Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1481 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

Betreft: vergruizen en i.c.m met zuivelproducten

29 mei 2012 09:19
anoniem
Kan ik de capsules eerst vergruizen (fijn malen) voordat ik ze inslik?

Waarom mag Natural Fat Control niet gelijktijdig worden genuttigd met zuivelproducten? Is het noodzakelijk om zuivelproducten hierdoor helemaal uit mijn voeding weg te laten?

B.v.d.
29 mei 2012
Powersupplements
11:31Je hoeft de capsules niet fijn te malen. Je kan de twee helften van de capsule gewoon van elkaar afschuiven. Het poeder kan je er dan uitgieten. Zuiveleiwit (caseÔne) is rijk aan het aminozuur proline. Natural Fat Control bevat flavonoÔden. Proline bindt zich aan de flavonoÔden waarna de opname wordt vertraagd en darmbacteriŽn de flavonoÔden kunnen omvormen tot andere stoffen. Het is de vraag of die andere stoffen in de dezelfde mate actief zijn. De flavonoÔden uit cacao werken bijvoorbeeld nog prima wanneer ze in de vorm van chocolademelk worden gedronken.
Anoniem
21:15Met andere woorden: jullie zijn van mening dat het niet noodzakelijk is om alle zuivelproducten uit je voeding te schrappen maar dat het bij sommige zuivelproducten verstandig is om deze niet gelijktijdig met Natural Fat Control in te nemen. Klopt dit? Zijn de andere stoffen die de darmbacteriŽn uit de flavonoÔden vormen schadelijk voor de gezondheid? b.v.d.
30 mei 2012
Powersupplements
11:20Dat klopt. Het is mogelijk beter als je gelijktijdig gebruik vermijdt. De stoffen die gevormd worden in de darmen zijn niet schadelijk. Althans daar bestaat geen enkel bewijs voor. Over het algemeen genomen zijn de stoffen die onze darmbacteriŽn produceren juist gunstig voor ons. Daarom wordt gesproken van symbiose. We hebben veel baat bij het werk dat de darmbacteriŽn verrichten.