Sluiten

Vraag & antwoord

Natural Gainer 3500g
Zelf weight gainer maken?
Natural Gainer 3500g
1
Anoniem
Hebben jullie ook een sample van de supreme gainer? Eigenlijk gaat mijn belangstelling meer uit naar de natural gainer, maar helaas voor mij, is deze niet glutenvrij.
Verder wou ik vragen hoe ik misschien zelf mijn eigen weigt gainer kan maken met glutenvrije havermout en whey en of andere eiwitten/kokosolie?
Powersupplements
We hebben helaas geen samples van de Supreme Gainer.

Je kunt inderdaad zelf een weight gainer maken zoals de Natural Gainer of Supreme Gainer.
Een weightgainer shake die lijkt op de Supreme Gainer kun je maken door 70% maltodextrine te combineren met 30% Pure Whey Protein Isolaat. Hierbij kun je nog een aantal BCAA capsules of poeder nemen.

De Natural Gainer is ook te maken. Hiervoor gebruik je als eerset ingrediλnt haverpoeder. Het Finse havermeel (Bio Bulk Oats) dat wij verkopen is in principe glutenvrij, maar voor mensen met Coeliakie / glutenallergie durven we hem niet aan te bevelen. Er is helaas verderop in de productieketen (transport en de maalbewerking) kans op kruisbesmetting met glutenhoudende granen.

Een natuurlijke weight gainer bevat verder nog een eiwitbron zoals wei eiwit, micellaire caseοne of ertweneiwit (Pea Protein Isolate). Het geheel mix je met water, melk of fruitsap. Je kunt de mix eventueel in een blender doen met wat vers fruit.
Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Natural Gainer 3500g

Natural Gainer 3500g

4.8095(21)
Complexe koolhydraten
26% eiwit en 57% koolhydraten
Rijk aan natuurlijke vezels
Hoogwaardige eiwitbronnen
Vrij van kunstmatige kleur- en zoetstoffen
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Bulk Oats 5000g
Bulk Oats 5000g