruik van creatine & Omega3 pilletjes.
Caffeine is niet goed voor de creatine dus gebruik ik niet.

BCAA? NFC? NO booster?..

Graag jullie advies indien mogelijk :)
16 juni 2012
Powersupplements
11:11De ingrediŽnten in Natural Fat Control zijn voor zover ik weet niet getest op hun effectiviteit bij een strikt eiwitdieet. De ingrediŽnten hebben onder meer een invloed op vet- en koolhydraatverbranding. Maar een eiwitdieet heeft dat ook heel sterk. Het kan zijn dat een deel van de werking daarom verdwijnt. Hetzelfde geldt voor cafeÔne. (CafeÔne mag overigens in niet al te grote doseringen toch gebruikt worden in combinatie met creatine). Van BCAA's is wel bekend dat ze spier/eiwitsparend werken als koolhydraten tijdelijk wegvallen. Ik verwacht dat ze je zullen helpen omdat het best zou kunnen dat je eiwitinname nog tekortschiet voor een combinatie van krachttraining, conditionele training (voetbal) en een eiwitdieet! Hoe goed citrulline werkt weet ik niet. Maar mogelijk heeft het een gunstig effect. Een eiwitrijk dieet is vaak ook een vetrijk dieet. Op basis van onderzoek met arginine kan verondersteld worden dat citrulline vetopslag bij een vetrijk dieet remt (citrulline zet om in arginine).

capsule openmaken

3 juni 2012 21:37
anoniem
Is het aan te raden de capsule eerst open te maken en het poeder er uit te halen bij het innemen?
3 juni 2012
Powersupplements
23:39De smaak is vrij heftig (bitter). De capsule is daarom voor de meeste mensen prettiger in gebruik. Voor de opname maakt het niet uit. Als je moeite hebt met het slikken van capsules, kan je het poeder uit de capsule eventueel mengen met wat water en dan bij een maaltijd innemen.

Betreft: vergruizen en i.c.m met zuivelproducten

29 mei 2012 09:19
anoniem
Kan ik de capsules eerst vergruizen (fijn malen) voordat ik ze inslik?

Waarom mag Natural Fat Control niet gelijktijdig worden genuttigd met zuivelproducten? Is het noodzakelijk om zuivelproducten hierdoor helemaal uit mijn voeding weg te laten?

B.v.d.

effecten

10 mei 2012 14:07
Dave Schipper
hallo ik gebruik al visolie en whey van jullie site maar ik ben van plan om dit er ook bij te nemen bij mijn volgende bestelling maar ik had nog een paar vragen
1 heeft het moment van inname nog effecten zoals bij visolie alles tegelijk en met een maaltijd werkt het beter wat is hiervan de beste om alles tegelijk of apart te nemen?
2 heeft het ook zin als ik 1 keer een pot haal en er dan mee stop of heeft dat geen zin?
3 geeft het problemen op gebruik van jongere leeftijd?
10 mei 2012
Powersupplements
16:12Hoi Dave, Hier zijn de antwoorden op je vragen: 1) Je kan Natural Fat Control het beste innemen bij de laatste maaltijd voor de training. Op rustdagen mag je alles bij 1 maaltijd innemen of de inname spreiden. Het is niet bekend wat beter is. 2) Dat is geen probleem. Als het supplement je heeft geholpen met afslanken dan heeft dat langdurige voordelen. Mensen die slanker zijn geworden komen namelijk minder snel weer aan. Dit laatste geldt overigens niet wanneer iemand slanker is geworden door een caloriebeperkt dieet en vervolgens weer volgens het oude patroon gaat eten. Dan krijg je het jojo effect. 3) Wij adviseren mensen jonger dan 18 jaar geen supplementen te gebruiken.

medicijngebruik

6 maart 2012 09:05
Maartje
ik gebruik medicijnen tegen een hoge bloeddruk en een te hoog cholestorol.
Is fat control dan iets dat ik beter niet kan gaan gebruiken of kan dit geen kwaad?????
Met vriendelijke groet,
Maartje
6 maart 2012
Powersupplements - Kris
19:15Hallo Maartje,

De ingrediŽnten in Natural Fat Control kunnen een goede ondersteuning bieden voor hart en bloedvaten. Helaas is het risico op medicijninteracties niet uit te sluiten. Daarom zou ik willen aanraden dit te bespreken met je huisarts.

Het is op onze site niet zo 1-2-3 te vinden, maar via het volgende linkje kan je nalezen wat ik antwoordde op een soortgelijke vraag die eerder gesteld werd:

http://www.powersupplements.nl/product_questions_info.php?reviews_id=477&products_id=90

Vetverlies

4 maart 2012 10:52
R
Hoi mannen van powersupplements,

Ik gebruik jullie producten al enige tijd, en hecht veel waarde aan jullie kwaliteitseis en adviezen. hoewel adviezen aannemen van een webwinkel, normaal gesproken niet iets is wat in me op zou komen, jullie hebben volgens mij wel verstand van zaken zonder alleen dollartekens te zIen.

Ik ben sinds december bezig mijn vetpercentage terug te brengen/cutten.
In 2 maanden ben ik van 22,5 naar 20,1 gegaan. Dit was op basis van voeding aanpassen, voornamelijk koolhydraten verminderen. Ik eet nu alleen nog havermout als ontbijt, en na het trainen bv zilvervliesrijst. Verder voornamelijk vis, vlees, groente en ei.

Tevens ben ik bezig met stronglifts 5x5 wat ik erg uitdagend en leuk vind en volgens mij ook wel bijdraagt aan vermidneren van vet. De spiegel laat een beter resultaat zien als de vet-meter in de psortschool.
Nu ben ik een maand ongeveer met cardio erbij begonnen, helaas wel een week ziek geweest maar goed.
Ik gebruik omega 3 (sochtends 4st bij ontbijt) van jullie, en whey(sochtedns direct 1/2 dosering, 1 dosering voor en een 1/2 na het trainen) en cassein (voor slapen gaan 2 doseringen met wat noten).
Daarbij denk ik eraan om binnenkort jullie fatcontrol- supplement erbij te gaan gebruiken en evt jullie bcaa.
Ik zou toch wel richting de 14% willen, eer ik weer boven mijn onderhoud zou gaan eten.

Een doorsnee, niet trainingsdag (vaak wel cardio) ziet er voor mij zo uit:
2188 kcal (exc cardio)
100 gr vet
200 gr eiwit
122 gr koolhydraten
Trainingsdagen iets minder vet en meer koolhydraten.

Volgens een formule, elders op deze site gelezen, is mijn onderhoud x 1,2 2372kcal.
30 jaar, 75 kg 1.80m

Hebben julllie hier nog advies in? Als ik op rustdagen cardio toevoeg kom ik wel erg ver onder mn onderhoud te zitten, te ver lijkt me niet goed.
Of zou ik al meer gaan eten, om zo spiergroei te bevorderen en daardoor ook vetverlies bevorderen?
Afgelopen trainingsdag heb ik 1,5 uur voor het trainen 50 gr havermout aan mn whey toegevoegd aangezien de trainingen nu echt zwaar beginnen te worden.
Ik hoop dat het nog enigszins duidelijk is voor jullie, alvast bedankt.

gr.

Natural fat control

2 maart 2012 09:18
K Bakmeijer
Ik heb de ziekte van Crohn, en gebruik hiervoor dagelijks medicijnen. Nou staat er dat niet te combineren is met medicijnen, maar wordt hiermee bedoelt niet te gelijker tijd met je medicijnen innnemen, of dat als je dagelijks medicijnen gebruikt dat je dit product niet moet/mag gebruiken?

Ik hoor het graag!
2 maart 2012
Powersupplements - Kris
15:37Bij veel planten / kruiden (en zeker bij hoog gedoseerde krachtige extracten hiervan) is er kans op medicijninteracties. De stoffen in de extracten hebben bijvoorbeeld een invloed op de snelheid waarmee medicijnen door het lichaam afgebroken worden.

Voor Natural Fat Control lijkt de kracht van interacties reuze mee te vallen door de beschaafde doseringen. Maar er is nog niet zo veel onderzoek gedaan naar interacties met de stoffen in dit supplement om met zekerheid uitspraken te doen.

Groene thee en extracten van groene thee kunnen de opname van sommige medicijnen remmen. Een niet volledige lijst: Atropine, CodeÔne, Ephedrine and Pseudoephedrine, Theophylline/Aminophylline, Warfarine.

Nou zijn de doseringen in natural fat control zoals gezegd niet erg hoog. Vergelijkbare hoeveelheden actieve stoffen kunnen ook met normale groene thee consumptie bereikt worden. Als er in de bijsluiter van uw medicijn niet gewaarschuwd wordt voor groene thee consumptie, heeft u van Natural Fat Control in dat opzicht weinig te duchten.

Het ingrediŽnt curcuma-extract is wat hoger gedoseerd in relatie tot de gebruikelijke hoeveelheden in de voeding. Twee capsules staat gelijk aan de actieve stoffen (curcuminoiden) in 5 gram van het kruid kurkuma / geelwortel. Voor dit kruid is er nog een duidelijk tekort aan informatie over mogelijke interacties.

Tot slot bevat dit supplement nog druivenpittenextract en zwarte peperextract. De eerste is waarschijnlijk onschuldig en vergelijkbaar met het effect van een stevig glas donkerrode wijn zonder de alcohol. Het zwarte peperextract levert piperine. Dit is weer een stof die de opname van andere stoffen in de darmen kan bevorderen. We kunnen niet uitsluiten dat dit ook voor medicijnen geldt.

Interacties kunnen in sommige gevallen alleen gelden bij gelijktijdig gebruik. Maar er zijn ook interacties die kunnen optreden bij inname op verschillende tijdstippen.
Ik zou u willen aanraden Natural Fat Control niet te gebruiken.

krachtsporter wil 15 kg afvallen

9 januari 2012 11:58
Anoniem
Geachte heer/mevrouw,

Ik ben 38 jaar oud, 1.90m en 134 kg. Ik train al erg lang maar weet nog steeds niet welke producten ik het beste wanneer kan gebruiken om een toename in kracht te bereiken zonder daar ( nog ) dikker van te worden. Sterker nog ik zou graag 15 kg willen afvallen.

Ik train 4 x per week zwaar op kracht en fiets minimaal 3 x per week 2x een half uur per dag.

Ik ben bezig met het maken van een dieet en wil daar dus graag jullie producten in verwerken ( ik hoor veel over whey, caseine, bcaa, vitaminepillen en creatine maar sta voor alles open ) . Als ik dan weet welke producten ik wanneer moet gebruiken kan ik de hoeveelheden van de rest van het dieet ( 6 tot 7 eetmomenten per dag ) hierop aanpassen.

Als dit verhaal nog enige uitleg behoeft hoor ik dat graag!

Wel alvast bedankt voor uw reactie.

Nuchter?

2 december 2011 10:29
Julian
Hallo,

Ik wilde graag weten waarom het ingenomen moet worden tijdens/bij een maaltijd?

Bedankt alvast.
3 december 2011
Powersupplements - Kris
13:42Hoi Julian

De stoffen uit het groene thee extract en druivenpittenextract leveren geen problemen op bij gebruik buiten de maaltijd om. Dit bewijst de consumptie op nuchtere maag in de vorm van groene thee en wijn.

Curcumine is een extract van het kruid geelwortel / kurkuma. Dit wordt traditioneel alleen in combinatie met voeding gebruikt. Gezien de geconcentreerdheid van het extract ten opzichte van het kruid leek het ons beter de inname bij een maaltijd te adviseren.

Echter, gebruikers van curcumine (als los supplement) gebruiken dit soms wel op nuchtere maag. Het schijnt weinig problemen te geven (bron: diverse internet sites).

Tot slot bevat Natural Fat Control zwarte peperextract. Het is maar een heel klein beetje. We weten niet hoe dit uitpakt bij gebruik op nuchtere maag. Voor ons is dit laatste ingrediŽnt reden om vooralsnog vast te houden aan het advies Ďinname bij de maaltijdí.

Efedrine

14 november 2011 11:16
Anoniem
Bestelling is reeds aangekomen. Bedankt voor de super levering!!
Nu heb ik nog een vraagje naar jullie toe. Ben nog vergeten iets te bestellen.
Ik heb ook nog een soort stackers nodig maar dan met efedrine.
Ben van 119kg naar 87kg gegaan door te trainen. Maar krijg die laatste 7 kg niet eraf..
En weet dat deze bestaan maar ik kan ze niet in BelgiŽ krijgen.
Hebben jullie deze en wat kosten ze? Ik zou ze graag bestellen dan indien mogelijk.
14 november 2011
Powersupplements - Kris
11:17Wij verkopen geen efedrine. Het is zeer ongezond en verboden.

Dat je lichaam op dit moment niet verder wil afvallen, wil nog niet zeggen dat het later niet zal lukken. Geef je lichaam even de tijd. Het is nu winter, het is kouder. Voor je lichaam is het heel tegennatuurlijk om nu nog verder af te slanken. Ik denk dat je veel gewonnen hebt als je nu je gewicht kan vasthouden. Eventueel kan je de winter gebruiken om juist wat extra te groeien in spiermassa.

Wat waarschijnlijk nog veel beter werkt dan efedrine is intermittent fasting. Het is sowieso gezonder en ook nog eens legaal. Kijk voor meer info op deze site: http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html .

supplement combinatie

14 oktober 2011 17:53
S Boemke
Kan het Omega Pakket in combinatie met de natural Fat Control genomen worden?
15 oktober 2011
Powersupplements - Maarten
17:52Natural Fat Control kan uitstekend worden gebruikt in combinatie met het Omega Pakket (Whey isolaat + visolie). Sterker nog, we adviseren dat zelfs!

Deze drie producten passen prima in een afslank/eiwitdieet. Hoe je met deze producten op een gezonde manier vet kunt verliezen kun je lezen op de pagina over het Afslank Pakket.

afvallen

8 september 2011 19:41
K Ijdo
als je deze pillen gebruikt moet je daar dab ook bij sporten
9 september 2011
Powersupplements - Kris
12:59Dat hoeft niet, maar het maakt Natural fat Control wel effectiever.

Positief

24 augustus 2011 14:02
A
Ik ben 38 jaar, voor mijn 20ste sporte ik 6 dagen in de week zeer fanatiek.
Maar de afgelopen 18 jaar heb ik alleen maar aan mijn carriŤre gewerkt en verder helemaal niets.

Tot het moment dat ik mij zelf na een presentatie terug zag op video, de stropdas bol zag staan en dacht dit kan echt niet.... weegschaal gekocht en de schrik zat er toen helemaal in...98 kilo sportschool mete een vet% van 34%
Iets meer als een jaar geleden ben ik begonnen met rustig aan wat cardio en gewoon beter op mijn voeding letten zowel het volume als wat ik naar binnen gooi. In middels doe ik ook rustig aan wat met gewichten ed.

Op een gegeven moment zat ik tegen een grens aan waardoor mijn vet% nauwelijks bewoog.
Nu ik natural Fat Control gebruik, naast uiteraard bewegen/goede voeding en enkele vitamines ter ondersteuning, ben ik door de grens heen, spiermassa neemt langzaam toe en vet% daalt gestaag nu op 22%...kortom geweldig steuntje in de rug.

Dank daarvoor.

Resveratrol in Natural Fat Control

16 mei 2011 18:15
coltivatore
Ik zie dat druivenpitten oftewel grape seed een belangrijk bestanddeel is van Natural Fat Control. Voor zover ik weet zit in grape seed ook resveratrol, een ingredient dat ook vaak als los supplement wordt aangeboden. Kunnen jullie een indicatie geven hoeveel resveratrol er in het grape seed extract in dit supplement zit? Als dit een flinke hoeveelheid is hoef ik dit ingredient niet meer los te kopen en lijkt het me sowieso ook voor jullie een mooie toevoeging om in de productinformatie te kunnen vermelden! Alvast bedankt voor de informatie
18 mei 2011
Powersupplements - Kris
12:32De hoeveelheid resveratrol in het druivenpittenextract is verwaarloosbaar. Je zou het inderdaad apart resveratrol naast Natural Fat Control kunnen gebruiken.

inname

8 april 2011 13:14
Peter
Hallo,

Wat is beter? Drie keer per dag 1 capsule of kun je ze ook alle drie tegelijk innemen?
Het is wel lastig om het niet met zuivel in te nemen want in elke maaltijd zit wel iets
van zuivel.

Groeten Peter.
8 april 2011
Powersupplements - Kris
16:36Je mag de 3 capsules in een keer innemen. Of een gespreide inname beter is dan alle in een keer, is niet onderzocht.

Wat betreft de zuivelinname: Als je bij elke maaltijd wat zuivel gebruikt bestaat de kans dat je daarmee de opname van allerlei stoffen in je voeding beperkt.

Het is waarschijnlijk beter om minimaal 1 maaltijd zuivelvrij te maken. De beste maaltijd om zuivelvrij te houden is de avondmaaltijd. Daarin zit namelijk de meeste variatie.

Nog 1 vraag

11 maart 2011 13:01
Wesley
Ik heb nog ťťn vraag..

Is dit product te combineren met andere producten.
Ik heb namelijk op dit moment BCAA's.
11 maart 2011
Powersupplements - Kris
15:28Hoi Wesley,

Ja, BCAAís kunnen zonder problemen naast Natural Fat Control gebruikt worden.

Er zijn trouwens aanwijzingen dat BCAAís behalve spieropbouwend/spierbeschermend ook vetafbrekend zijn. Dat maakt BCAAís een mooie aanvulling op Natural Fat Control.

Natural Fat Control Vragen

10 maart 2011 09:43
Wesley
Beste Kris,

Ik ben Wesley, ben 22 jaar, ben 1.88 en weeg 84 kilo. Ik ben de laatste 4-5 maanden 6 (bijna 7) kilo aangekomen door te bulken. Ik train nu al een aantal jaartjes, maar ben nooit tot cutten toegekomen, omdat ik al een aantal keer flink was afgevallen doordat ik ziek was geworden.

Ik heb al vaker supplementen besteld bij jullie besteld. Hier was ik zeer tevreden over (Weight Gainer, Eiwitten, BCAA's). Nu wil ik over een paar weken beginnen met droogtrainen en ik zal bij mijn sportschool ook een voedingsschema etc. aanvragen. Nu keek ik eens op jullie site rond en kwam ik dus Natural Fat Control tegen. Ik heb de beschrijving even doorgelezen en toch ben ik op wat vragen gestuit.

Ik heb zelf een paar jaar geleden Fat Burners gebruikt [weet het merk niet meer, maar oke dat terzijde] en ik kon me daar niet positief over uitten. De eerste paar dagen merkte ik er niet veel van, maar na een paar dagen begon ik al minder trek te krijgen en dus ook minder te eten. Na een paar weken ben ik er mee gestopt, omdat ik wel een paar kilo kwijt was, maar ik was er niet tevreden over. Ik voelde me tijdens de trainingen energieloos, mijn kracht was achteruit gegaan en ik was een stuk kleiner geworden. (Waarschijnlijk kwam dit ook doordat ik minder at). Ik vond dit erg jammer, aangezien ik kleiner was geworden qua spieren en niet zozeer qua vet. Ik voelde me totaal niet strakker in mn vel.

Nu vraag ik me dus af hoe het zit bij Natural Fat Control.

Krijg ik minder honger?
Word ik energieloos?
Wordt er alleen maar vet bestreden of val ik ook in spieren?
Welke positieve bijwerkingen kan ik verwachten?
Na hoeveel tijd zal ik wat merken na het innemen van Natural Fat Control? En hoe zal ik dit merken.

Gr. Wesley
10 maart 2011
Powersupplements - Kris
17:22Hoi Wesley,

We horen vaker dat normale fat burners niet fijn zijn in gebruik. De belangrijkste reden is dat ze het lichaam in een stress-situatie brengen. Voor je spieren is dat ongunstig. Maar de rest van je lichaam kan het er ook zwaar me hebben.

Krijg ik minder honger? Nee, Natural Fat Control bevat geen hongerremmende ingrediŽnten.

Word ik energieloos? NFC heeft niet zoveel invloed op je energieniveau.

Wordt er alleen maar vet bestreden of val ik ook in spieren? Je spieren vallen niet af door het gebruik van NFC. Eerder helpt het de spieren. Het ingrediŽnt curcumine is anti-katabool. Dat wil zeggen dat het de afbraak van spiereiwitten remt.

Welke positieve bijwerkingen kan ik verwachten? NFC heeft een gunstige invloed op onder meer hart- en bloedvaten, het zenuwstelsel en celdeling.

Na hoeveel tijd zal ik wat merken na het innemen van Natural Fat Control? En hoe zal ik dit merken. Je zal heel geleidelijk aan je vet verliezen. Als je gaat droogtrainen zal je merken dat dit iets makkelijker gaat. En als je gaat bulken zal je merken dat je iets minder snel vet aanzet.

Je gewrichten hebben krijgen ook wat ondersteuning door Natural Fat Control. Met dank aan de ingrediŽnten groene thee extract en curcumine.

NFC is een supplement voor lange termijn gebruik. Het evalueren van de positieve invloed op de vetmassa kan je het beste na minimaal een half jaar doen.

al iets bekend over complexe koolhydraten en BCA

22 februari 2011 09:51
Eric Steijger
Hoi Chris,

Is al bekend wanneer het nieuwe product met complexe Koolhydraten en het huismerk BCAA's beschikbaar is?

Vriendelijke groet, Eric.
22 februari 2011
Powersupplements - Kris
17:01Hoi Eric, De BCAAís zijn inmiddels geproduceerd en zijn waarschijnlijk eind deze week of volgende week in ons magazijn op voorraad.

De complexe koolhydraten hebben we sinds vanmiddag al wel op voorraad! Het gaat om gemalen biologische havermout. We noemen het Bio Bulk Oats.
http://www.powersupplements.nl/bio-bulk-oats-5000g-101

Erg handig voor in shakes!

maltodextrine

15 februari 2011 16:31
Eric Steijger
Hoi Chris,

Ik had eerder al een vraag gesteld over het al dan niet opnemen van malto in jullie pakket. Jij antwoordde hierop dat er wellicht binnen 2 weken een nieuw complexe koolydraatproduct kan worden geleverd. Kan je de SupremeGainer ook onder deze categorie scharen en (in beperkte mate) gebruiken tijdens de training?

Dank, Eric.
16 februari 2011
Powersupplements - Kris
11:24Hoi Eric,

Je kan de Supreme Gainer prima tijdens of zelfs vooraf aan de training gebruiken. Je mag het zien als een verrijkt maltodextrine supplement.

Er zijn veel mensen die de Supreme Gainer voor de training gebruiken als energiebuffer.

maltodextrine en vitargo

10 februari 2011 10:00
Eric Steijger
Hoi Chris,

Ik lees net in een van de blogs iets over het verschil tussen dextrose en maltodextrine. Malto zou iets beter scoren. Daarachter staat tussen haakjes kort vitargo genoend. Begrijp ik nou dat hiertussen een relatie is? En hebben jullie er nooit over gedacht om deze producten in jullie assortiment op te nemen?

Dank en groet.
10 februari 2011
Powersupplements - Kris
15:45Hoi Eric,

Vitargo is net als maltodextrine een bron van complexe koolhydraten. Reacties van gebruikers op diverse fora zijn wisselend. Ik heb nog geen objectieve informatie gezocht om te zien of het prijsverschil met maltodextrine gerechtvaardigd is.

De kans is groot dat we binnen twee weken een andere bron van complexe koolhydraten in de shop hebben!

Schadelijkheid van vetverbranders

9 februari 2011 13:14
Anoniem
Graag wil ik u ook vragen of u antwoord kan geven op de vet verbranders,
Welke zijn verantwoord om te nemen zonder dat je lichaam daar schade van ondervindt.
En heeft dit zin om in te nemen? ik ben geen voorstander van steckers.
Ik heb in het verleden [bekend merk] shkes en supplementen gebruikt, om af te vallen, gebruikt en heb daar mijn hele stofwisseling mee in de war gebracht.
Ook nog niet afgevallen enkel vele kilo's aangekomen.
Dus u begrijpt dat ik het heel moeilijk vindt om iets te nemen, en je hoort ook verchillende verhalen over het gebruik van vetverbranders.
Misschien kunt u mij hier meer antwoord en inzicht in geven.
9 februari 2011
Powersupplements - Kris
13:16Veel plantenextracten die gebruikt worden in afslankmiddelen zijn geen natuurlijke bestanddelen van ons dieet. Het is dan maar de vraag hoe ons lichaam er op reageert. Daarbij komt dat de samensteller van zoín afslanksupplement met de doseringen vaak de grens opzoekt om een maximaal effect te bereiken.

Gelukkig zijn er ook plantenextracten die de vetverbranding stimuleren of de vetopslag remmen en die tegelijkertijd gezond zijn. De twee belangrijkste zijn groene thee-extract en geelwortelextract (kurkuma / koenjit). Groene thee en geelwortel zijn een natuurlijk bestanddeel van de voeding. Zolang de dosering binnen de perken blijft zijn de effecten alleen maar gunstig.

In ons supplement Natural Fat Control zijn groene thee-extract en geelwortelextract gecombineerd met druivenpitextract en een heel klein beetje zwarte peper-extract.
http://www.powersupplements.nl/natural-fat-control-90

De dosering van de actieve stoffen in Natural Fat Control is zodanig gekozen dat het overeenkomt met een inname die ook met normale voeding te bereiken is. Het innemen van 2 capsules Natural Fat Control is vergelijkbaar met het consumeren van de volgende hoeveelheden groene thee, kurkuma en rode wijn:

Eťn ŗ twee grote koppen groene thee
Vijf gram kurkuma / koenjit
Eťn glas krachtige rode wijn (bijvoorbeeld Pinot Noir)

Dit supplement werkt het beste in combinatie met beweging en een koolhydraatarm dieet of een dieet dat weinig snelle suikers bevat.

In combinatie met cafeÔne werkt het nog wat sterker. Maar als je weer eens wat meer eet en minder beweegt, kan de cafeÔne mogelijk zorgen voor een versneld terugkeren van de kiloís.

combinatie met medicijnen

10 januari 2011 21:23
M
Laatst heb ik 2 potten eiwitten aangeschaft, 1 ervan was CaseÔne en de ander was Whey. Hierbij heb ik ook het product "Natural Fat control"

Nou heb ik er twee vragen over waarvan 1 er al gedeeltelijk is beantwoord.

1) Hoezo is het CaseÔne zo poederig bij twee scheppen, wat wel aanbevolen is? Is 1 schep of 1.5 ook minder eiwit op lange termijn?
+ Wellicht is het voor uw eigen producten eens handig het te vergelijken met "OPTIMUM NUTRITION 100% Gold Standard Casein Protein Banana Cream 4 lbs" welke ik destijds in de VS heb gekocht via Allstarhealth.com. Ik kan mij namelijk herinneren dat deze minder poederig was, maar goed wellicht is het handig m.b.t. uw producten.

2) Op Natural fat control staat dat deze niet met medicijnen ingenomen moet worden of dat daarover nagevraagd moet worden. Nu vroeg ik me af of het ook te gebruiken is met Retard medicijnen die de hele dag werkzaam zijn? OF welke medicijnen per definitie niet samen gaan? Wellicht dat u dit weet!

Inname Fat Control

16 december 2010 17:28
M.W. van Hees
Hallo,

Ik vroeg mij af wanneer ik precies nu het beste de supplement
Fat Control kan innemen?. Is dat voor of na het trainen? of voor mijn cardio sessie?
Ook vroeg ik mij af hoe lang het dan duurt voordat mijn lichaam zeg maar op deze stoffen
reageert / gebruik van maakt.
17 december 2010
Powersupplements - Kris
10:14Natural Fat Control zal altijd een positieve invloed hebben. Maar voor het maximale effect op vetverbranding dient Natural fat Control ongeveer 2 tot 5 uur voor de training te worden ingenomen. Als de inname gecombineerd wordt met een zware maaltijd is het beter 4 tot 5 uur aan te houden. Bij een lichtere maaltijd is 2 tot 3 uur goed.

Zuivel producten

30 november 2010 20:23
M.G.
Ik lees in de descriptie dat het product beter niet met zuivelproducten gecombineerd kan worden.

Bedoelen jullie dit als in, niet innemen met zuivel of als in het product word minder effectief wanneer er zuivel in het dieet voorkomt?

Alvast dank voor uw tijd,

Mvg
1 december 2010
Powersupplements - Kris
12:32De eiwitten in zuivel kunnen zich binden aan de polyfenolen in het supplement. De opname wordt daardoor wat minder. Om dit te voorkomen kan je zuivel consumptie scheiden van de inname van de capsules.

Uiteindelijk worden de polyfenolen overigens wel opgenomen. Maar ze zijn dan gewijzigd door darmbacteriŽn. Dat hoeft niet altijd negatief te zijn. Er is nog niet zoveel bekend over de symbiose met onze darmbacteriŽn. Wat wel bekend is, is dat ze vaak heel gunstige stoffen maken.

Aftrainen

12 november 2010 22:42
Richard
Ik heb een vraag over jullie Natural Fat Control product.
Is deze voornamelijk bedoeld voor mensen die veel gewicht willen verliezen of ook voor mensen die willen aftrainen en het vetpercentage omlaag willen brengen? Ik ben ongeveer 1,90m en weeg 92 kg en train al 4 jaar. Groot gedeelte van het lichaamsgewicht is spiermassa maar heb voornamelijk rond de buik moeite om die laatste kilo's eraf te trainen. Ik sport 3 tot 4 keer in de week en houd ook rekening met mijn voeding.
Is de Natural Fat Control een toegevoegde waarde om af te trainen en het vetpercentage te verlagen of moet ik dan opzoek naar iets anders?
12 november 2010
Powersupplements - Kris
22:43Natural Fat Control (NFC) werkt waarschijnlijk beter bij actieve sporters dan bij minder inactieve en te dikke mensen. NFC beschermt je spieren tegen afbraak door training en laat je lichaam een groter beroep doen op vetreserves. Het is dus een goede hulp bij het cutten. Het enige wat er op aan te merken is, is dat het niet zo heftig werkt als thermogene fat burners. Maar dat type fat burners geeft je lichaam teveel stress.

NFC werkt langzaam. Maar naar ons idee is langzaam en gestaag de beste manier om af te vallen. Je hoeft dit supplement in ieder geval niet te stoppen zoals die anderen middelen die hoofdpijn, zenuwachtigheid en trillerigheid veroorzaken.

Wat betreft het hardnekkige buikvet. Dat kan misschien duiden op teveel stress. Een ander mogelijkheid is alcohol (ook een zeer sterke lichamelijke stressor). Stress kan je op vele manieren counteren. Een ervan is veel slapen.

Stress kan ook komen door een trainingstype dat niet bij je past. Bijvoorbeeld veel langdurige cardio doen als je eigenlijk een sprint- type bent. Intervaltraining of sprinttraining zou dan beter zijn.

Whey en natural fat control samen

12 november 2010 22:14
Anton
Ik ben tijdelijk woonachtig op Cyprus en train drie keer in de week in een sportschool.
Mijn doel; afvallen, fitter worden, sterkere spieren.
Nu werd mij aangeraden Whey protein isolaat te gaan gebruiken (gelijk na het sporten) voor het sneller herstellen van je spieren.
Maar ik zag op jullie site ook de Whey natural fat control staan.

Zijn beide producten naast elkaar te gebruiken?

Ik ben 1.81mtr lang, weeg 75 kilogram en doe cardiotraining (20 min fietsen warm up; 220 cal, treadmill 30 min heuvelop 440 cal) en gewichten. In totaal 3x anderhalf uur in de week.

Ik hoop dat jullie mij raad kunnen geven!

Alvast bedankt!
12 november 2010
Powersupplements - Kris
22:14De whey kan je nemen om je spieren te beschermen tegen afbraak als je weinig calorieŽn eet. Hetzelfde geldt als je niet zozeer weinig eet, maar wel veel energie verbruikt door het sporten.

Het beste moment om de whey te gebruiken is 45 minuten vůůr je training. Je kan het ook splitsen: een halve schep voor en een halve schep na de training.

Natural Fat Control is goed samen met whey te gebruiken. Je kan het innemen bij de laatste maaltijd voor je training.

Wat je zou kunnen doen om het afvallen te versnellen is de 20 minuten warming up te laten vervallen en die 20 minuten te besteden aan extra īleg pressesī. Veel setjes van steeds 20 herhalingen met een fors gewicht. Nog beter zijn kniebuigingen met gewicht. Maar die oefening vereist wel een leer-proces om het veilig te doen en een goede instructie. Na elke set kan je kort (en rustig) de been- of bilspieren rekken. Dat houdt je soepel. Na de laatste set kan je wat meer tijd nemen voor wat langere en iets intensievere stretches.

Als je de eerste sets van de beenoefeningen lichter doet en het gewicht opbouwt, heb je al een goede warming up. Het kan zijn dat je de puf niet meer hebt om anderhalf uur vol te maken. Maar het effect op vetverbranding zal desondanks sterker zijn. De uren na een arbeidsintensieve beentraining met gewicht, zal je lichaam heel veel energie verbruiken.

Natural fat control samen met visolie?

12 november 2010 22:11
Peter
Hierbij wil ik graag vragen of u me kunt laten weten of het zinvol is de produkten natural fat control en visolie (omega3) naast elkaar te gebruiken. Mijn doelstelling is naast regelmatig bewegen en sporten 5 kg aan gewicht te verliezen en daarna het gewicht op peil te houden. Kunt u me adviseren hierin?

Ik hoor graag van u.
12 november 2010
Powersupplements - Kris
22:12Visolie en de plantenextracten in Natural Fat Control hebben verschillende werkingsmechanismen en het lichaam heeft verschillende manieren waarop het met de stoffen omgaat. Er zal daarom waarschijnlijk niet sneller sprake zijn van een Ďovermaatí wanneer de supplementen gecombineerd worden.

Sowieso zijn de beide supplementen relatief mild, zodat niet snel problemen te verwachten zijn, zoals met veel andere afslankmiddelen wel het geval is. Een goede dosering is van beide supplementen 2 capsules per dag.

Het op peil houden/brengen van het lichaamsgewicht kan op verschillende manieren:

- Minder eten
- Bepaalde combinaties eten (vetarm dieet, eiwitrijk dieet)
- ĎSturingí van de ingenomen voeding (tot op zekere hoogte) door supplementen als visolie en Natural Fat Control.
- Meer energie verbruiken door extra activiteit
- Extra spierweefsel opbouwen (wordt al snel moeilijk)
- Spierweefsel actiever maken in rust (door middel van specifieke training)


Op den duur is minder eten voor veel mensen geen reŽle optie. Het kan ook tot tekorten leiden van micronutriŽnten. Supplementen zijn een goede hulp bij afvallen, maar zijn op zichzelf niet krachtig genoeg. Ze werken het beste in combinatie met activiteit.

Voor extra energieverbruik door extra activiteit (fietsen, wandelen) is veel tijd nodig.

Het actiever maken van spierweefsel in rust is de meeste tijdsefficiŽnte methode om het algehele energieverbuik te verhogen. Dit is daardoor ook de beste methode voor veel mensen om het gewicht laag te houden. Het actiever maken van de spierweefsel in rust klinkt erg tegenstrijdig. Toch is het dat niet. Het spierweefsel is actief in rust als het zich moet herstellen. Dat herstel is nodig na twee soorten activiteit:

1) Intensieve conditietraining of interval training
2) Weerstandstraining (met gewicht of lichaamsgewicht)

De weerstandstraining is voor veel mensen het best te doen. Een van de meest effectieve oefeningen is de kniebuiging. Zie hiervoor dit filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=oftRI2xUcvk (bij 2.00 minuut ziet u de beweging heel duidelijk). Doe dit in eerste instantie eens 10 herhalingen of bijvoorbeeld 30 seconden. Deze oefening kunt u geleidelijk opvoeren in tijdsduur. Probeer de oefening dagelijks eenmaal te doen. Elke dag kunt u bijvoorbeeld 15 seconden aan de lengte van de oefening toevoegen. Als het een keer erg moeilijk gaat, kunt u een paar minuten korter doen om vervolgens de dagen erop de tijdsduur weer op te voeren. Het is raadzaam om aansluitend een serie rekoefeningen te doen voor de been- en bilspieren (veel instructiefilmpjes zijn te vinden op youtube). Aanvullend kunt u (stevig) wandelen.

Weerstandstraining is effectief omdat de spieren onder spanning verlengd worden (excentrische contractie). Dit geeft lichte Ďschadeí aan de spier. Die schade moet hersteld worden en dat kost veel energie. Een gunstig bijkomend effect, is dat een eventuele te geringe ontwikkeling van de spiermassa gecorrigeerd wordt. Van overmatige ontwikkeling van spierweefsel zal absoluut geen sprake zijn.

Na enige tijd kan zoín kniebuig sessie behoorlijk pittig worden. Na een maand kan de lengte in principe al zoín 8 minuten zijn (dit is al heel zwaar en bij een niet zo goede conditie kan een tragere opbouw gewenst zijn). Veel langer dan 8 minuten hoeft het niet te worden.

Met de ervaren inspanning zal de effectiviteit ook toenemen. De tijdsinvestering is echter relatief gering. Het vergt voornamelijk wilskracht. Eventueel kunt u kortere sessies doen en/of aanvullen met andere oefeningen.

cutten en Natural Fat Control

12 november 2010 21:51
D M
Mijn vetpercentage ligt rond de 16% en ben 73 kilo en 176 cm lang.
Ik moet nu nog 3 weken bulken, daarna wil ik gaan cutten en Natural Fat Control proberen, zijn hier enige bijwerkingen bij en is het gezond om te gebruiken bij 21 jaar? Is het echt 100% natuurlijk, en wat moet ik weten voordat ik het gebruik en na hoeveel weken kan ik resultaat zien als ik aan het bulken ben?

Van welk merk is deze Natural Fat Control?
Wat is beter te gebruiken, Aminozuren of Eiwitpoeders om droger en meer spiermassa te ontwikkelen.

Ik train 3 x in de week, 1 x thai boks.
12 november 2010
Powersupplements - Kris
21:52Het klinkt misschien als een verkooppraatje, maar het is nu al handig om Natural Fat Control te gebruiken. De reden hiervoor is dat het ook de opslag van vet remt. Dus als je aan het bulken bent, zal je meer spier en minder vetmassa aanzetten. Dit effect is toe te schrijven aan het ingrediŽnt kurkuma wortelextract.

Natural Fat Control is inderdaad helemaal natuurlijk. Het bevat alleen plantenextracten en een heel klein beetje onschuldige hulpstoffen.

Bijwerkingen kunnen er zijn. Dat geldt voor alle voedingsmiddelen. Je hebt sneller bijwerkingen als voedingsmiddelen heel geconcentreerd zijn (extracten). Dan krijg je namelijk relatief makkelijk veel van de actieve stoffen binnen. De eventuele bijwerkingen zijn in ieder geval van voorbijgaande aard. Ernstig zal het niet zijn. Tenzij je allergisch bent voor groene thee, curry/kurkuma of rode wijn.

Je kan Natural Fat Conmtrol het hele jaar door gebruiken. Tijdens het cutten en bulken. En ook als gezondheidssupplement.

Natural Fat Control is van ons eigen merk: Power Supplements. We kopen de grondstoffen in bij vertrouwde leveranciers.

Om spiermassa te ontwikkelen kan je beter eiwit gebruiken dan aminozuren. Je lichaam verwerkt van nature alleen eiwitten. Die worden verteerd tot stukjes van twee en drie aminozuren aan elkaar. Niet tot losse aminozuren. Dus als je een breed spectrum aminozuren wilt, kan je beter eiwitten nemen. Voor specifieke doeleinden kan je soms wel aminozuren in zetten zoals BCAAís en arginine.

Sommige aminozuren zijn in vrije vorm en op zichzelf ingenomen misschien giftig. Een voorbeeld is glutamine.

Je vraag Ďna hoeveel weken je resultaat kan ziení begrijp ik misschien niet goed. Bedoel je wanneer je het bulken (op zichzelf) kan merken? Als het goed is kan je wekelijks het verschil meten (weegschaal, spieromvang).