Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1472 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

Andere fatburner of stackers voor vetverbranding

1 mei 2013 14:13
Shashi Smit
Beste Kris,

Zijn er behalve Natural Fat Control nog andere vetverbrandende supplementen? Zijn er stackers of fatburners aan te raden (eventueel van andere webshops)?
1 mei 2013
Powersupplements
16:36Hoi Shashi, Veel vetverbranders zijn thermogeen. Ze verhogen je metabolisme door je lichaam in een soort alarmtoestand te brengen. Je wordt er heel alert van en energiek. Een echte vetverbrander! Maar helaas geven dergelijke supplementen bij heel veel mensen bijwerkingen. Je lijf raakt gestresst en er kan een verslaving ontstaan. Soms vallen er doden of krijgen mensen schade aan hart of lever. Dan wordt zo'n product weer van de markt gehaald. We zullen eerlijk zeggen dat Natural Fat Control niet zo effectief is als veel thermogene fatburners. Maar je kan ons supplement wel continue gebruiken. Daarbij komt dat het juist gezond is, in plaats van ongezond. Maar goed, ik dwaal af. Even van mijn preekstoel afkomen ;-) Je vraag is of we ook andere fatburners hebben. Ik zal 'fatburner' in de brede zin van het woord interpreteren: alles wat het vetpercentage omlaag kan brengen. Geschikte supplementen hiervoor zijn: - Citrulline - Visolie - BCAA in wat hogere doseringen - Cafeine - Extra eiwitten in combinatie met koolhydraatbeperkend dieet Verder kunnen sommige vezelsupplementen helpen door het hongergevoel te remmen en/of door de afgifte van koolhydraten in maaltijden te vertragen. Ik weet zo uit mijn hoofd geen goede supplementen bij andere webshops. (ik heb hier echt naar gekeken! :-) ) Verder bestaan er supplementen die de opname van koolhydraten en vetten remmen. De laatste brengt het risico met zich mee van ondervoeding door belemmering van de opname van vetoplosbare vitamines. CLA is een vetzuursupplement dat het vetpercenatge kan verlagen. Maar ik ken een studie waaruit naar voren is gekomen dat langdurig gebruik van CLA leidt tot leververgroting. Ook CLA hebben we daarom niet opgenomen in ons assortiment.
Shashi Smit
17:20Beste Kris, Bedankt voor de informatie. Ik ga dan toch liever voor de Natural Fat Control in combinatie met creatine, citrulline, cafeïne. Dat lijkt me de veilige optie.
2 mei 2013
Powersupplements
14:48Onderschat verder niet het positieve effect op je vetpercenatge van het vermijden van fructose (suiker / glucose-fructosestroop / fruit / honing). Alleen bij een niet volledig gevulde glycogeenvoorraad in de lever, kan fructose nuttig gebruikt worden. De lever kan de fructose gebruiken om die glycogeenvoorraad aan te vullen. (Glycogeen = koolhydraatopslag in de vorm van een soort keten van glucose molecuelen). Bij mensen die een normale hoeveelheid koolhydraten eten, zal de voorraad leverglycogeen meestal redelijk goed gevuld zijn. De meeste fructose uit de voeding wordt dan omgezet in vet. Wil je graag fruit eten, doe dat dan in de ochtend of na een zeer inspannende training. Er zal dan meer van de fructose gebruikt worden voor aanvulling van het glycogeen in de lever. Minder fructose zal worden omgezet in vet. Zeker later op de dag
3 mei 2013
Shashi Smit
07:37Hoi Kris, Bedankt voor het advies! Ik had geen idee dat fructose (en daarmee fruit) zo schadelijk was voor het "droogtrainen". Helaas kan ik het advies niet gebruiken omdat ik een voedingschema volg waarbij ik alleen eet tussen 16:00 uur - 20:00 uur. Het staat bekend als "intermittent fasting". Meer informatie hier http://www.leangains.com/. Dus ik kan geen fruit eten in de ochtend en na mijn training (training in de ochtend) eet ik ook niets tot 16:00 uur. Ik heb mij laten vertellen dat mijn insulinegevoeligheid enorm sterk toeneemt door deze manier van eten. Zou de insulinegevoeligheid in mijn spieren 6-10 uur na het trainen (intensief krachttraining i.c.m. HIIT) nog steeds dusdanig verhoogd zijn zodat ik wel gewoon fruit kan eten? En daarmee de glucose en creatine juist beter opgenomen kunnen worden in de spieren doordat het zoete van het fruit de bloedsuikerspiegel verhoogt en daarmee insuline triggert? Of gaat het dan juist naar de vetcellen omdat de timing niet juist is en de insulinegevoeligheid al is gedaald na 6-10 uur?