Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1445 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Bulk Oats 5000g: 29 vragen

Bulk Oats 5000g
Bulk Oats 5000g

Bulk oats nog biologisch?

23 november 14:13
Anoniem
De Bulk Oats heette vroeger Bio Bulk Oats. Is het product nog wel biologisch?
24 november
Powersupplements
11:12Het gaat nog steeds om hetzelfde product als altijd: meel van haver die biologisch wordt verbouwd, dus zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

Maar om het product ook daadwerkelijk op de website en op het etiket als 'biologisch' te mogen aanduiden, moet het in Nederland een uitgebreide en dure certificatie doorlopen. Voor ons is dat een onhaalbare investering. Om die reden kunnen we het geen Bio Bulk Oats meer noemen.

bulk oats raw of niet?

17 oktober 2016 11:58
Anoniem
Beste,

Graag wil ik weten of de Bio Bulk Oats raw of voorgestoomd zijn.

Alvast bedankt!
17 oktober 2016
Powersupplements
13:59De oats zijn 1 uur gestoomd bij 97 tot 102 graden celcius.

houdbaarheid oats

15 oktober 2015 08:56
andre
Wat is momenteel houdbaarheid van de bio oats ?
In verband met meer zakken kopen
15 oktober 2015
Powersupplements
11:01De huidige batch is houdbaar t/m eind juli 2016. We hebben sinds gisteren ook een nieuwere batch binnen met houdbaarheid eind oktober 2016. Normaal gesproken wordt die pas verzonden als de huidige batch verkocht is maar bij meerdere zakken zou je bij de opmerkingen van je bestelling even kunnen aangeven dat je een deel van de zakken met de nieuwere datum wenst te ontvangen, dat is geen probleem.

Bio Bulk Oats 5000g houdbaarheid en grootte

8 september 2015 11:17
Anoniem
Hallo,

bij deze wil ik vragen hoe groot de zak met Bio Bulk Oats ongeveer is, daarnaast ben ik benieuwd of er ook kleinere verpakkingen of samples beschikbaar zijn.

En hoe lang is het ongeveer houdbaar?

Bij voorbaat dank!
8 september 2015
Powersupplements
13:21De huidige batch is houdbaar t/m juli 2016. Als er een nieuwe batch binnenkomt dan is de looptijd 12 maanden. Er zijn geen kleinere verpakkingen maar we kunnen bij een willekeurige bestelling wel een sample voor je maken en deze kostenloos bijvoegen. De afmetingen van de zak zijn ongeveer 30cm bij 40cm.

HERKOMST BULK OATS 5KG

7 september 2015 11:51
werner
Hallo

uit welk land komt jullie haver?

Groet
Werner
7 september 2015
Powersupplements
13:52Hoi Werner, De herkomst van de haver in Bio Bulk Oats is Finland.

Is haver te gebruiken tijdens afvallen?

4 augustus 2015 12:18
Roy Staassen
Geachte heer/mevrouw,

Mijn vraag is of haver ook een uitstekende vervanger voor o.a. brood is om te gebruiken in een voedingspatroon om af te vallen.
Hopelijk kunt u antwoord geven op mijn vraag.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Roy Staassen
4 augustus 2015
Powersupplements
14:35Hi Roy, Mensen met een goede insulinegevoeligheid, kunnen goed afvallen of op gewicht blijven met een koolhydraatrijke voeding. De meeste mensen die willen afvallen hebben een minder goed insulinegevoeligheid waardoor vetcellen de koolhydraten makkelijker zullen opslaan. Haver is koolhydraatrijk. Voor mensen met overgewicht is het daardoor niet het ideale voedsel. Maar het is zeker geen fout of verboden voedsel. Haver kan beter zijn dan brood. Vooral wanneer het niet belegd wordt met eventueel dikmakend broodbeleg. Kris

vragen over boekweit, rijst, oats / havermout, brood, m

19 mei 2015 13:24
Andre Hensen
ik zat de berichten te lezen in de kennisarchief, heel veel goeie advies.
nu heb ik paar vragen
-boekweit : ik neem aan gewoon van supermarkt, kun je doen bij havermout ?
-rijst , witte rijst : er zijn zoveel soorten; basmati , jasmijn , snelkook witte rijst. wat is jou voorkeur ?
- melk: er staat telkens halfvolle melk, is volle melk niet completer?
- september begint voetballen weer, 4 keer per week + fitness. vitargo is beste koolhydraatbron maar ook heel duur.ik neem aan maltodextrine is ook een goeie vorm ? is maltodextrine geraffineerd of ongeraffineerd koolhydraten ?
-eieren : hoe zit het nu met rauw eieren slikken? want ik las dat je beter niet het geel moet koken .
- brood : ik ga nu 1 a 2 maanden geen brood eten maar jullie bio oats, dat houd in dat ik bij 4 maaltijden van de dag( waaronder ontbijt en preworkout ) oats + whey eet ( en nog andere dingen ) . niks verkeerds mee toch ?
- ik heb bio oats en whey temptation binnen gekregen, ik ga snel die grote emmers bij jullie kopen want de grote zakken zijn niet handig om te bewaren ( zakken zien er wel goed ,netjes en stevig uit )

grote compliment voor alle goeie uitleg van de voedingssupplementen maar ook van de normale voeding en adviezen.

fytinezuur versus vitamine C

16 mei 2015 16:12
Andre Hensen
vandaag mijn eerste bestelling binnen gekregen ( vrijdag 12u besteld , zaterdag 15u30 binnen )

bio oats 5000g en whey temptation bulk 4500g

whey temptation vanille smaak, komt er ook een banaan smaak ? uit ervaring gaat vanille tegenvallen na een tijdje, banaan heeft me nog nooit verveelt.

bio oats : in verband met fytinezuur, belemmert de minerale opname
lees ik dat vitamine C fytinezuur tegen gaat.
misschien een optie om een sinaasappel of jullie vitamine C te nemen voor/tijdens/ na een bio oats shake?
16 mei 2015
Powersupplements
20:27Hoi André Fytinezuur remt de opname van een aantal mineralen: calcium, magnesium, zink en ijzer. Vitamine C bevordert alleen de opname van ijzer. Waarschijnlijk krijgen de meeste mensen voldoende ijzer binnen ondanks het gebruik van voedingsmiddelen met fytinezuur. De opname van ijzer in vlees (haem-ijzer of heem-ijzer) wordt minder sterk geremd door fytinezuur. Vitamine C heeft voor zover ik weet geen positieve invloed op de opname van haem-ijzer uit vlees. Extra vitamine C om het remmende effect van fytinezuur op de ijzeropname uit plantaardige voeding te 'counteren' lijkt me in de meeste gevallen niet nodig. Ik zal je voorkeur voor de smaak van de whey temptation doorgeven. Kris

opname mineralen

20 april 2015 05:28
andres
als ik dus jullie naturalmulti wil nemen dan moet ik die niet samen met havermout nemen ? hoelang ertussen ?

hoe zit het met andere voeding zoals een banaan zit magnesium in , als ik een banaan samen met havermout neem is dan ook geen opname van de mineralen vanwege havermout ?
20 april 2015
Powersupplements
07:41Het fytinezuur (fytaat) in havermout en in andere granen en peulvruchten remt inderdaad de opname van mineralen zoals magnesium en zink. Het is daarom een goed idee om de multivitamine bij een maaltijd zonder granen te nemen. Tussen de maaltijd met havermout en de andere maaltijd zit waarschijnlijk 2 uur of meer. Dat is voldoende tijd. Mensen die bij elke maaltijd granen of peulvruchten eten, kunnen overwegen om hun voedingspatroon iets aan te passen voor wat meer variatie. Die banaan bij de havermout is geen probleem. Je neemt het magnesium in de banaan misschien minder goed op, maar het is nog altijd een bron van andere goede voedingsstoffen.

Bestanddelen Oats

2 juni 2014 10:16
J Lukasse
Hallo,

op 70 g bulk oats is 40 g havermout. Wat zijn de overige bestanddelen?
2 juni 2014
Powersupplements
12:19De oats bevat geen andere bestanddelen. Het is puur gemalen havermout. Het gaat dan ook niet om 70 gram in de maatschep maar om 70 milliliter. Een maatschep met een volume van 70 milliliter bevat 40 gram gemalen havermout.

Verdelen van de bio bulks oats korte vraag

4 maart 2014 10:26
Mohamed Dallali
Hallo heb hem net besteld nog paar vraagjes

De bio bulk oats hoe vaak en wanneer en met wat gebruik ik het, na voor sporten na voor slapen melk water.

En creatine is gewoon schep na het sporten toch niet dat ik nu creatine ga gebruiken pas over 3 maanden.

houdbaarheid havermout poeder

18 december 2013 15:32
Kris Adam
Ik heb hier nog 2 ongeopende bruine zakken(!) Bio Bulk Oats havermout poeder liggen met op het etiket "ten minste houdbaar tot januari 2013". Ik dacht omdat haver een droog product is het best wel nog lange tijd na die datum kan gebruikt worden, maar omdat het van die bruine papieren zijn weet ik niet in welke mate dat goed beschermt en vocht tegen houdt.
18 december 2013
Powersupplements
16:37Hoi Kris, Havermout die een bijna jaar over de houdbaarheidsdatum heen is, is niet meer te gebruiken. In tegenstelling tot veel droge, pure poeders zoals aminozuren is havermout een stuk minder stabiel. Ik raad je aan de zakken weg te gooien. Tegenwoordig hebben we overigens niet meer de bruine zakken, maar luchtdichte witte zakken. Die bieden een betere bescherming. Maar ook daarbij geldt: bij voorkeur gebruiken voor de houdbaarheidsdatum.

Zelf gainer maken

16 december 2013 11:39
Kris Adam
Beste Power Supplements,

Ik ben 1m93 en weeg te weinig met mijn 74kg, daarom wil ik bijkomen zowel in spieren als gewicht. Uiteraard ga ik extra eten (schema zegt me 3400 kcal bij 3 workouts per week) Maar ik had graag ook een gainer er bij gebruikt daar ik moeilijk bijkom en niet altijd tijd heb te koken. Ik mag jammergenoeg ook geen melk drinken.

Omdat ik geen gainer met sucralose wil had ik graag 2 soorten gainers gemaakt met de producten die ik van jullie al bezit.
Eentje om tijdens de dag te drinken om aan te komen en ééntje om na de workout te drinken.

Producten die ik heb van jullie:
3x Bio Bulk Oats
2x Maltodextrine
6X Dextrose
1x Miccelar Caseine
1x Pure Whey protein Isolate
2x Whey Temptation
1x Whey Protein Hydrolysate
1x Creatine Monohydrate

Ik had volgende in gedachten maar geraak niet uit aan de samenstelling voor 1000 gram, welke producten wanneer en hoeveel gram?

Tijdensdag shake
-havermout
-maltodextrine
-whey isolate

Post workout shake
-creatine monohydrate
-havermout
-maltodextrine
-pure whey protein hydrolysate
-kaneel
-banaan

Alvast bedankt!

Glutenvrije havermout?

3 juli 2013 09:24
J.B. Jeuken
Jullie gaven eerder aan dat de Bio Bulk Oats glutenvrij waren omdat deze uit Finland kwamen. Nu bekijk ik het product en er staat op dat er glutenbevattende granen in zitten. In hoeverre kunnen jullie garanderen dat er geen gluten in zitten?
3 juli 2013
Powersupplements
11:30De gemalen haver in Bio Bulk Oats komt inderdaad uit Finland. Deze haver wordt niet in wisselbouw met tarwe verbouwd. Het zou daarom vrij van tarwe / gluten moeten zijn. Honderd procent glutenvrij kunnen we helaas niet garanderen. Ergens in de productieketen kan de haver in contact komen met tarwe. Dat kan tijdens transport of ompakken gebeuren. De kans op vervuiling met gluten en het mogelijke niveau daarvan lijkt me heel klein. Onze melding 'bevat gluten' lijkt ons daarom alleen van belang voor mensen met een sterke glutenallergie (Coeliakie). Haver / havermout bevat overigens het eiwit avenine dat enigszins op het gluten-eiwit lijkt. Een deel van de mensen met een glutenallergie kan hierdoor ook havermout niet goed verdragen.

zoutgehalte gemalen havermout

6 juni 2013 11:04
F. Jubitane
Is Bio Bulk Oats zout vrij? Zo niet, hoeveel per 100 g?
6 juni 2013
Powersupplements
13:07De Bio Bulk Oats bevatten geen toegevoegd zout. Het is simpelweg gemalen havermout. Havermout bevat van nature zo'n 6 milligram natrium per 100 gram. Daarmee is het geschikt voor een zoutarm/natriumarm dieet.

Bio bulk Oats

16 april 2013 18:42
Y.A. Sterk
Beste Powersupplements,

Ik heb een vraagje over het aanwezig zijn van gluten in de Bio Bulk Oats.
Het onderstaande zag ik reeds staan tussen de oude vragen:


Vraag:
Is de biologische havermout die jullie verkopen glutenvrij?

Antwoord:
Omdat gewassen steeds wisselend geteeld worden op stukken grond, zal er in een veld havermout vaak ook wat tarwe staan. Ongeveer 0,1% van het havermout is tarwe. Daarom wordt havermout over het algemeen niet glutenvrij genoemd. Finse havermout is wel glutenvrij omdat er jaar in jaar uit steeds alleen havermout op hetzelfde stuk grond wordt verbouwd. Onze biologische havermout (Bio Bulk Oats) komt uit Finland en is zulke 100% glutenvrije havermout.Nu zie ik onderaan de productomschrijving het volgende staan:

Allergenen info
Dit produkt bevat: glutenbevattende granen.


Bevat dit product nou wel of geen gluten?

Met vriendelijke groet,
Yordi Sterk
16 april 2013
Powersupplements
20:49De gemalen havermout in Bio Bulk Oats komt uit Finland en we hebben inderdaad vernomen dat deze havermout niet in wisselbouw met tarwe wordt verbouwd. Deze havermout zou dus vrij van tarwe moeten zijn. We kunnen echter geen 100%. glutenvrij garanderen omdat we niet weten of de haver ergens anders in de productieketen in contact komt met tarwe. Tijdens transport en ompakken kan er altijd zo'n kruisbesmetting met tarwe optreden. De kans op en het mogelijke niveau van glutenvervuiling lijkt me heel klein. Het lijkt me daarom alleen van belang voor mensen met een sterke glutenallergie. Haver bevat overigens een eiwit dat enigszins op gluten lijkt waardoor veel mensen met een glutenallergie of een zwakke darmwand deze graansoort alsnog niet zo goed verdragen. Haver is wel de enige graansoort die rauw gegeten kan worden.

Aankomen met weightgainer en havermoutpoeder

27 maart 2013 12:55
Daniel
Beste PS,

Ik heb gedurende een jaar 3x in de week gesport (krachttraining) en wil dit na een half jaar rust weer op gaan pakken. Mijn grootste probleem is dat ik erg licht ben en zowel in spier als in vet aan wil komen. Hier heb ik altijd al moeite mee gehad vanwege een (waarschijnlijk) snelle stofwisseling. Ik ben 21 jaar, 174cm en weeg 63kg. Mijn streefgewicht ligt op zo'n 75kg. Dit zou ik graag binnen nu en een half jaar willen bereiken. Ik heb dan ook zojuist flink wat aan producten bij jullie besteld. Mijn vraag aan jullie is, of het voor mij verstandig is om zowel de weight gainer als ook de gemalen havermout samen met creatine in 1 shake als post-workout shake te gebruiken. Of is dan de combinatie van de producten/timing van inname voor mij niet helemaal juist? En of de Whey isolate dan ook nog in dit plaatje past of dat dat dan teveel wordt van het goede?

Alvast vriendelijk bedankt voor jullie advies,

Daniel

Houdbaarheid

1 februari 2013 10:21
Alex Berkovich
Hallo,
wat is de houdbaarheid van deze haver? Ik wil wel twee pakken kopen, maar dan moeten ze voldoende lang houdbaar blijven.
1 februari 2013
Powersupplements
11:23De huidige batch is net geproduceerd en houdbaar t/m december 2013.

fijnheid gemalen havermout

24 januari 2013 13:44
Daniel Wijma
hallo,

ik at laatst een shake met jullie havermout bij een vriend van mij en deze was extreem gemalen. nog nooit zo lekker shake met havermout gehad.
nu vroeg ik me af of jullie dit nu altijd hebben of dat dit afhangt per soort die jullie inkopen?

groetjes
24 januari 2013
Powersupplements
14:47Hoi Daniel, Dit is de eerste keer dat we biologische havermoutpoeder van Finse herkomst hebben. Gezien de positieve reacties houden we het bij deze soort. Ik weet niet of de volgende partij havermoutpoeder weer zo fijn gemalen is. Ik verwacht van wel, omdat de importeur hier waarschijnlijk een vaste producent voor heeft. Maar ik kan het niet garanderen.

aankomen met weightgainer

10 december 2012 11:07
anoniem
Wat is nou beter maltodextrine bulk oats of supreme gainer?
Ik ben 2,02m 90kg 19 jaar en sport 5x in de week.
ik heb hiervoor super mass gainer gebruikt van dymatize en werkte bij mij niet dit is een shake van 300 gram bende waar je van moet aankomen. Ik heb altijd moeite gehad met aankomen.
ik eet best veel. heb ook geprobeerd veel troep te eten maar ben altijd dun gebleven. ik neem al proteïne en creatine en zie duidelijk resultaat. ik word elke maand weer wat breder (niet heel veel) en wat sterker. Maar toch heb ik t gevoel dat ik moet aankomen om nog breder te worden maar dit lukt dus niet. heeft u advies????

fytinezuur vs mineralen

4 oktober 2012 12:56
Kris Adam
Ivm de niet opname van mineralen door de aanwezigheid van fytinezuur... Ik had graag een supplement calcium/magnesium/zink genomen, hoe lang moet men wachten tussen de inname van de bio bulk oats en het supplement zowel voor als na?
4 oktober 2012
Powersupplements
15:00Hoi Kris, Houd een tijdsperiode van 3 uur aan tussen de inname van de mineralen en het eten van een maaltijd rijk aan fytinezuur.

Fytinezuur en bèta-glucanen

27 augustus 2012 10:24
Dhr. Smit
Beste Power Supplements,

Ik drink elke dag een shake waar ook havermout in verwerkt zit, in de middag rond 13:00 uur.

Ik weet dat fytinezuur de opname van mineralen belemmert, daarom heb ik het volgende bedacht om de nadelen van havermout te vermijden:

Ik slik multivitamine in de ochtend rond 08:00 uur, en de havermoutshake drink ik pas na 13:00 uur.

Dit zou er dan voor moeten zorgen dat deze vitaminen (afkomstig uit multivitamine) al zijn opgenomen in de ochtend en dan zou het fytinezuur alleen de opname blokkeren van de mineralen die ik één uur voor de havermoutshake heb binnengekregen (via voeding) en twee uur na de havermoutshake zal binnenkrijgen via voeding. Want is het zo dat fytinezuur alleen actief kan zijn terwijl het in de darmen is, en hoelang blijft het in de darmen per nuttiging?

Graag kritiek op deze propositie.

Verder, ik heb vernomen (bron: klantenservice 0800-7377426) dat de havermout van Quaker vrij is van fytinezuur. Dit zou moeten komen door een gepatenteerd productieproces waarbij ze de havermout kort stomen en daarbij ontdoen van de harde schil waar dus het fytinezuur in zit.

Vertrouwen jullie van Power Supplements dit?

En als laatste:

In Quaker havermout is een bepaalde cholesterol verlagende stof aanwezig: oplosbare voedingsvezel, ook bekend als bèta-glucanen.

1,4 gram per 100 gram staat op de verpakking. Hebben jullie informatie over deze stof in jullie "Bio Bulk Oats 5000g"?


Hartelijk bedankt voor de medewerking en vriendelijke groeten

Is havermoutpoeder ook te gebruiken icm supreme gainer?

12 juni 2012 19:15
RA Meesen
Ik lees hier dat vrijwel iedereen het icm doe met een whey, maar kan het ook met een supreme gainer of is dat te veel van het goede?
en de hoeveelheid die je toevoegd van oats, is dat na je eigen inzicht op een shake of is er nog bepaalde richtlijn voor?

bvd grtzz ralph
12 juni 2012
Powersupplements
21:22Hoi Ralph Het Bio Bulk Oats havermoutpoeder bevat veel koolhydraten en een beperkte hoeveelheid eiwit. Voor bodybuilding doeleinden is het zinvol om het eiwitgehalte iets op te voeren. Liefst met een eiwit dat veel spieropbouwende essentiële aminozuren en vertakte keten aminozuren bevat. Het beste eiwit hiervoor is wei eiwit (whey). De supreme gainer bevat al een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten. Als je het havermoutpoeder mengt met de supreme gainer, dan wordt de hoeveelheid koolhydraten als snel te groot. Die combinatie kan dan leiden tot vetopslag. De hoeveelheid Bio Bulk Oats die je gebruikt hangt af van de rest van je voeding, je training en of je goed koolhydraten kan verwerken. Hoe magerder je bent, hoe meer je kan gebruiken. Honderd gram is een goede gemiddelde dosering voor bodybuilding doeleinden. Vandaar uit kan je naar boven of naar beneden bijstellen al naar gelang je persoonlijke behoefte. Begin de eerste keer echter met 50 gram om te kijken hoe het valt.

Bio Bulk Oats

9 februari 2012 19:51
Jos B
Hallo,

Mag je deze ook verwarmen in de magnetron?
En mag je hier dan ook nog whey aan toevoegen?
11 februari 2012
Powersupplements - Kris
08:29Hoi Jos,

Je kan de Bio Bulk Oats net als gewone havermout verwarmen in de magnetron. En je kan ze zonder problemen ook met whey eiwit mengen.

Klonters

8 februari 2012 11:18
T Warnier
Ik heb deze besteld en wou ze als ontbijt gebruiken naast mijn shake, niet in de shake (want met cafe latte smaak is het echt niet te pruimen).

Maar als ik het opwarm of koud maak krijg ik steeds klonters ipv een mooie pastei (zoals bij minder fijne havermout). Als ik het alleen met melk wil mixen hoe kan ik dit dan het beste bereiden? Misschien eerst in de shaker en dan opwarmen?

Alvast bedankt
8 februari 2012
Powersupplements - Jaap
12:37Bij het mixen in de shaker kan je bijvoorbeeld 2 x 70ml oats in 300ml mengen en dan hard schudden zonder het zeefje in de shaker. Na 5 seconden zou je een klontjesvrije shake moeten hebben! Daarna kan je de shake koelen of verwarmen.

Glycemische waarde

23 juni 2011 07:57
Lars Swart
Omdat deze havermout fijngemalen is zal het ook wel een hogere GI hebben dan normale havermout. Kunnen jullie me een inschatting geven van de hoogte van de GI van deze Bio Bulk Oats?
23 juni 2011
Powersupplements - Kris
13:09Helaas is de GI waarde ons niet bekend.

Voor de meeste mensen is het fijne havermoutpoeder vooral geschikt voor in de postworkout shake. Mensen die moeilijk zwaarder kunnen worden kunnen het op andere momenten gebruiken als extraatje na een maaltijd. Door het na of bij een maaltijd te gebruiken wordt de GI lager.

Complexiteit

27 maart 2011 15:04
S Klosters
Hallo Power Supplements,

Ik eet nu brinta en/of Quaker havermout bij het ontbijt, maar begin dit toch wel beu te worden en zoek nu goede vervanging hierop.

Wat ik me afvroeg, wat is het verschil tussen deze oats en brinta/normale havermout? Alleen dat deze gemalen is? De voedingswaarde zullen uiteraard niet verschillen, maar ik zat zo te denken als het fijn is gemalen wordt het dan sneller opgenomen dan normale havermout?

En wat gebeurd er met de GI-waarde, blijft die ook hetzelfde of stijgt die misschien?
28 maart 2011
Powersupplements - Kris
11:32Brinta is een tarweproduct. Havermout en onze gemalen Bio Bulk Oats zijn haverproducten.

De Bio Bulk Oats zijn in feite gelijk aan normale havermout. De voedingswaarde is dus inderdaad gelijk.

Je merkt terecht op dat de opname sneller zal zijn en de GI waarde hoger. Toch verwacht ik niet dat het heel veel uitmaakt. Fijne havermout wordt behoorlijk snel verteerd omdat het plat gerold/gewalst is. Als je gewone havermoutvlokken even laat staan in melk/water zie je dat het heel snel zacht wordt.

Er zijn veel andere ontbijten te bedenken. Brood, kiembrood, quinoa, boekweitpap met rozijnen en natuurlijk rijst met kip en veel groenten ;-)

meer duidelijkheid

7 maart 2011 18:48
Hassib Arianzay
Waar voor dient dit product? en wat zijn de gebruiksaanwijzingen?
8 maart 2011
Powersupplements - Kris
13:29Dit havermoutpoeder, is een bron van complexe koolhydraten, eiwitten, mineralen, vezels en goede vetten. Het kan gebruikt worden om de energie van de spieren aan te vullen na een training.

Verder kunnen mensen die moeilijk zwaarder worden, Bio Bulk Oats gebruiken om extra voeding binnen te krijgen.

Bio Bulk Oats kan gemengd worden (50-100 gram) met een eiwitshake. Zo drink je makkelijk een grote hoeveelheid calorieën en wordt het zwaarder worden een stuk makkelijker.

Bereiding

6 maart 2011 13:01
Jeroen
Zijn deze Bio Bulk Oats direct geschikt om in de blender te bereiden met water en whey?

Ik lees bijvoorbeeld op de volgende site http://www.highonhealth.org/why-its-very-important-to-soak-oats-before-you-eat-them/ dat het erg belangrijk is om oats eerst een paar uur in water te laten weken voordat je het inneemt. Graag verneem ik jullie visie.
7 maart 2011
Powersupplements - Kris
12:02Hallo Jeroen

Misschien is dat inweken inderdaad beter. Het zal trouwens wel veel sneller effect hebben met deze havermout omdat het superfijn gemalen is. Het contactoppervlak en daarmee de reactiesnelheid nemen daardoor enorm toe.