Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1445 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Pea Protein Isolate 1000g
Pea Protein Isolate 1000g

Vraag over ingrediŽnten in Pea Protein Isolate

24 december 2015 09:36
Michiel
Beste heer/mevrouw,

Graag zou ik wat willen weten over jullie supplementen.

Eerst leg ik even uit wat mijn íbeperkingení zijn.

De laatste tijd heb ik al meerdere soorten shakes geprobeerd van [een online supplementenwinkel]. Helaas krijg ik hier last van uitslag op mijn gezicht. Ik ben er achter gekomen dat ik allergisch ben voor Soja (eiwit, lecitine). Nu ben ik opzoek naar een shake die geen soja bevat ook geen klein beetje want neem deze 2 keer per dag. Ook verdraag ik melk niet erg goed. Kan het opzich wel aan maar moet niet teveel nemen, dus een shake zonder melk zou beter zijn.

Nu kwam ik jullie supplement Pea Protein Isolate tegen en deze moet 100% melk en soja vrij zijn. Toch is mijn vraag dan zijn alle ingrediŽnten die op de site staan ook in het product verwerkt? want er moet toch een soort van smaakstof toevoeging zijn? deze zie ik namelijk niet staan bij de ingrediŽnten terwijl de smaakstof Vanille-caramel toch wel een soort van smaakstof moet hebben.

Ik hoor graag van jullie.

Alvast fijne feestdagen!
24 december 2015
Powersupplements
10:43Hoi Michel, In jouw situatie zou Pea Protein Isolate wel eens de beste keus kunnen zijn van alle gangbare soorten eiwitsupplementen. Het is inderdaad vrij van melk soja en alle standaard allergenen. De enige ingrediŽnten zijn: Erwten eiwit isolaat (95,6% van het totaal), natuurlijk smaakaroma en steviol glycosides uit Stevia. (De ingrediŽnten staan onderaan de productpagina genoemd). Ook voor jou en je familie en vrienden fijne feestdagen toegewenst! :-) Kris