Sluiten

Vraag & antwoord

Natural Multi
Alpha lipoic Acid
Natural Multi
3
Kris
Zit er in de natural multi of andere supplementen op jullie site Alpha Lipoic Acid? Ik mag dit namelijk absoluut niet nemen.
Powersupplements
Hoi Kris,

De multivitamine bevat geen alpha lipoic acid / alfaliponzuur.

Mag ik zo brutaal zijn te vragen wat de reden is dat je dit absoluut niet mag hebben? Ik ken de stof, maar ik heb nog niet eerder gehoord dat er situaties zijn waarin alpha lipoic acid expliciet wordt afgeraden.

Groet van naamgenoot Kris
kris
Hey Kris ja hoor, omdat ik jaren grijze amalgaam tandvullingen heb gehad en die ook nog eens zonder juiste bescherming zijn verwijderd heb ik hoge waarden kwik in mijn lichaam. Dit is zowat de giftigste stof voor een mens en geeft een hele rij klachten die de meeste doktoren er niet mee linken. (zie amalgaam.be) Bij mij zorgt dit onder andere voor foggy mind, concentratieproblemen, oorsuizen, candida, voedselintoleranties en darmproblemen, vermoeidheid, eczeem, etc.

ALA is een chelator van kwik. Het probleem is dat in tegenstelling tot DMSA en DMPS dit de bloed brein barriθre kan passeren. Als je nog hoge waarden hebt in het lichaam (lever, darm, vet, etc) dan ontrekt ALA het kwik van die organen, bindt eraan en dropt het af in het brein (wat ook vet is) Daar kan je heel heel ziek van worden, genoeg schrijnende verhalen te vinden op het net. Detoxen van kwik op een veilige weinig belastende manier is zeer ingewikkeld en je moet je echt goed inlezen.
Dit is het Cutler protocol in een notendop wat meest gevold wordt, maar zeker het boek lezen. http://www.livingnetwork.co.za/chelationnetwork/chelation-the-andy-cutler-protocol/general_guidelines_cutler/
Infraroodsauna met Niacine flushing is een nieuwe veelbelovende oplossing.

Al 1 tip vermijd voor herdistributie: chlorella, spirulina, tarwegras koriander/cilantro
Powersupplements
Hoi Kris,

Bedankt voor je reactie!! Ik had inderdaad al eens gehoord van de eigenschap van ALA om kwik te herdistribueren. Ik was het weer vergeten. Ik ga me hier eens verder in verdiepen.

Groet van Kris
Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Natural Multi

Natural Multi

4.7581(124)
Ιcht natuurlijke vitamines
Met extra viθrge olijfolie
Zinvolle doseringen
Vrij van synthetische vitamines
Een ιcht natuurlijke multivitamine
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Visolie (Omega-3)
Visolie (Omega-3)