Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1472 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

Suplement voor extra vet verbranding!

7 oktober 2013 04:05
Dennis Eikelboom
Hallo allemaal,

Sinds Januari ben ik ongeveer 20kg afgevallen. Dit heb ik gedaan door Gezonder te eten (minder snacken, meer groenten e.d.) en Vooral veel bewegen.
Ik ging 2x per week hardlopen (10km of meer) daarnaast 1x voetbal training en 1x voetbal wedstrijd , daarnaast 2x per week kracht in de sportschool.

ik ben dus vele kilo's lichter en top fit aan het voetbalseizoen begonnen. tot dat het noodlot toesloeg.
4 weken geleden heb ik zo beetje alles in mijn knie gescheurd. en wordt over 2 weken geopereerd . Dat betekend dat ik een hele tijd geen cardio kan doen en vooral de eerste weken weinig beweging heb.

Ik let nu extra scherp op mijn voeding maar merk nu al dat het erg moeilijk is om mijn gewicht op pijl te houden.

Dan nu mij vraag:
welk suplement of suplementen kan ik gebruiken die mij helpen gewicht te verliezen of op gewicht te blijven?


alvast bedankt!
7 oktober 2013
Powersupplements
06:20Hoi Dennis, Ons supplement voor vetverbranding (Natural Fat Control) is gericht op het optimaliseren van de vetverbranding tijdens inspanning. In rust zal het minder effectief zijn. Het is geen thermogene vetverbrander. Maar ik weet ook niet of je dat soort vetverbrander wel zou moeten gebruiken (die zijn mogelijk niet zo gezond). Wat het beste zou zijn is als je een manier kan vinden om toch zoveel mogelijk in beweging te blijven. Een uitgebreid krachttrainingsprogramma voor je bovenlichaam kan je helpen om zo min mogelijk vetmassa op te bouwen. De klassieke bodybuilding methode met veel sets van 10 herhalingen, is waarschijnlijk de beste aanpak. Dit kan je combineren met het gebruik van het Natural Fat Control supplement voor vetverbranding. Misschien kan je ook al beginnen om met je gezonde been de oefeningen te doen die je straks tijdens je revalidatie waarschijnlijk moet doen van je fysiotherapeut: leg extension, leg curl en leg press (met 1 been). Een dieetaanpak die je kan toepassen is 'intermittent fasting' Zie ook deze post op leangains.com. Bij die methode eet je bijvoorbeeld alleen tussen 12:00 en 20:00h. De rest van de dag ben je aan het 'vasten'. Het is een methode die het voor veel mensen makkelijker maakt om wat minder calorieŽn per dag te eten. Een ander belangrijk aandachtspunt is slaap. Probeer zoveel slaap te krijgen dat je zonder wekker wakker wordt. Meer slaap resulteert in minder vet. Het maakt het ook makkelijker om de verleidingen van slecht voedsel te weerstaan. Een supplement dat je nog kunt overwegen voor vetverbranding is visolie. Twee capsules per dag is een prima lange termijn dosering. Visolie heeft een subtiel effect, maar op langere termijn is het zeker zinvol. Een tip voor na de operatie: gebruik het eerste jaar (of zelfs langer) 1500 mg glucosamine sulfaat per dag om je herstel te ondersteunen. Succes met de operatie en de revalidatie.