Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1507 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Creatine Monohydraat 600g
Creatine Monohydraat 600g

creatine eerst en daarna gainer?

15 januari 2012 11:43
m.wolowicz
ik wil na de training eerst creatine gebruiken met wat druivensap en kort daarna gainer,mijn vraag is of dat kan?ik heb best veel over gelezen maar wil ik toch vragen?volgens mij als ik ga voor water en dextrose eet ik dan te veel suikers,en dat wil ik niet,ik ben geen fan van suikers!ik heb ook gelezen dat als creatine in contact komt met water treedt de reactie op die je hieronder ziet: creatine verandert in het afbraakproduct creatinine. graag wil ik weten wat jullie over denken.

groetjes mike!
15 januari 2012
MP Wolowicz
15:09...nog 1ding,met te veel suikers,bedoel ik als ik eerst creatine met water en dextrose neem en daarna gainer . voor de duidelijkheid ik volg geen dieet, maar ik let goed op wat ik eet,ik probeer gewoon zoveel mogelijk eiwit met voeding naar binnen te krijgen. behalve dit eet ik ook gewoon rode vlees,veel vis ....whey van jullie voor de training,visolie,twee keer per dag magnesium en taurine ,bcaa voor en tijdens training en casein voor de nacht !op rust dagen geen whey en mijn schema is 4x per week om de dag!
17 januari 2012
Powersupplements - Jaap
14:00Onze collega die de vragen beantwoord is even vrij.
De creatine kan samen met de gainer genomen worden, tenzij je het liever samen met het druivensap inneemt. De creatine zal hoe dan ook na de training goed opgenomen worden.
Het proces van de omzetting van creatine naar creatinine duurt erg lang, zo 8 tot 9 uur. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken.
De inname van ’suikers’ zoals druivensuiker en de complexe koolhydraten in de gainer zijn juist na de training zinvol. Op dat tijdstip is de omzetting naar vet minimaal omdat de glycogeen voorraad in de spieren aangevuld moet worden.

Mocht je nog meer vragen hebben dan kan mijn collega hier morgen op terugkomen!
18 januari 2012
Powersupplements - Kris
13:43Als aanvulling op wat Jaap schrijft: druivensap is waarschijnlijk even effectief als de gainer bij het bevorderen van de opname van creatine in de spiercellen.

Overigens is druivensap wel een meer natuurlijk alternatief voor dextrose.

Als je veel druivensap neemt, zijn de koolhydraten uit de gainer niet eens meer nodig. Je kan dan aanvullend nog eiwitten en eventueel BCAA\'s gebruiken. Dat zijn de voornaamste componenten van de Supreme Gainer als je de koolhydraten wegdenkt. Je mag whey BCAA\'s en druivensap gewoon tegelijk innemen. Doordat de BCAA aminozuren in combinatie met druivensap de insulinespiegel nog verder opvoeren, wordt het transport van creatine waarschijnlijk nog wat meer bespoedigd.
MP Wolowicz
16:54wat moet ik nu met de gainer doen? ik heb nog rond 3 kg :) en ik neem altijd en alleen na de training. whey mix ik altijd met melk, vind ik het lekkerst en drink ik voor de training.moet ik dan met gainer even stoppen en als creatine op is, weer aan beginnen ?ik heb nog twee vragen ,op niet training dagen,is het beste creatine voor het ontbijt innemen? heeft melk een negatieve invloed op creatine als je in korte tijd allebei neemt? groetjes
19 januari 2012
Powersupplements - Kris
16:51Je kan de gainer gewoon opmaken. Omdat de gainer geen fructose bevat zoals druivensap, zijn de koolhydraten in de gainer efficienter voor de aanvulling van de suikers in de spieren. De spieren nemen namelijk geen fructose op.

Je kan de creatine prima door de Supreme Gainer mixen. De opname is waarschijnlijk even goed als met druivensap.

Op niet-trainingsdagen mag je de creatine nemen wanneer je maar wilt. Melk heeft geen negatieve invloed.