Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1507 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Whey Temptation 750g: 7 vragen

Whey Temptation 750g
Whey Temptation 750g

gram eiwit per 100 gram Whey temptation

1 januari 2017 10:40
Johan van Vliet
Hoeveel gram eiwit zit erin 100 gram Whey temptation?
1 januari 2017
Powersupplements
11:41Dit is afhankelijk van de smaak, de voedingswaarde is onderaan de productpagina te vinden: Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram Energie 1650 kJ/389 kcal Eiwit (proteÔne) 79.0 g (naturel 82.0 g) (o.b.v drooggewicht) Koolhydraten 4.9g Waarvan suikers (lactose) 4.9g Vet 7.3 g Vezels 0.0g Afhankelijk van de smaak kan de samenstelling licht afwijken.

Houdbaarheid proteÔnepoeders

4 augustus 2015 13:30
Stefaan
Beste,

Hoe lang is de houdbaarheid van deze proteÔnepoeders?
Als je bijvoorbeeld 15 Kg besteld kan je voor minstens 15 maanden verder, maar is deze ook zo lang houdbaar.
4 augustus 2015
Powersupplements
15:36Hoi Stefaan, De standaard houdbaarheid van het eiwitpoeder is 18 maanden wanneer de zakken net geproduceerd zijn. De houdbaarheid van de zakken in ons magazijn komt eigenlijk nooit onder de 12 maanden. Uiteraard is het van groot belang dat de zak na gebruik steeds goed wordt gesloten. Het is aan te bevelen om een kleinere hoeveelheid poeder over te scheppen of over te gieten in een kleinere verpakking. Bijvoorbeeld een pot of emmer. Dit is dan je voorraad voor dagelijks gebruik. Dit moet uiteraard gebeuren zonder met de handen het poeder in de zak aan te raken. Ook moet het 'ompakken' niet in een vochtige ruimte plaatsvinden. Kris

Eiwit fracties

12 februari 2015 10:49
Jochem
Hebben jullie, net als van de isolaat, gegevens van de percentages immuunfracties? Globulines, lactoferrine etc?

Bakken van wei eiwit

6 januari 2014 12:13
Cathy S.
Kan wei eiwit verhit worden? Is het geschikt om te bakken?
Ik zou het in recepten voor dingen als pannenkoekjes, cake & koekjes willen verwerken, maar wil graag zeker weten of het wel veilig is & geen afbraak doet aan het product.
6 januari 2014
Powersupplements
13:25Hoi Cathy, Het eiwit kan verhit worden. Wei eiwit is een melkeiwit. In recepten waarin melk gebruikt wordt, kan ook gebruik gemaakt worden van wei eiwit. Natuurlijk zal wei eiwit zich wel anders 'gedragen' in het recept dan melk, maar het is zeker veilig. Die veiligheid geldt voor het eiwit op zich. De zoetstof die we gebruiken in Whey Temptation is stabiel tot 119 graden Celsius. Bij bakken wordt die temperatuur aan de buitenzijde van de cake, pannenkoek en koekjes overschreden. De zoetstof zal dan deels uiteenvallen en mogelijk reageren met andere ingrediŽnten van je recept. Of de nieuw ontstane verbindingen veilig zijn durf ik niet te zeggen. Om deze reden zou ik je een andere wei eiwit willen aanraden welke met stevia gezoet is: http://www.powersupplements.nl/stevia-whey-protein-isolate-1000g-147 Stevia is een calorievrije zoetstof. Helaas vinden sommige mensen de stevia zoetstof wat minder lekker. Je kan ook voor ongezoet wei eiwit kiezen en er eventueel zelf een zoetstof naar keuze aan toevoegen. Onze ongezoete naturel wei eiwit vind je op deze pagina: http://www.powersupplements.nl/pure-whey-protein-isolate-1000g-35 (kies smaak 'naturel').

% eiwit

5 december 2013 18:40
Nicole Jakob
hoeveel procent eiwit zit er in? hoeveel % omdat bij de andere whey shake zit er 90 - 93 % in?
5 december 2013
Powersupplements
19:41Dat is 79% Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram Energie 1650 kJ/389 kcal Eiwit (proteÔne) 79.0 g

Beste timing voor de shakes?

6 juni 2013 11:32
Nick
Beste power supplements,

Sinds kort ben ik weer begonnen met kracht training, (fitness) dit doe ik zo'n 3x in de week. Daarnaast doe ik nog 1 a 2 keer cardio. Ik ben tegen de 1,80 en weeg 68 kg. Ik had gehoord dat 1 shake op een rustdag en 2 stuks op een dag met kracht sport wel een goede start is. Of hebben jullie hierop nog wat aan te merken?

In de vroege morgen eet ik een bord brinta en 's middags een paar boterhammen met voornamelijk vleeswaar. Mijn avondeten is meestal meteen na de training en dit is meestal het bekende recept; aardappelen, vlees en groente. Ook ben ik begonnen met de visolie capsules te gebruiken. Op welk moment zou ik de capsules en de shakes het beste in kunnen nemen? Ik ben trouwens nog maar 16 jaar. Zou ook eventueel bio oats voor in de shake een goed idee zijn? Ik denk dat deze extra vezels op mijn leeftijd wel handig zijn, of is dit verkeerd?

mvg,

Nick
6 juni 2013
Powersupplements
14:17Hoi Nick, Als je zo jong bent is het moeilijk zwaarder te worden en spiermassa op te bouwen. De belangrijkste beperkende factor is de hoeveelheid voedsel die je eet. Uiteraard zijn eiwitten ook van belang. Het is afhankelijk van hoe eiwitrijk je maaltijden zijn, of je nog aanvullend eiwitshakes nodig hebt. Over het algemeen zijn de voedselkeuzes van mensen zodanig dat een extra whey shake wel degelijk een positief effect heeft. Jij eet boterhammen met vleesbeleg. Dat is stukken beter dan boterhammen met zoet. Maar helaas is de hoeveelheid eiwitten in de dunne plakjes vleesbeleg op een paar boterhammen niet zo groot. Als je bijvoorbeeld een paar hamburgers op je brood doet, kom je wel op een goede hoeveelheid eiwit. Wat je ook kan doen is een half brood eten als middageten en elke boterham beleggen met wat vleeswaar. Dat komt ook wel uit op een goede hoeveelheid eiwit en heb je gelijk extra calorieŽn in de vorm van koolhydraten (zetmeel uit brood). Andere opties om aan meer eiwitten te komen zijn melk drinken, yoghurt of kwark eten, zelf eiersalade maken etc. Het zorgen voor een eiwitrijk voedingspatroon en in jouw geval ook een calorierijk voedingspatroon is de eerste stap die je moet zetten. Daarna kan je kijken of je nog strategisch een whey shake kan invoegen. Het beste moment voor een whey shake is in jouw geval 45 minuten voor je training. Na de training volgt dan het avondeten. Als je avondeten slechts een kleine portie vlees bevat (bijvoorbeeld 30 gram eiwit of minder), dan kan je voor het slapen gaan nog wat whey, micellaire caseine of kwark nemen. Vul dit eventueel aan met nog een paar boterhammen. Bio Bulk Oats is een geweldige aanvulling voor iemand die in de groei is. Het is calorierijke en gezonde ongeraffineerde voeding. Je kan het in plaats van de brinta of erbij nemen. Als je vetpercentage laag is kan je het havermoutmeel mixen met volle melk. Een klein beetje whey (15 gram) erbij verhoogt het eiwitgehalte van de maaltijd. Je kan ook een maaltijd klaarmaken met havermout vlokken van de supermarkt (bijv. Euroshopper of Quaker) en daar rozijnen en koude melk bij doen. Even vijf minuten laten staan voor je het opeet. Zorg wel dat je de uren na een grote maaltijd met ongekookte havermout veel water drinkt. Havermout neemt veel water op. Zonder het water wordt het te dik om makkelijk te verteren. Over het algemeen geldt een advies voor eiwitinname bij volwassenen van zo'n 1,5 tot 2 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag (bij gewichttraining). Ik vermoed dat dit advies ook redelijk geschikt is voor 16 jarigen. Houd de lagere 1,5 gram maar aan. Omdat je pas 16 jaar bent raad ik je af je rug zwaar te belasten met oefeningen zoals squats en deadlift. Succes! Kris

calcium in eiwitpoeder

16 april 2013 18:33
Remon
Beste Powersupplements,

Hoeveel calcium zit er in 100 gram Whey Temptation? Bij mijn weten zit er in wei isolaat ongeveer 500 mg calcium per 100 gram. Wei concentraat zou iets meer calcium bevatten maar hoeveel meer is dit? Kunt u mij ook vertellen of en hoeveel calcium er in de pea protein isolate zit?

Met vriendelijke groet,

Remon
16 april 2013
Powersupplements
20:36Hoi Remon, Whey Temptation bevat 550 mg calcium per 100 gram eiwitpoeder. Voor Pure Whey Protein Isolate is het inderdaad 500mg calcium. Pea Protein Isolate bevat slechts 60 mg calcium per 100 gram eiwitpoeder.