Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1477 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Micellar Casein 1000g
Micellar Casein 1000g

Langzamer afvallen. Is er sprake van gewenning?

21 maart 2012 14:22
Anoniem
Sinds 3 maanden gebruik ik Micellar Casein als maaltijd vervanger om gewicht te verliezen. S`Ochtends en S`Middags neem ik `n shak (1 schep) aangevuld met rauwkost of wat fruit.
Het bevalt mij heel goed alleen gaat het afvallen nu wat minder.

Nu vraag ik mij af of het beter is om even `n week te stoppen met shakes of zou ik een ander produkt kunnen proberen. Werkt gewennig ook mee of kun je hier eindeloos mee doorgaan.
Ik hoop dat u mij kan adviseren.
21 maart 2012
Powersupplements
14:24Het afvallen kan weer verder gaan als u het fruit vervangt door groenten. Andere opties zijn het opvoeren van het energieverbruik. Bijvoorbeeld door fietsen en wandelen. De meest effectieve manier om vet te verbranden is door de beenspieren te trainen met weerstandstraining (gewichten). Het herstel van spieren na weerstandstraining kost heel veel energie. Met een korte tijdsinvestering (2 tot 3 maal per week 20 minuten) kan zo het afslankproces verder gaan. Wanneer u stopt met de shakes en weer meer koolhydraten gaat eten zal uw gewicht weer toenemen. Alleen als u ondertussen een juist activiteitenpatroon hanteert, zal dit niet dit gepaard gaan met vetopslag. Het eten van extra koolhydraten zal sowieso gepaard gaan met gewichtstoename. De koolhydraten zullen namelijk deels ook opgeslagen worden in de spieren samen met een ruime hoeveelheid onontbeerlijk water. Dat zorgt voor een snelle initiële gewichtstoename. Maar omdat het gewicht in de spieren zit, wordt dit vaak ervaren als een positieve bijdrage voor het ‘figuur’. Overigens zijn ei en vlees goede voedzame variaties op shakes. Ze bevatten veel eiwitten en zeer weinig koolhydraten. Daarnaast bevatten ze veel vitamines en mineralen.