Vraag & antwoord
Vegetarier
Pure Whey Protein Isolate 1000g
Pure Whey Protein Isolate 1000g
1
Klant vraag:
Als vegetarier neem je geen producten gemaakt met behulp van dierlijk stremsel. Ik vraag me af welk soort stremsel bij de bereiding van dit product is gebruikt en of dit product dus als vegetarisch gezien kan worden.
De fabrikant geeft de volgende omschrijving bij zijn de productspecificaties:
A powder which is manufactured from vegetarian sweet cheese whey using Cross-Flow Membrane Filtration.
Dit betekent dat het eiwitpoeder door middel van filtratie bereid is uit zoete wei die afkomstig is van vegetarische kaasproductie.
A powder which is manufactured from vegetarian sweet cheese whey using Cross-Flow Membrane Filtration.
Dit betekent dat het eiwitpoeder door middel van filtratie bereid is uit zoete wei die afkomstig is van vegetarische kaasproductie.
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?