Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1472 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

krachtsporter wil 15 kg afvallen

9 januari 2012 11:58
Anoniem
Geachte heer/mevrouw,

Ik ben 38 jaar oud, 1.90m en 134 kg. Ik train al erg lang maar weet nog steeds niet welke producten ik het beste wanneer kan gebruiken om een toename in kracht te bereiken zonder daar ( nog ) dikker van te worden. Sterker nog ik zou graag 15 kg willen afvallen.

Ik train 4 x per week zwaar op kracht en fiets minimaal 3 x per week 2x een half uur per dag.

Ik ben bezig met het maken van een dieet en wil daar dus graag jullie producten in verwerken ( ik hoor veel over whey, caseine, bcaa, vitaminepillen en creatine maar sta voor alles open ) . Als ik dan weet welke producten ik wanneer moet gebruiken kan ik de hoeveelheden van de rest van het dieet ( 6 tot 7 eetmomenten per dag ) hierop aanpassen.

Als dit verhaal nog enige uitleg behoeft hoor ik dat graag!

Wel alvast bedankt voor uw reactie.
9 januari 2012
Powersupplements - Kris
12:00Bedankt voor je vraag. Ik heb echter nog wat informatie nodig.

Kan je me vertellen wat je je niveau is met krachttraining? Wil je op alle spiergroepen sterker worden of focus je voor wat betreft maximale kracht op het bovenlichaam? Weet je ongeveer je vetpercentage? En wat eet je zoal op een dag?
Anoniem
12:02ik ben, al zeg ik het zelf, vrij sterk. door een niet meer elastische achillespees ( gevolgen van een gecompliceerde beenbreuk ) gaat benen los trainen heel lastig, doe ik dus relatief licht, maar de apparaten doe ik maximaal.
bankdrukken doe ik een set met 180 kg. top ooit 215 kg ( nooit iets gebruikt :-) ). bicepscurl met olympische stang 80kg. deadlift ooit 250 kg. focus is hele lichaam. vet zal nu zo’n 23% zijn.

over het eten; ‘s morgens brinta en overdag veel brood en ongezond. ‘s avonds 2 volle borden en laat nog een pak vla. maar dat eetpatroon wil ik dus volledig omgooien omdat ik zo niet gezond oud word.

zou graag nog een keer mijn oude resultaten halen en eventueel verbeteren.

ik heb nu een pot eiwit van jullie en die bevalt alvast erg goed.

nogmaals met een vriendelijke groet
Powersupplements - Kris
12:08Je bent beresterk, dat is wel duidelijk.

Aan je voeding lijkt inderdaad wel wat te verbeteren. Maar houd er rekening mee, dat wanneer je gaat afvallen, je zeer waarschijnlijk ook kracht verliest. Je zal je in eerste instantie minder vol gaan voelen in je spieren.

Dat pak vla zou ik per direct laten staan. Het zit vol geraffineerde koolhydraten (ik denk 100 gram per liter + 40 gram lactose). Een half zo grote hoeveelheid halfvolle of magere kwark is beter. Dat bevat evenveel eiwitten maar veel minder koolhydraten. Een milde halfvolle kwark (Bio van Albert Heijn), is zonder zoetigheid goed te eten. Als je alle lactose (melksuiker) kwijt wilt zijn dan kan je voor onze micellaire caseine kiezen.

Misschien kan je een broodmaaltijd vervangen door gekookt ei plus sla. Liever geen kant en klaar sauzen erdoorheen doen. Een scheutje olijfolie met wat kruiden is prima. Kom je aan te weinig eiwitten dan kan je aanvullen meteen whey isolaat shake. Afhankelijk van op welk moment je met je gewone voeding veel eiwitten eet, kan je voor en/of na je training aanvullen met whey isolaat.

Wil je nog wat verder gaan, dan kan je nog een aantal eetmomenten vervangen door een shake met wat groenten. Op die manier gaat het afslanken nog een stuk sneller.

Wat betreft je training. Misschien kan je de beentraining veel arbeidsvolume geven. Dus niet meer voor hoge gewichten gaan, maar veel sets en reps doen met een redelijk gewicht en dan flink verzuren. Dit verhoogt de insuline gevoeligheid van je spieren waardoor voedsel minder snel wordt opgeslagen in het vetweefsel maar juist naar de spieren wordt gesluisd.

Er zijn veel aanwijzingen dat BCAA’s bijdragen aan vetverbranding. Je kan ze gedurende de dag gebruiken of rondom de training. Ik zou hierbij een minimale dosering aanhouden van 3 gram per keer dat je het gebruikt. (1 maatschepje poeder of 4 capsules). Waarschijnlijk zet dit pas zoden aan de dijk bij een totaal van 10 gram per dag.

Andere supplementen die een steentje kunnen bijdragen zijn citrulline en visolie. Beide supplementen stimuleren (op milde wijze) spiergroei en vetverbranding. Vooral visolie is razend populair onder bodybuilders.

Last but not least kan je Natural Fat Control gebruiken. Dat is een supplement met groene thee-, curcuma- en druivenpittenextract. Groene thee extract verhoogt de verbranding van vet ten opzichte van koolhydraten. Curcuma extract remt vetopslag en het druivenpittenextract werkt tegen aromatase.

Aromatase is een enzym dat het mannelijke hormoon testosteron omzet in estradiol. Als man kan je daar beter niet al teveel van hebben. Maar helaas, als je veel vetweefsel hebt, wordt de activiteit van aromatase een stuk sterker.

De stoffen in het druivenpittenextract die aromatase remmen, zitten ook in rode wijn. Twee capsules Natural Fat Control bevat evenveel van deze zogenaamde procyanidines als 1 glas rode wijn. Volgens dit wetenschappelijk artikel ( -->
http://cancerres.aacrjournals.org/content/63/23/8516.full ) ... moet 1 glas rode wijn (en dus twee capsules Natural Fat Control) voldoende zijn om bij de gemiddelde postmenopauzale vrouw het aromatase enzym in belangrijke mate te remmen.

“consumption of 125 ml of red wine/day would provide adequate amounts of procyanidin B dimers to suppress in situ aromatase in an average postmenopausal woman.”

Een grote kerel heeft waarschijnlijk meer aan 4 capsules per dag.

De reacties die we over Natural Fat Control krijgen (per mail en via website) zijn erg goed te noemen!
12 januari 2012
Anoniem
11:41Beste Kris,

Allereerst veel dank voor jouw open informatie. Ik ben zeker van plan om een bestelling te doen maar het begint nu al een beetje te duizelen.

Ik heb nu het volgende rijtje met een paar vragen erbij;
- Citrulline
- Visolie
- Whey eiwit
- BCAA
- Creatine
- Natural fat control


Vragen;
- bijt dit alles elkaar niet?
- er staat bij alles dat je geen nierproblemen moet hebben, is er een hogere kans op door het gebruik van deze producten? Neveneffecten?
- is dit het beste rijtje om kracht te behouden en evt toch af te vallen. Wil evt dit gewicht houden als mijn vet maar omlaag gaat, wat is een Goed percentage volgens jou?
- moet ik ook nog Magnesium en Taurine bijbestellen, zag ik bij creatine staan.
- klopt dit; 1 schep whey van 30 gr is 27 gr eiwit is 5,4 gram bcaa ( kan dus in mindering op pillen of poeder bcaa gebracht worden )
- de meest Hollandse vraag hierbij, wat is het meest voordelige constructie om hier aan te voldoen.

Alweer bedankt voor je reactie.
Powersupplements - Kris
11:43Ik kan begrijpen dat het gaat duizelen. Maar dat geeft niet, want het belangrijkste zijn je voeding en je training. Supplementen zijn extra.

Het antwoord op je vragen:

- De supplementen bijten elkaar niet.

- Onze supplementen zijn heel veilig in gebruik. Ze veroorzaken geen nier- of leverproblemen. Alleen mensen die dit al hebben, zullen moeite kunnen hebben sommige supplementen goed te verwerken. Net als ze moeite zullen hebben met sommige voedingsmiddelen.

- Alle supplementen in het rijtje, met uitzondering van creatine, kunnen helpen voor zowel spiermassa winst als vetverlies. Als ik er 3 zou kiezen voor jouw doelstelling, zou ik gaan voor Whey, Visolie en Natural Fat Control. Niet omdat ze het meest effectief zijn (dat is niet zo makkelijk te bepalen), maar omdat deze supplementen ook nog eens supergezond zijn.

- Als je creatine neemt, is magnesium aan te raden. Overigens vind ik magnesium voor heel veel mensen aan te raden. Behalve magnesium & taurine kan je ook kiezen voor Natural T-Booster. Dit bevat net zo veel magnesium, maar (in plaats van taurine) ook nog eens gemberwortelextract en zink. Ik denk dat je hier meer aan hebt. Gember en zink helpen het lichaam bij de testosteronproductie.

- De berekening van de BCAA aminozuren in whey isolaat klopt. Bij BCAA’s geldt tot op zekere hoogte dat meer ook beter is. Je kan het dus nog aanvullen met extra BCAA’s. Om vooruit te lopen op je volgende vraag. BCAA’s zijn wat duur in gebruik.

- De supplementen die ik aanraadde in verband met hun positieve effect op de gezondheid, zijn ook nog eens goedkoop in gebruik. Bij drie capsules per dag gaan de visolie en de Natural Fat Control 2 maanden mee. Aanvullen met creatine kan prima. Want dat is wel het goedkoopste supplement van allemaal. Bij 4 gram per dag is een pot van 600 gram voldoende voor 150 dagen.

Groet van Kris