Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1482 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Micellar Casein 1000g
Micellar Casein 1000g

afvallen met micellar casein zonder overgwicht

21 juni 2012 10:36
Wendy
Hallo,

Ik heb een vraag over micellar casein.

Ik ben een vrouw van 24, 1,54 en 56kg. Ik zit tegen overgewicht aan, maar heb het nog niet. Ik wil dus graag zo'n 5 kg afvallen. Nu heb ik gelezen over het eiwitdieet dat dit geen nut heeft als je geen overgewicht hebt. Is dit waar en heeft het dus geen nut voor mij om hiermee te beginnen?

Ik vroeg mij ook af of jullie iets weten over de werking van micellar casein om af te vallen i.c.m. met een hormoonstoornis. (PCOS waarbij je teveel mannelijke hormonen hebt).

Alvast bedankt!

Groetjes Wendy
21 juni 2012
Powersupplements
12:43Hoi Wendy, Als je wil afvallen zal een correct 'uitgevoerd' eiwitdieet daarbij helpen. Het zal gemiddeld genomen wel sneller gaan bij iemand met een sterk overgewicht. Dat zou kunnen zijn omdat (gemiddeld genomen!) het dieet bij een persoon met een sterker overgewicht ook voor meer verbetering vatbaar is. Misschien wordt het 'nut' in twijfel getrokken omdat iemand zonder overgewicht om gezondheidsredenen überhaupt niet hoeft af te vallen. Helaas heb ik geen kennis van de interactie tussen een eiwitdieet / eiwitshakes en PCOS. Groet van Kris :)