Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1088 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g

Andere stevia smaken

19 december 2012 11:29
Jon Slabbekoorn
Beste Power Supplements,

Jullie whey met stevia bevalt mij zeer goed, echter na enige tijd begint 1 smaak toch wel te vervelen.
Komen er nog meer smaken in stevia? Chocolade bijvoorbeeld?

Alvast bedankt voor jullie antwoord,

Met vriendelijke groet,
Jon Slabbekoorn
19 december 2012
Powersupplements
12:34Hoi Jon, We hebben momenteel twee stevia smaken: vanille stevia en aardbei stevia. Chocola bleek niet erg lekker te smaken in combinatie met stevia als zoetstof. Ik denk dat er nog wel wat stevia smaken bij zullen komen. We gaan meer smaken testen in het nieuwe jaar. Overigens hebben we ook de Pea Protein Isolate met stevia. Deze heeft de smaak Vanille-Caramel. De textuur van Pea Protein is wel compleet anders dan van whey. Het geeft een hele dikke shake.
Jon Slabbekoorn
12:48Beste Power supplements, Bedankt voor de snelle reactie. Ik heb een paar keer de vanille gehad, en die smaakte prima, maar na een tijdje raak je het toch wat beu, dus nu heb ik inderdaad de andere besteld. Jammer dat chocola niet lekker is met stevia, bij een concurrent hebben ze wel een stevia shake met chocolade smaak, maar daar zit nog een andere zoetstof in, en nog wat andere onnodige toevoegingen naar mijn zin. Daarom ben ik na 1 bestelling bij hun teruggekeerd bij jullie. Ik heb gelijk maar een sample aangevraagd van jullie pea protein isolate. Wederom bedankt!
Powersupplements
13:38We zijn benieuwd wat je van de Pea Protein vindt. De reacties zijn wisselend. De meeste mensen die vaker plantaardige eiwitten gebruiken vinden hem heel lekker.
Jon Slabbekoorn
13:40Ik zal laten weten wat ik er van vind. Bedankt voor de sample alvast.