Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1477 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Pure Whey Protein Isolate 1000g
Pure Whey Protein Isolate 1000g

eiwitdieet eiwitshakes

13 februari 2012 15:27
Anton
Ik heb even een vraagje die ik jullie voor wil leggen.
Er zijn tegenwoordig veel eiwit dieeten, ken een aantal mensen die dit ook doen, en die ook van die eiwitshakes gebruiken als maaltijdvervangers e.d. Is de whey eiwit isolaat hier ook voor te gebruiken?
Ik gebruik het nu voornamelijk in combinatie met krachttraining, maar was eigenlijk benieuwd, aangezien het hier ook om veel eiwitten gaat, of dit hiervoor ook geschikt zou kunnen zijn.
Of is dat heel wat anders?

Die andere producten (maaltijdvervangers van de drogisterijen)zijn namelijk veel duurder, en ik vroeg me daarom ook af, of die misschien anders van samenstelling zijn. En of whey isolaat eventueel ook te gebruiken is daarvoor?
13 februari 2012
Powersupplements
15:27Normale voeding kan eigenlijk niet vervangen worden door een supplement. Als mensen voeding gaan vervangen missen ze allerlei voedingsstoffen die niet in het supplement zitten. Ook maaltijdvervangers zijn incompleet en zouden naar ons idee niet gebruikt moeten worden! Voedingssupplementen zijn precies wat de naam zegt: een ‘supplement’ oftewel een aanvulling op de voeding. Wij raden aan om bij een eiwitdieet vooral veel groenten te eten. Dit vormt de ‘bulk’ van de voeding en levert de microvoedingsstoffen en vezels. Daarnaast kunnen vlees, eieren en een eiwitsupplement zorgen voor de aanvoer van benodigde eiwitten. Zie ook dit artikel op onze blog: http://www.powersupplements.nl/supplementen_blog/tips-bij-toepassing-eiwitdieet-zoals-dr-frank-dieet/141/