Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1512 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Stevia Whey Protein Isolate 2000g: 19 vragen

Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g

Informacion Nutricional

27 september 2016 09:36
Leidy Fierro
Ik kan de voedingswaarde-informatie te vertellen alstublieft?
27 september 2016
Powersupplements
11:38De voedingswaarde staat in de tabel onderaan de productpagina

Whey Isolaat Vanille - Stevia

4 februari 2016 09:23
Bas
Heeft Whey Isolaat Vanille - Stevia nog overige E nummers of andere toegevoegde ingrediŽnten? (ivm met allergieŽn is het voor mij van belang dit zeker te weten)
4 februari 2016
Powersupplements
10:26Hoi Bas, Dit is de volledige ingrediŽntenlijst: Micro- en ultragefiltreerde instant wei-eiwit isolaat, smaakaroma, sojalecithine*, zoetstof: steviol glycosides (stevia). Stevia (steviol glycosiden) is E960. Sojalecithine wordt aangeduid met E322. Kris

inhoud gehalte zout

5 november 2015 13:05
Vivian
Er staat bij de inhoud per 100gr van dit product niet hoeveel Zout dit product bevat.
Graag wil ik deze info wel weten voor ik een product bestel.

Mvg Vivian
5 november 2015
Powersupplements
14:11Hoi Vivian, Het wei eiwit isolaat bevat het mineraal natrium. Dit mineraal komt van nature voor in de melk waaruit het wei eiwit is gefilterd. Melk bevat geen toegevoegd zout (natriumchloride). Op basis van het natuurlijk voorkomend natrium in voedingsmiddelen wordt een gehalte zout berekend alsof er natriumchloride in het product zit. Zo ook voor wei eiwit isolaat: Voor Stevia Whey Protein Isolate geldt dat het 0,2 gram natrium per 100 gram bevat. Omgerekend naar zout is dit 0,5 gram per 100 gram. Voor een standaard dosering wei eiwit isolaat van 30 gram (1 maatschep) kom je uit op 0,15 gram ofwel 150 milligram zout.

Vanille Smaak / pancakes maken

16 september 2015 14:52
Tina Feyaerts
Beste,

ik wou weten of je de smaak van vanilla goed proeft of is deze eiwitpoeder eerder naar de neutrale kant ? ik wou ook nog weten of deze proteine geschikt zijn om mee te koken ,bevoorbeeld om pancakes mee te maken ofzo .

alvast bedankt .
16 september 2015
Powersupplements
16:58Hoi Tina, Het verschil in smaak tussen naturel en vanille is behoorlijk groot. Zowel de neutrale smaak als de stevia vanille versie kun je gebruiken voor het maken van pancakes. Kris

Geschikt voor islamitisch dieet?

14 september 2015 08:54
Anoniem
Hallo, ik heb de volgende vraag over dit whey product. Ik wil graag weten of het ook geschikt is voor een islamitisch dieet, dwz of het product halal is (vervaardigd met microbieel stremsel).

Ik hoor het graag en dank u alvast voor de moeite.
14 september 2015
Powersupplements
10:58Het stremsel dat gebruikt is in het productieproces van het wei eiwit is een microbieel stremsel. Het eiwitpoeder is daarmee halal / geschikt voor een islamitisch dieet. Bij de productie van micellaire caseÔne wordt overigens helemaal geen stremsel gebruikt.

stevia eiwit in 5kg zakken

6 maart 2015 09:17
Monique
Heeft u het stevia eiwit ook in 5 kg zakken?
6 maart 2015
Powersupplements
10:18Hoi Monique. Helaas hebben we het stevia eiwit niet in zakken, maar alleen in potten.

Verschil whey isolate met stevia en zonder stevia

10 juni 2014 10:37
P Littel
Beste P.S,

Wat is het wezenlijke verschil tussen de isolaat met stevia en zonder? Bevat degene met stevia dezelfde kwaliteit aan eiwitten, maar lever je in aan smaak en specifieke E-nummers (zoals aspartaam)?
10 juni 2014
Powersupplements
12:50Pure Whey Protein Isolate bevat exact hetzelfde eiwit als Stevia Whey Protein Isolate. Er zijn twee verschillen tussen deze twee eiwitsupplementen: 1) Type Zoetstof Stevia Whey Protein Isolate is gezoet met stevia terwijl Pure Whey Protein Isolate gezoet is met sucralose. Sucralose is een synthetische intensieve zoetstof die smaakt zoals suiker smaakt. Onze supplementen bevatten geen aspartaam, acesulfaam-K, cyclamaat etc. Sucralose is de beste van de synthetische zoetstoffen. Onze voorkeur gaat echter uit naar Stevia Whey Protein Isolate of de naturel versie van de Pure Whey Protein Isolate. 2) Wel of geen Guar Gom Pure Whey Protein Isolate bevat minder dan 1% guar gom (stabilisator / verdikkingsmiddel). Stevia Whey Protein Isolate bevat helemaal geen guar gom en geeft daardoor een nog 'dunnere' eiwitshake. Een whey eiwit oplossing geeft van zichzelf een dunne shake. Hoe meer verdikkingsmiddel wordt toegevoegd, hoe dikker de shake wordt. Een eiwitshake die zonder verdikkingsmiddel toch dik wordt, is Micellar Casein. Ook Micellar Casein hebben we in smaken die gezoet zijn met stevia en smaken die gezoet zijn met sucralose.

Suikergehalte en calorische waarde stevia whey

20 maart 2014 15:26
MA Denim
L.S.,

De Stevia variant en de "gewone" Whey Protein Isolate hebben dezelfde hoeveelheid koolhydraten (suikers) alsmede dezelfde calorische waarde per 100 gram. Hoe kan dat?

M.vr.gr.
Martine
20 maart 2014
Powersupplements
16:34Hoi Martine, Zowel de stevia whey als de reguliere whey zijn gezoet met intensieve zoetstoffen. De stevia whey heeft de natuurlijke zoetstof stevia. De reguliere whey bevat de synthetische zoetstof sucralose. Beide zoetstoffen hebben geen calorische waarde! Van beide zoetstoffen is ook maar heel weinig gebruikt. De voedingswaarde is daarom gelijk. De koolhydraten / het suikergehalte dat je ziet is de hoeveelheid lactose. het heeft niets met zoetstoffen te maken. De calorische waarde wordt bepaald door het eiwit, het vet en de koolhydraten (lactose) in het hoofdingrediŽnt: 'Micro- en ultragefiltreerde instant wei-eiwit isolaat'.

verlaagt stevia testosteron?

27 november 2013 14:25
anoniem
Hallo, ik heb een korte vraag: ik heb gehoord dat stevia slecht is voor je testosteron. Is dit waar? En is stevia eigenlijk slecht of niet goed voor een hormoon of iets anders?
Alvast bedankt voor uw reactie.
27 november 2013
Powersupplements
15:44Uit een dierstudie is gebleken dat een zeer hoge dosering van een specifiek molecuul in stevia (dihydro-isosteviol) de werking van testosteron negatief kan beÔnvloeden. Een andere studie laat zien dat bij onpraktisch hoge concentraties de stof stevioside het hormoon dihydrotestosteron kan verdrijven van androgeenreceptoren. Bij dezelfde hoge dosering stevioside kan testosteron met 40% verlaagd worden. Bron: examine.com/supplements/Stevia/ De hoeveelheid stevia zoals gebruikt in onze supplementen heeft geen negatieve effecten op het testosteron. De hoeveelheid stevia per maatschep Stevia Whey Protein Isolate is meer dan duizend maal lager dan wat gebruikt is in deze studies! Bedenk dat het vaak de hoeveelheid van een stof is, die bepaalt of iets gezond of ongezond is. Zelfs het drinken van teveel water heeft negatieve consequenties voor de gezondheid.

Stevia whey lactose vrij?

6 november 2013 20:05
Vera Evers
Hallo,

De whey stevia bevat deze minder lactose dan de whey stevia zonder stevia?
Ik train vrij intensief (krachttraining) maar mijn buik wordt niet minder. Kan dit aan de eiwitshake liggen? Ik eet verder gluten en lactose vrij (muv magere kwark af en toe).

Ik hoor graag van u.

Groetjes Vera

welke kiezen? whey stevia of de micellar casein voor ei

1 november 2013 19:54
Lucynda Risse
hallo ik weet echt niet welke variant ik moet kiezen deze variant stevia whey protein
of de variant micellar casein, heb de teksten al een paar keer doorgelezen en ze klinken allebei zo goed...vind het echt moeilijk..

ik heb hiervoor 4 bussen a 22 shakes gebruikt waarin deze micellar cassein zit,ze adverteren met meest verkocht,79 kcal per shake etc maar na 4 bussen en een drastisch ander eetpatroon van meerdere malen chips etc naar niks meer en alleen de goede passende dingen gegeten behorende bij een eiwitdieet was ik maar 5 kilo kwijt wat voor mijn gevoel meer te wijten is aan het andere eetpatroon en de junkfood die ik gelaten heb dan aan de shakes..

zou het dus kunnen zijn dat de micellar cassein bij mij niet aanslaat en ik dus beter voor de stevia whey protein isolate kan kiezen??

was nu een week gestopt met shakes maar voel me opgeblazen en vind het zo moeilijk wat nu te eten dat ik toch maar weer shakes wil bestellen om meer eiwitten binnen te krijgen
ik hoop dat iemand me kan helpen in mijn keuze want het is allemaal een hoop geld voor mijn budget en dan wil ik wel de goede keuzen maken...

Stevia zonder verborgen zoetstoffen?

18 oktober 2013 09:46
P.M.H. Fijn
hallo,

Ik zou graag weten of de stevia die toegevoegd is, of "op basis van stevia" wat dus vaak gemengd is met maltodextrine of andere verborgen zoetstoffen.

Met vriendelijke groet,

Marcel
18 oktober 2013
Powersupplements
11:49Hoi Marcel, Het ingrediŽnt stevia in onze whey proteine bevat geen verborgen zoetstoffen en geen maltodextrine. Kris

Ingredienten whey protein isolaat

16 september 2013 10:23
K Chanti
Goedendag,

Ik heb een vraag over de ingredienten van de whey protein isolaat. Ik wil graag weten wat het smaakaroma is wat is toegevoegd aan het product. Daarnaast zou ik ook graag willen weten waarom het nodig is om een sojalecithine te gebruiken en niet een gezonder alternatief (ondanks de geringe hoeveelheid).

Groeten, Karim.
16 september 2013
Powersupplements
12:37Hoi Karim, Ingredienten zoals smaakaroma's worden vrijwel nooit in detail weergegeven. Vergelijk het met een pak vla of vruchtenyoghurt dat je in de winkel zou kopen. In veel van die producten zitten (smaak)aroma's. De aroma's worden niet uitgesplitst in hun afzonderlijk componenten. De samenstelling van dit type ingredienten is meestal topgeheim. Aromaleveranciers doen hun best om dit te beschermen omdat het voor hen de manier is om hun klanten te binden. Vergelijk het met cola. Het beroemde recept (aroma) van dit drankje is nog altijd topgeheim. Als je helemaal zeker wilt weten wat het aroma is, dan kan is de whey protein isolaat met de smaak chocola een goede keuze. Het smaakaroma is hierbij magere cacaopoeder. Je kan ook de whey protein in de naturel uitvoering gebruiken. Deze heeft geen toegevoegde ingrediŽnten. Whey Protein Isolate naturel bevat wel sojalecithine (nodig om het eiwit goed in oplossing te laten gaan). Je schrijft dat er een gezonder alternatief zou zijn voor dit ingrediŽnt. De meest logische alternatieven zijn raapzaadlecithine en kippenei-lecithine. Maar deze zijn niet gezonder of minder gezond dan sojalecithine. Ze bevatten misschien net even wat andere vetzuren. Maar in deze hoeveelheden hebben die vetzuren nauwelijks invloed op de balans tussen onverzadigd en verzadigde vetten. Naar mijn mening is sojalecithine een heel gezonde toevoeging. Lecithine is een rijke bron van choline. Choline is iets waarvan de meeste mensen best wat meer binnen mogen krijgen. In de V.S. is choline inmiddels toegevoegd aan de lijst met essentiŽle voedingsstoffen. Om die reden gebruik ik zelf zo nu en dan sojalecithine granulaat als voedingssupplement. Een van de ingredienten in whey protein isolaat is sojalecithine De afbeelding hierboven is de structuurformule van lecithine. Het heeft twee vetzuren (groen en blauw) aan een glycerol molecuul (midden). In rood zie je fosfatidylcholine. Afhankelijk van de bron (kippenei, soja of raapzaad) zullen de type vetzuren verschillen. Kris

opname whey proteÔne

31 augustus 2013 17:12
anoniem
Hallo, Ik ben zeer geÔnteresseerd in uw stevia-vanille whey proteÔne. Ik heb hier alleen een vraag over. In uw whey proteÔne zitten 1,9 gram koolhydraten per 100 gram. Nu heb ik gehoord dat eiwitten niet goed worden opgenomen als je er geen koolhydraten bij neemt. Is de opname echt slechter zonder koolhydraten? En zo ja, zou ik dan de koolhydraten kunnen aanvullen met bijvoorbeeld een banaan of iets anders?

Alvast bedankt voor uw reactie.
31 augustus 2013
Powersupplements
19:17Als je koolhydraten eet bij je eiwitten, dan zorgt dit voor een sterke stijging van de afgifte van insuline. Insuline is een hormoon dat de opname van eiwitten (aminozuren) vanuit de bloedbaan naar de spiercellen stimuleert. Maar ook zonder koolhydraten kan het lichaam eiwitten opnemen. Als je geen koolhydraten eet bij je eiwitten zal het lichaam waarschijnlijk een groter deel van het eiwit verbranden voor energie.

Stevia varianten whey

14 augustus 2013 19:52
H. van der Veen
Bevat deze whey nog andere zoetstoffen? bv (minder) sucralose.
En is de stevia natuurlijk of geraffineerd (stevioglycosiden)?
14 augustus 2013
Powersupplements
21:56De Stevia whey isolaat eiwit bevat geen andere zoetstoffen dan stevia. De stevia is aanwezig in de vorm van steviolglycosiden. Deze geven de meest neutrale zoetheid. Wanneer je het volledige extract gebruikt, drukt stevia een heel sterk stempel op de smaak. De meeste mensen vinden de pure stevia smaak niet lekker.

Banaan Stevia

19 januari 2013 17:49
Nicky van Dijk
Hoi,

Komt binnenkort ook de Pure Whey Protein Isolate in de smaak banaan stevia beschikbaar?

Grtz
19 januari 2013
Powersupplements
18:50We hebben helaas nog geen goede match kunnen maken tussen stevia en de smaak banaan. Zodra dat wel lukt komt de smaak banaan er bij.

Andere stevia smaken

19 december 2012 11:29
Jon Slabbekoorn
Beste Power Supplements,

Jullie whey met stevia bevalt mij zeer goed, echter na enige tijd begint 1 smaak toch wel te vervelen.
Komen er nog meer smaken in stevia? Chocolade bijvoorbeeld?

Alvast bedankt voor jullie antwoord,

Met vriendelijke groet,
Jon Slabbekoorn

Stevia whey isolaat

12 april 2012 13:07
Anoniem
Beste mensen, na mijn google zoektocht op whey stevia kwam ik bij een zekere concurrent op de site waarbij het leek alsof de whey gezoet zou zijn met stevia. Dit blijkt echter helemaal niet het geval te zijn. Kan ik er bij jullie wel van uitgaan dat de smaken waar stevia achter genoemd wordt ook echt met stevia gezoet zijn?
12 april 2012
Powersupplements
15:31De concurrent in kwestie heeft blijkbaar weinig moeite om met een impliciete leugen klanten te trekken. Wij zijn van mening dat je de principes van een klant geen geweld aan moet doen door hem voor te liegen over de eigenschappen van een supplement. Als een bedrijf een supplement met kunstmatige zoetstoffen probeert te verkopen aan iemand die stevia wenst, dan ben je verkeerd bezig. Je schotelt een vegetariŽr toch ook geen hamburger voor? Uiteraard is onze whey stevia puur en alleen met stevia gezoet! :)

Creatine, gainer of whey eiwit i.c.m. split schema

16 februari 2012 14:41
Anoniem
Kunt u mij zeggen wat de beste manier is om de power supplements te gebruiken en welke ik het beste kan gebruiken.
Ik ben 26, 80 kg, 13% vet en probeer 3x splittrainen te doen,ene dag borst/buik/triceps andere rug/biceps/onderrug en benen/schouders. Als ik dan nog een dag ga, dan doe ik gehele lichaam. Ik wil graag sterker en meer volume krijgen.

Op dit moment ben ik begonnen met enkel Whey-eiwit na trainen en probeer 6 gezonde eetmomenten te creeeren.

Kunt u mij vertellen wat het beste dagelijkse ritueel zou zijn. bv: 's ochtends dit en daarna snack (gainer) ofzo. Ik ben bereid alles te proberen, qua creatine/gainer/whey eiwit. En of mijn trainingschema goed is, etc?