Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1509 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Creatine Monohydraat 600g
Creatine Monohydraat 600g

effect van creatine

26 februari 2012 16:23
Christof
mijn vraag is als volgt ik ben bang dat als ik creatine ga gebruiken dat ik water zal op houden op gezwollen zal zijn of heb ik hier een verkeerd gedacht over?

dan nog iets ik heb zeer gespierde benen voor al mijn boven benen zijn gespierd en daar hoeft niets bij te komen echt niet het is meer voor mijn boven lichaam bedoeld.

ik train 5x per week en doe aan krachttraining groepslessen Body-Pump en spinning

als volgt :
Maandag Body-Pump
dinsdag Spinning
Woensdag Body-Pump
donderdag en vrijdag rust dagen
zaterdag Body-Pump en Spinning
en Zondag Spinning
voor ieder les doe ik half uur cardio en buikspieren
en na de les socialiseren met paar pinten en hapje soms

dit neem ik als van voedingssupplementen:

half uur voor training shake pure Whey
juist voor ik begin 6 bcaa en (2 L-Citrulline in totaal 6 over de dag) en 6 bcaa na training

bij de hoofdmaaltijd (1 visolie niet van jullie nog van apotheek) ,3 Magnesium en Taurine, 1 Vitamine D-3 1000IU, 2 Adam Multi Vitamine.

als je dit leest en mijn vraag over creatine wat vinden jullie hier van?
26 februari 2012
Powersupplements - Kris
20:14Het water dat je met creatine vasthoudt, zit als het goed is alleen in de spieren. De spieren worden hierdoor wat groter.

Extra water in de spieren is positief. Bij een toename van vaste stof in een spier (zoals creatine) MOET er ook water meegaan. Gebeurt dat niet dan zou de spier niet meer kunnen functioneren.

Waarschijnlijk nemen de spieren in het bovenlichaam meer in volume toe omdat ze (bij de meeste mensen) meer snelle spiervezels bevatten dan de beenspieren.

Mochten je beenspieren toch te veel groeien (het lijkt me onwaarschijnlijk), dan stop je weer met creatine en is het effect na een week of zes weer weg.

Je supplementen inname lijkt me verder goed. Misschien dat de dosering Adam multi omlaag kan naar 1 capsule. En het is jammer dat je je harde werk misschien voor een deel teniet doet met die paar pinten. Alcohol sloopt spierweefsel en draagt bij aan de opbouw van buikvet.