Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1477 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Gainer 3500g
Natural Gainer 3500g

Gainer / whey eiwitten

16 juli 2012 12:08
anoniem
Wat is het slimst om te nemen voor snelle spiertoename ?
ik train 4-5 x per week en telkens 2 spiergroepen per dag.

1) Whey eiwitten + BCAA + creatine
of
2) gainer + creatine

en dan heb ik nog een vraagje , laatst zei me iemand dat het geen kwaad kan om eens na een training vettig te eten ( hamburger e.d.). maar klopt dit wel ? want mij lijkt het logisch dat je deze vettige voeding best zo min mogelijk eet.

Alvast bedankt
16 juli 2012
Powersupplements
14:23Ik ga er van uit dat je wilt weten wat het beste is om te gebruiken na je training. Als je moet kiezen tussen optie 1 en 2 dan is nummer 2 de beste. De gainer bevat namelijk naast whey en BCAA's ook nog koolhydraten. Koolhydraten verhogen de afgifte van insuline wat een sterk spieropbouwend hormoon is. Daarnaast zijn de koolhydraten extra energie (calorieŽn). Die extra hoeveelheid energie maakt het groeien makkelijker. Spiergroei gaat nu eenmaal veel beter bij een calorisch overschot. Uiteraard kan je die extra koolhydraten ook binnenkrijgen via rijst, brood, aardappelen etc. Ons biologisch havermoutpoeder is ook een goede optie. Vet in de voeding is belangrijk voor onder meer de hormoonhuishouding. Dan moet je niet denken aan margarines maar aan bijvoorbeeld olijfolie, melkvet en visolie. Dierlijk vet is ook functioneel door de aanwezigheid van arachidonzuur. Kies bij voorkeur voor vlees en eieren afkomstig van dieren die een natuurlijke voeding hebben gegeten. Je hoeft het vet niet direct na een training in te nemen om er baat bij te hebben. Het zal de opname van overige voedingstoffen vertragen. Dat is na je training waarschijnlijk contraproductief.
anoniem
22:51Oke heel erg bedankt voor het antwoord ;) dus dan ga ik nu nog de whey die thuis staat opgebruiken en dan bestel ik de gainer ;).. is het erg als je bij de gainer nog BCAA caps neemt ? bv. 3 voor training en 3 na training. of heb je voldoende aan de BCAA die in de gainer zit ? Mvg
17 juli 2012
Powersupplements
11:17Het maximum BCAA's dat wij hanteren is 10 gram. In de maximale dosering weightgainer (4 scheppen) zit 5 gram BCAA's. Je kan er dus nog 5 gram extra bijnemen. Zes capsules is 4,5 gram. Als je de Supreme Gainer na je training inneemt, zou ik alle BCAA capsules voor je training innemen.