Sluiten

Alle vragen over Natural Fat Control

Natural Fat Control
Natural fat control
1
K Bakmeijer
Ik heb de ziekte van Crohn, en gebruik hiervoor dagelijks medicijnen. Nou staat er dat niet te combineren is met medicijnen, maar wordt hiermee bedoelt niet te gelijker tijd met je medicijnen innnemen, of dat als je dagelijks medicijnen gebruikt dat je dit product niet moet/mag gebruiken?

Ik hoor het graag!
Powersupplements - Kris
Bij veel planten / kruiden (en zeker bij hoog gedoseerde krachtige extracten hiervan) is er kans op medicijninteracties. De stoffen in de extracten hebben bijvoorbeeld een invloed op de snelheid waarmee medicijnen door het lichaam afgebroken worden.Voor Natural Fat Control lijkt de kracht van interacties reuze mee te vallen door de beschaafde doseringen. Maar er is nog niet zo veel onderzoek gedaan naar interacties met de stoffen in dit supplement om met zekerheid uitspraken te doen.Groene thee en extracten van groene thee kunnen de opname van sommige medicijnen remmen. Een niet volledige lijst: Atropine, Codeïne, Ephedrine and Pseudoephedrine, Theophylline/Aminophylline, Warfarine.Nou zijn de doseringen in natural fat control zoals gezegd niet erg hoog. Vergelijkbare hoeveelheden actieve stoffen kunnen ook met normale groene thee consumptie bereikt worden. Als er in de bijsluiter van uw medicijn niet gewaarschuwd wordt voor groene thee consumptie, heeft u van Natural Fat Control in dat opzicht weinig te duchten.Het ingrediënt curcuma-extract is wat hoger gedoseerd in relatie tot de gebruikelijke hoeveelheden in de voeding. Twee capsules staat gelijk aan de actieve stoffen (curcuminoiden) in 5 gram van het kruid kurkuma / geelwortel.
Voor dit kruid is er nog een duidelijk tekort aan informatie over mogelijke interacties.Tot slot bevat dit supplement nog druivenpittenextract en zwarte peperextract. De eerste is waarschijnlijk onschuldig en vergelijkbaar met het effect van een stevig glas donkerrode wijn zonder de alcohol. Het zwarte peperextract levert piperine. Dit is weer een stof die de opname van andere stoffen in de darmen kan bevorderen. We kunnen niet uitsluiten dat dit ook voor medicijnen geldt.Interacties kunnen in sommige gevallen alleen gelden bij gelijktijdig gebruik. Maar er zijn ook interacties die kunnen optreden bij inname op verschillende tijdstippen.


Ik zou u willen aanraden Natural Fat Control niet te gebruiken.
Krachtsporter wil 15 kg afvallen
5
Anoniem
Geachte heer/mevrouw,

Ik ben 38 jaar oud, 1.90m en 134 kg. Ik train al erg lang maar weet nog steeds niet welke producten ik het beste wanneer kan gebruiken om een toename in kracht te bereiken zonder daar ( nog ) dikker van te worden. Sterker nog ik zou graag 15 kg willen afvallen.

Ik train 4 x per week zwaar op kracht en fiets minimaal 3 x per week 2x een half uur per dag.

Ik ben bezig met het maken van een dieet en wil daar dus graag jullie producten in verwerken ( ik hoor veel over whey, caseine, bcaa, vitaminepillen en creatine maar sta voor alles open ) . Als ik dan weet welke producten ik wanneer moet gebruiken kan ik de hoeveelheden van de rest van het dieet ( 6 tot 7 eetmomenten per dag ) hierop aanpassen.

Als dit verhaal nog enige uitleg behoeft hoor ik dat graag!

Wel alvast bedankt voor uw reactie.
Powersupplements - Kris
Bedankt voor je vraag. Ik heb echter nog wat informatie nodig.Kan je me vertellen wat je je niveau is met krachttraining? Wil je op alle spiergroepen sterker worden of focus je voor wat betreft maximale kracht op het bovenlichaam? Weet je ongeveer je vetpercentage? En wat eet je zoal op een dag?
Anoniem
ik ben, al zeg ik het zelf, vrij sterk. door een niet meer elastische achillespees ( gevolgen van een gecompliceerde beenbreuk ) gaat benen los trainen heel lastig, doe ik dus relatief licht, maar de apparaten doe ik maximaal.

bankdrukken doe ik een set met 180 kg. top ooit 215 kg ( nooit iets gebruikt :-) ). bicepscurl met olympische stang 80kg. deadlift ooit 250 kg. focus is hele lichaam. vet zal nu zo’n 23% zijn.over het eten; ‘s morgens brinta en overdag veel brood en ongezond. ‘s avonds 2 volle borden en laat nog een pak vla. maar dat eetpatroon wil ik dus volledig omgooien omdat ik zo niet gezond oud word.zou graag nog een keer mijn oude resultaten halen en eventueel verbeteren.ik heb nu een pot eiwit van jullie en die bevalt alvast erg goed.nogmaals met een vriendelijke groet

Powersupplements - Kris
Je bent beresterk, dat is wel duidelijk.Aan je voeding lijkt inderdaad wel wat te verbeteren. Maar houd er rekening mee, dat wanneer je gaat afvallen, je zeer waarschijnlijk ook kracht verliest. Je zal je in eerste instantie minder vol gaan voelen in je spieren.Dat pak vla zou ik per direct laten staan. Het zit vol geraffineerde koolhydraten (ik denk 100 gram per liter + 40 gram lactose). Een half zo grote hoeveelheid halfvolle of magere kwark is beter. Dat bevat evenveel eiwitten maar veel minder koolhydraten. Een milde halfvolle kwark (Bio van Albert Heijn), is zonder zoetigheid goed te eten. Als je alle lactose (melksuiker) kwijt wilt zijn dan kan je voor onze micellaire caseine kiezen.Misschien kan je een broodmaaltijd vervangen door gekookt ei plus sla. Liever geen kant en klaar sauzen erdoorheen doen. Een scheutje olijfolie met wat kruiden is prima. Kom je aan te weinig eiwitten dan kan je aanvullen meteen whey isolaat shake. Afhankelijk van op welk moment je met je gewone voeding veel eiwitten eet, kan je voor en/of na je training aanvullen met whey isolaat.Wil je nog wat verder gaan, dan kan je nog een aantal eetmomenten vervangen door een shake met wat groenten. Op die manier gaat het afslanken nog een stuk sneller.Wat betreft je training. Misschien kan je de beentraining veel arbeidsvolume geven. Dus niet meer voor hoge gewichten gaan, maar veel sets en reps doen met een redelijk gewicht en dan flink verzuren. Dit verhoogt de insuline gevoeligheid van je spieren waardoor voedsel minder snel wordt opgeslagen in het vetweefsel maar juist naar de spieren wordt gesluisd.Er zijn veel aanwijzingen dat BCAA’s bijdragen aan vetverbranding. Je kan ze gedurende de dag gebruiken of rondom de training. Ik zou hierbij een minimale dosering aanhouden van 3 gram per keer dat je het gebruikt. (1 maatschepje poeder of 4 capsules). Waarschijnlijk zet dit pas zoden aan de dijk bij een totaal van 10 gram per dag.Andere supplementen die een steentje kunnen bijdragen zijn citrulline en visolie. Beide supplementen stimuleren (op milde wijze) spiergroei en vetverbranding. Vooral visolie is razend populair onder bodybuilders.Last but not least kan je Natural Fat Control gebruiken. Dat is een supplement met groene thee-, curcuma- en druivenpittenextract. Groene thee extract verhoogt de verbranding van vet ten opzichte van koolhydraten. Curcuma extract remt vetopslag en het druivenpittenextract werkt tegen aromatase.Aromatase is een enzym dat het mannelijke hormoon testo omzet in estradiol. Als man kan je daar beter niet al teveel van hebben. Maar helaas, als je veel vetweefsel hebt, wordt de activiteit van aromatase een stuk sterker.De stoffen in het druivenpittenextract die aromatase remmen, zitten ook in rode wijn. Twee capsules Natural Fat Control bevat evenveel van deze zogenaamde procyanidines als 1 glas rode wijn. Volgens dit wetenschappelijk artikel ( -->

http://cancerres.aacrjournals.org/content/63/23/8516.full ) ...
moet 1 glas rode wijn (en dus twee capsules Natural Fat Control) voldoende zijn om bij de gemiddelde postmenopauzale vrouw het aromatase enzym in belangrijke mate te remmen.“consumption of 125 ml of red wine/day would provide adequate amounts of procyanidin B dimers to suppress in situ aromatase in an average postmenopausal woman.”Een grote kerel heeft waarschijnlijk meer aan 4 capsules per dag.De reacties die we over Natural Fat Control krijgen (per mail en via website) zijn erg goed te noemen!
Anoniem
Beste Kris,Allereerst veel dank voor jouw open informatie. Ik ben zeker van plan om een bestelling te doen maar het begint nu al een beetje te duizelen.Ik heb nu het volgende rijtje met een paar vragen erbij;

- Citrulline

- Visolie

- Whey eiwit

- BCAA

- Creatine

- Natural fat control
Vragen;

- bijt dit alles elkaar niet?

- er staat bij alles dat je geen nierproblemen moet hebben, is er een hogere kans op door het gebruik van deze producten? Neveneffecten?

- is dit het beste rijtje om kracht te behouden en evt toch af te vallen. Wil evt dit gewicht houden als mijn vet maar omlaag gaat, wat is een Goed percentage volgens jou?

- moet ik ook nog Magnesium en Taurine bijbestellen, zag ik bij creatine staan.

- klopt dit; 1 schep whey van 30 gr is 27 gr eiwit is 5,4 gram bcaa ( kan dus in mindering op pillen of poeder bcaa gebracht worden )

- de meest Hollandse vraag hierbij, wat is het meest voordelige constructie om hier aan te voldoen.Alweer bedankt voor je reactie.
Powersupplements - Kris
Ik kan begrijpen dat het gaat duizelen. Maar dat geeft niet, want het belangrijkste zijn je voeding en je training. Supplementen zijn extra.Het antwoord op je vragen:- De supplementen bijten elkaar niet.


- Onze supplementen zijn heel veilig in gebruik. Ze veroorzaken geen nier- of leverproblemen. Alleen mensen die dit al hebben, zullen moeite kunnen hebben sommige supplementen goed te verwerken. Net als ze moeite zullen hebben met sommige voedingsmiddelen.


- Alle supplementen in het rijtje, met uitzondering van creatine, kunnen helpen voor zowel spiermassa winst als vetverlies. Als ik er 3 zou kiezen voor jouw doelstelling, zou ik gaan voor Whey, Visolie en Natural Fat Control. Niet omdat ze het meest effectief zijn (dat is niet zo makkelijk te bepalen), maar omdat deze supplementen ook nog eens supergezond zijn.


- Als je creatine neemt, is magnesium aan te raden. Overigens vind ik magnesium voor heel veel mensen aan te raden. Behalve magnesium & taurine kan je ook kiezen voor Natural T-Booster. Dit bevat net zo veel magnesium, maar (in plaats van taurine) ook nog eens gemberwortelextract en zink. Ik denk dat je hier meer aan hebt. Gember en zink helpen het lichaam bij de testoproductie.


- De berekening van de BCAA aminozuren in whey isolaat klopt. Bij BCAA’s geldt tot op zekere hoogte dat meer ook beter is. Je kan het dus nog aanvullen met extra BCAA’s. Om vooruit te lopen op je volgende vraag. BCAA’s zijn wat duur in gebruik.


- De supplementen die ik aanraadde in verband met hun positieve effect op de gezondheid, zijn ook nog eens goedkoop in gebruik. Bij drie capsules per dag gaan de visolie en de Natural Fat Control 2 maanden mee. Aanvullen met creatine kan prima. Want dat is wel het goedkoopste supplement van allemaal. Bij 4 gram per dag is een pot van 600 gram voldoende voor 150 dagen.Groet van Kris
Nuchter?
1
Julian
Hallo,

Ik wilde graag weten waarom het ingenomen moet worden tijdens/bij een maaltijd?

Bedankt alvast.
Powersupplements - Kris
Hoi JulianDe stoffen uit het groene thee extract en druivenpittenextract leveren geen problemen op bij gebruik buiten de maaltijd om. Dit bewijst de consumptie op nuchtere maag in de vorm van groene thee en wijn.Curcumine is een extract van het kruid geelwortel / kurkuma. Dit wordt traditioneel alleen in combinatie met voeding gebruikt. Gezien de geconcentreerdheid van het extract ten opzichte van het kruid leek het ons beter de inname bij een maaltijd te adviseren.Echter, gebruikers van curcumine (als los supplement) gebruiken dit soms wel op nuchtere maag. Het schijnt weinig problemen te geven (bron: diverse internet sites).Tot slot bevat Natural Fat Control zwarte peperextract. Het is maar een heel klein beetje. We weten niet hoe dit uitpakt bij gebruik op nuchtere maag. Voor ons is dit laatste ingrediënt reden om vooralsnog vast te houden aan het advies ‘inname bij de maaltijd’.
Efedrine
1
Anoniem
Bestelling is reeds aangekomen. Bedankt voor de super levering!!
Nu heb ik nog een vraagje naar jullie toe. Ben nog vergeten iets te bestellen.
Ik heb ook nog een soort stackers nodig maar dan met efedrine.
Ben van 119kg naar 87kg gegaan door te trainen. Maar krijg die laatste 7 kg niet eraf..
En weet dat deze bestaan maar ik kan ze niet in België krijgen.
Hebben jullie deze en wat kosten ze? Ik zou ze graag bestellen dan indien mogelijk.
Powersupplements - Kris
Wij verkopen geen efedrine. Het is zeer ongezond en verboden.Dat je lichaam op dit moment niet verder wil afvallen, wil nog niet zeggen dat het later niet zal lukken. Geef je lichaam even de tijd. Het is nu winter, het is kouder. Voor je lichaam is het heel tegennatuurlijk om nu nog verder af te slanken. Ik denk dat je veel gewonnen hebt als je nu je gewicht kan vasthouden. Eventueel kan je de winter gebruiken om juist wat extra te groeien in spiermassa.Wat waarschijnlijk nog veel beter werkt dan efedrine is intermittent fasting. Het is sowieso gezonder en ook nog eens legaal. Kijk voor meer info op deze site: http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html .
Supplement combinatie
1
S Boemke
Kan het Omega Pakket in combinatie met de natural Fat Control genomen worden?
Powersupplements - Maarten
Natural Fat Control kan uitstekend worden gebruikt in combinatie met het Omega Pakket (Whey isolaat + visolie). Sterker nog, we adviseren dat zelfs!Deze drie producten passen prima in een afslank/eiwitdieet. Hoe je met deze producten op een gezonde manier vet kunt verliezen kun je lezen op de pagina over het Afslank Pakket.
Afvallen
1
K Ijdo
als je deze pillen gebruikt moet je daar dab ook bij sporten
Powersupplements - Kris
Dat hoeft niet, maar het maakt Natural fat Control wel effectiever.
Positief
0
A
Ik ben 38 jaar, voor mijn 20ste sporte ik 6 dagen in de week zeer fanatiek.
Maar de afgelopen 18 jaar heb ik alleen maar aan mijn carrière gewerkt en verder helemaal niets.

Tot het moment dat ik mij zelf na een presentatie terug zag op video, de stropdas bol zag staan en dacht dit kan echt niet.... weegschaal gekocht en de schrik zat er toen helemaal in...98 kilo sportschool mete een vet% van 34%
Iets meer als een jaar geleden ben ik begonnen met rustig aan wat cardio en gewoon beter op mijn voeding letten zowel het volume als wat ik naar binnen gooi. In middels doe ik ook rustig aan wat met gewichten ed.

Op een gegeven moment zat ik tegen een grens aan waardoor mijn vet% nauwelijks bewoog.
Nu ik natural Fat Control gebruik, naast uiteraard bewegen/goede voeding en enkele vitamines ter ondersteuning, ben ik door de grens heen, spiermassa neemt langzaam toe en vet% daalt gestaag nu op 22%...kortom geweldig steuntje in de rug.

Dank daarvoor.
Resveratrol in Natural Fat Control
1
coltivatore
Ik zie dat druivenpitten oftewel grape seed een belangrijk bestanddeel is van Natural Fat Control. Voor zover ik weet zit in grape seed ook resveratrol, een ingredient dat ook vaak als los supplement wordt aangeboden. Kunnen jullie een indicatie geven hoeveel resveratrol er in het grape seed extract in dit supplement zit? Als dit een flinke hoeveelheid is hoef ik dit ingredient niet meer los te kopen en lijkt het me sowieso ook voor jullie een mooie toevoeging om in de productinformatie te kunnen vermelden! Alvast bedankt voor de informatie
Powersupplements - Kris
De hoeveelheid resveratrol in het druivenpittenextract is verwaarloosbaar. Je zou het inderdaad apart resveratrol naast Natural Fat Control kunnen gebruiken.
Inname
1
Peter
Hallo,

Wat is beter? Drie keer per dag 1 capsule of kun je ze ook alle drie tegelijk innemen?
Het is wel lastig om het niet met zuivel in te nemen want in elke maaltijd zit wel iets
van zuivel.

Groeten Peter.
Powersupplements - Kris
Je mag de 3 capsules in een keer innemen. Of een gespreide inname beter is dan alle in een keer, is niet onderzocht.Wat betreft de zuivelinname: Als je bij elke maaltijd wat zuivel gebruikt bestaat de kans dat je daarmee de opname van allerlei stoffen in je voeding beperkt.Het is waarschijnlijk beter om minimaal 1 maaltijd zuivelvrij te maken. De beste maaltijd om zuivelvrij te houden is de avondmaaltijd. Daarin zit namelijk de meeste variatie.
Nog 1 vraag
1
Wesley
Ik heb nog één vraag..

Is dit product te combineren met andere producten.
Ik heb namelijk op dit moment BCAA's.
Powersupplements - Kris
Hoi Wesley,Ja, BCAA’s kunnen zonder problemen naast Natural Fat Control gebruikt worden.Er zijn trouwens aanwijzingen dat BCAA’s behalve spieropbouwend/spierbeschermend ook vetafbrekend zijn. Dat maakt BCAA’s een mooie aanvulling op Natural Fat Control.

Vraag 31 t/m 40 van 52
Natural Fat Control

Natural Fat Control

4.5000(18)
Bevat 3 superfoods
Kurkumextract (+ piperine)
Groene thee-extract met EGCG
Druivenpittenextract met OPC
Geeft geen opgejaagd gevoel
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Cafeïne 180 caps
Cafeïne 180 caps