Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1489 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural T-Booster
Natural T-Booster

Ook geschikt voor vrouwen?

16 maart 2016 13:13
J. W.
Beste Powersupplements,

Ik ben al enkele jaren klant bij jullie en ben uiterst tevreden van de eerlijkheid en kwaliteit van de producten én informatie die jullie verspreiden!

Graag wil ik weten of dit product ook aan te raden is voor vrouwen, dit evt in combinatie met jullie natural multi (2 capsules multi + 1 capsule t booster)?

Alvast bedankt
16 maart 2016
Powersupplements
14:20Bedankt voor je complimenten! De 'T-Booster' lijkt zo op het eerste gezicht niet geschikt voor gebruik door vrouwen. Maar in feite is het gewoon een supplement met goed opneembare bronnen van zink en magnesium met als extraatje gemberwortelextract. Er zijn al heel wat vrouwen die de T-Booster gebruiken! De combinatie van 2 maal Natural Multi en 1 maal de T-Booster is een hele goede. Je gaat niet over de hoogste veilige doseringen van zink en magnesium heen. Er zullen mensen zijn die het extraatje aan zink en magnesium goed kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen die een anticonceptiepil gebruiken. De anticonceptiepil verhoogt de behoefte aan de mineralen magnesium en zink!
J.W.
14:58Super, bedankt voor het snelle antwoord! Bestelling komt eraan