Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1544 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
BCAAs Ultra Pure 200 caps
BCAA’s Ultra Pure 200 caps

BCAA's tijdens Dukan eiwitdieet?

28 november 2013 12:15
Frank van der Heide
Hallo,

Ik koop regelmatig producten bij jullie. Ik doe momenteel het Dukan eiwitdieet en neem daarbij (naast veel dierlijke eiwitrijke producten) veel whey en caseine poedershakes. Nu zag ik laatst dat BCAA ultra pure caps ook goed zouden zijn om overtollig buikvet kwijt te raken. Vraag 1: is dit correct? Vraag 2: kan ik deze capsules combineren met het Dukan dieet? Ik zag dat er rijstzetmeel in de capsules zit en ik weet nu niet meer of ik deze tijdens mijn dieet wel mag gebruiken.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,
Frank van der Heide
28 november 2013
Powersupplements
13:25Hoi Frank, Bij het Dukan Eiwitdieet krijg je al voldoende BCAA's binnen via de grote hoeveelheid eiwitten die je eet. Extra BCAA aminozuren lijken me bij dit eiwitdieet niet nodig. Het zou zelfs kunnen dat je het dieet moeilijker kan volhouden met BCAA's. Zonder koolhydraten kan je lichaam moeilijker de aminozuren tryptofaan en tyrosine in de hersenen opnemen voor de productie van respectievelijk serotonine en dopamine. BCAA's kunnen die opname nog wat lastiger maken. De volledige eiwitten in de meeste voedingsmiddelen en in caseïne en whey, bevatten naast BCAA's ook tryptofaan en tyrosine. Voor het maximaliseren van de vetverbranding kan je Visolie / Omega-3, L-citrulline of Natural Fat Control overwegen. De hoeveelheid rijstzetmeel in de capsules is overigens heel gering. Per 10 BCAA capsules zit je nog steeds op ruim minder dan 1 gram. Bij natural Fat Control zit je met de maximale dosering van 3 capsules ongeveer op een gram rijstzetmeel. Voor L-citrulline is de hoeveelheid rijstzetmeel per capsule ongeveer gelijk aan de BCAA capsules.
Frank
14:49Aiiii, ik heb net bij jullie drie potten BCAA's gekocht, omdat ik echt dacht dat ik daarmee het resterende buikvet nog een beetje zou kunnen kwijtraken ;-(( Ik moet nog 1,5 week tot het einde van fase 2 Dukan en dan ga ik ook weer gewoon eten e.d. Ik ga dus niet fase 3 en 4 doen. Ik laat de BCAA's dan maar staan tot na mijn dieet, maar kan ik ze daarna dan nog wel ergens voor gebruiken? Graag jullie advies wat te doen met 600 stuks BCAA Ultra Pure caps. Alvast bedankt!
Powersupplements
15:16Hoi Frank, De BCAA's zijn heel goed te gebruiken wanneer je straks weer 'gewoon' eet. Ze kunnen je dan helpen met spieropbouw en vetafbraak. De BCAA caps zijn lang houdbaar. Kris
Frank
16:02ok super .. dank je wel voor de snelle hulp