Sluiten

Vraag & antwoord

Pure Whey Protein Isolate 2000g
Spiergroei
Pure Whey Protein Isolate 2000g
2
T.G.B. Steentjes
Beste Jaap,

Ik heb nu een aantal keren Whey bij jullie besteld. Ik weeg op dit moment 75 kg, ben 1.84 m lang en train 3 x in de week. Dag 1 train ik borst-biceps, dag 2 triceps-schouders en de laatste dag buik-benen en rug. Ik gebruik alleen de whey (1 maatschep) na de training gemengd met water. De overige dagen van de week gebruik ik dit niet. Nu vraag ik mij eigenlijk af of dit wel de juiste manier van het gebruik van de whey is.

Mijn doel is om meer spiermassa te krijgen. Moet ik mijn gebruik van de whey verhogen en is het misschien handig om hier ook super gainer of iets anders bij te gebruiken?

Met vriendelijke groet,

Tom
T.G.B. Steentjes
Met Super gainer bedoel ik uiteraard Supreme gainer
Powersupplements - Kris
Hoi Tom,Er is niet één juiste manier om de whey te gebruiken. Het lijkt er wel op dat het meest effectieve tijdstip om de whey te gebruiken vooraf aan de training is.

Meestal gebruikt men 1 maatschep 30 tot 60 minuten voor de training.Na de training kan je nog eens whey nemen. Eventueel iets minder dan een maatschep. Na de training is aanvulling van de whey met koolhydraten positief voor spiergroei. Met de supreme gainer heb je een kant en klare mix van whey eiwit met koolhydraten en BCAA aminozuren.Je kan natuurlijk ook gewoon een paar boterhammen of wat fruit/fruitsap bij de whey nemen.

Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Pure Whey Protein Isolate..

4.8080(448)
90% tot 93% eiwit!
Ultraweinig vet en koolhydraten
Europees merkproduct
Keus uit 14 lekkere smaken
Lage prijs, hoge kwaliteit
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g