Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1445 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Schrijf ook een review

Zeker een aanrader

19 mei 14:55
Anoniem
Erg lekker door m?n breakfast smoothie. De eerste keer is het even wennen, maar de volgende dag wou ik niet meer anders. Zeker een aanrader

Rare rauwe erwten smaak

27 april 16:14
Elias Smans
Leuk idee, bestelde de chocolade versie van dit product. Het is niet zoet en smaakt eigenlijk helemaal niet naar chocolade. Het enige dat je proeft is het rare rauwe erwten smaak met zand achtige textuur. Toen ik een maatlepel met de aanbevole hoeveelheid water of melk had toegevoegd, was dit voor mij persoonlijk niet te drinken. Ik doe dit voortaan in mijn smoothie, en zeker geen volle schep, en proef het nog altijd een beetje!

Ideaal als lactose-vrij alternatief

15 maart 19:46
Lieven De Schuyter
Ideaal als lactose-vrij alternatief maar kon toch niet wennen aan smaak en textuur.

Erg goed

19 januari 23:04
Bart van de Mosselaer
was erg goed, reeds vaker besteld!

Schuimt niet en is perfect op te lossen

12 oktober 17:52
Kevin De Koninck
Super product! Het is de eerste eiwittenshake waarbij ik geen neveneffecten heb (zoals acne). Ik kan hem zeker aanraden. De smaak is inderdaad niet het beste, maar het schuimt niet en is perfect op te lossen in een shakebeker. Zelf pak ik 500ml water en 1 zakje tagatesse (soort suiker).

Goed te doen

26 juli 11:16
B. Lamper
Goed te doen. Tip: mix het niet alleen met water en zorg dat je het niet te geconcentreerd drinkt (ik gebruik één maatschep per 500 ml).

Lactosevrij en glutenvrij, een aanrader

29 mei 2019 12:08
Franklin Groenbast
Goed spul zeker als je lactosevrij en glutenvrij wilt zijn en er dagelijks last van hebt is dit product zeker een aanrader.

Company cares about customers

30 april 2019 18:01
aziz
this is third time i order, always on time, excelent quality, customer service is very helpful . this company really cares about customers. prices are quite good for quality.

Voor mij nooit meer Stevia

28 maart 2019 11:09
Cristian
Ik was vergeten hoe smerig Stevia is. Zodra het in je mond komt proef je het onmiddellijk. Zo vies. Het laat ook meteen die nasmaak achter. Voor mij nooit meer Stevia. De kwaliteit zal wel goed zitten. Powersupplements.nl lijkt mij een bedrijf met integriteit. Zonder Stevia zou ik dit waarschijnlijk 5 sterren geven.

Lekker maar te zoet voor mij

14 februari 2019 10:24
Myriam
Wel lekker en makkelijk om drinken, veel te zoet voor mij ;)