Sluiten

Alle vragen over Micellar Casein 2000g

Micellar Casein 2000g
Casein als vervanging voor ontbijt.
1
Saskia
Hoi
Ik heb bij jullie de whey isolaat naturel gekocht en de micellar casein.
De whey gebruik ik na een training van twee uur. De training bestaat uit
1 uur zumba en 1 uur bodypump en soms na anderhalf uur fitness waarvan een half uur cardio.
De caseďne gebruik ik drie keer in de week als vervanging voor mijn ( havermout) ontbijt.
Nu is mijn vraag of dit goed is, of dit een volwaardig ontbijt is.
Ik voeg 150 ml water 25 gram caseďne en 100 gram mango toe gepureerd en maak er vervolgens in de keukenmachine een hele luchtige smoothy van
Tot 1 uur zit ik dan echt goed vol.
Ik merk wel dat ik iets meer puistjes krijg sinds ik aan de eiwit ben begonnen.
Toen ik op jullie site aan het rondkijken was of ik er iets over kon vinden kwam ik een stukje tegen waarin stond dat door ern eiwitshake je verhoogde insuline in je bloed kreeg.
Dit gebeurd toch ook als je suikers eet?
Ik eet zelf altijd producten met een lage glycemische index en eet ook heel weinig brood omdat zetmeel omgezet wordt in suikers.
Begrijp ik het dan goed dat zo’n shake eigenlijk niet goed is voor je bloedsuikerspiegel?
Ik hoop nl drie kilo te kunnen afvallen en niet aankomen
Ik gebruik de eiwitpoeder omdat ik lang moeie spieren houd. Ik heb een trage schildklier en dan herstel je minder goed en een bijwerking van de medicijnen is mogelijk spierslapte. Ook heb ik een blessure aan m’n pees van m’n knie en hoop door het eiwit op sneller herstel.

Vriendelijke groetjes van Saskia
Powersupplements
Het gebruik van de whey net na de training is goed, het draagt bij aan het herstel. Je zou ook kunnen overwegen de whey vlak voor de training al te nemen, en na de training juist wat koolhydraten. Maar misschien vind je het niet prettig om met ee shake op je maag aan zo'n zware training te beginnen.

De caseďne als vervanging van het (havermout)ontbijt kan wat eenzijdig zijn, maar dat ligt vooral ook aan wat je rest van de dag eet. Het is belangrijk dagelijks voldoende vezels, mineralen en vitaminen binnen te krijgen via de andere maaltijden. Maar de toevoeging van de mango maakt het caseďneontbijt al een stuk minder eenzijdig.

Als je meer acne krijgt van het eiwitgebruik, zou dat kunnen komen door de lactose. In dat geval is de caseďne waarschijnlijk de oorzaak; daar zit meer lactose in dan in de whey. Maar een andere mogelijke oorzaak is de afgifte van aminozuren. Dat gaat bij whey sneller dan bij caseďne, dus dan zou juist de whey de oorzaak kunnen zijn. De meest waarschijnlijke oorzaak is echter de lactose in de caseďne. Met de bloedsuikerspiegel heeft de acne niet te maken. Het is zo dat whey en caseďne voor een insulinepiek kunnen zorgen, maar dat doet voeding ook vaak. Het is dus niet bijzonder. En het is zeker niet slecht. Het moet niet worden verward met een te hoge bloedsuikerspiegel (diabetes mellitus).

De eiwitshakes kunnen helpen bij het bereiken van je doel om 3 kilo af te vallen. Ze zijn belangrijk om te voorkomen dat je ook spiermassa verliest terwijl je afvalt.

Helaas is het onwaarschijnlijk dat het eiwit ook zal helpen bij het sneller herstel van de blessure aan je kniepees.
Whey versus caseďne
1
saskia de bruin
ik wil graag een eiwit suplement gaan gebruiken en die bij jullie gaan bestellen omdat julie whey verkopen zonder zoetstof.
ik doe twee keer in de week body pump en zumba-up en twee keer in de week fitness.
Nu kreeg ik van een vriendin een caseďne shake met mango. Erg lekker opgeschuimd met melk.
Nu is mijn vraag wat is een rede om liever caseďne te gaan gebruiken dan whey?
Zit er veel verschil in?
Ik lees dat er veel calcium in de caseďne zit en dat zou ik met mijn trage schildklier goed kunen gebruiken omdat ik heb begrepen dat de medicatie die ik daar voor slik zorgt voor minder calsium opname.

vgr.saskia
Powersupplements
Hoi Saskia,

Het vraagstuk whey versus caseďne is een bekende. Whey en caseďne kunnen gebruikt worden voor herstel, spieropbouw en afslanken.

Whey ofwel wei eiwit komt het beste tot zijn recht bij gebruik voor lichamelijk herstel na sporten en spieropbouw. Het kan ook in het algemeen helpen om 'aan te sterken'.

Caseďne wordt veelal gebruikt door mensen die graag een shake hebben die de honger goed stilt. Behalve dat Micellaire Caseďne goed de honger stilt beschermt het ook beter tegen spierafbraak dan wei eiwit wanneer je aan het afslanken bent. Micellaire is caseďne is daarom het ideale 'afslankeiwit'.

Het calcium in Micellaire Caseďne zorgt voor een verdere versterking van het afslankeffect.

Kris
Micellar Casein & Whey protein isolate
1
Dan
Beste,

Ik ben bezig met training voor obstacle en survival runs.. Heb een erg onregelmatig leven (qua eten en werk) en wil hier eigenlijk wat makkelijker mee om kunnen gaan door wat extra shakes te nemen, ook uiteraard voor spierbehoud en opbouw tijdens training.

Mijn vragen:

1. Ik begin s’ochtends vaak met 2 half hard/deels eigeel zacht gekookte eieren als ontbijt. Dan wil ik hier door de dag heen eigenlijk een micellar casein shake bij drinken met wellicht komkommer/wortels of andere groente gecombineerd.. Hoeveel zou ik hiervan dan moeten nemen (de shake?). En moet dat dan in een keer genuttigd worden of kan dat door de dag/avond heen?

2. Tijdens/voor/na? trainingen (nu 3 wellicht in toekomst tot 5 a 6 per week) wil ik hierbij de whey protein isolate shake gebruiken. Is dit het beste ervoor of erna te nemen? En hoeveel? Ook uiteraard weer in gedachte nemen dat door de onregelmatigheid ik eigenlijk elke dag andere uren train en de micellar casein dagelijks neem gecombineerd met de groente (zie vraag 1). Na het trainen neem ik eigenlijk altijd de herstel drank: Born Protein PeptoPro, dit bevalt erg goed en spierherstel lijkt hierdoor erg te bevorderen zoals ik al heb ondervonden!

Het doel is dus zeker wel om goede spieropbouw te ontwikkelen en kracht te ontwikkelen maar uiteraard ook dit goed te behouden na obstacle/survival runs, tesamen met mijn onregelmatige leven en dat dus niet altijd een goed ontbijt/lunch/avondeten cyclus heb.. Dus geen bodybuilder lichaam, maar een krachtig en explosief getraind lichaam.

Ik hoop dat het niet de complex is en dat u het antwoord kunt uitwerken. Alvast bedankt voor de tijd!
Powersupplements
Hoi Dan,

Mijn excuses voor het laat beantwoorden van je vraag. Je vraagt of de micellaire caseďne in een keer of gespreid genuttigd kan worden. Je mag dat in 1 keer doen. Door de trage vertering heeft micellaire caseďne van zichzelf al een goede gespreide opname.

Wat betreft de timing van de inname van eiwit shakes. Voor spieropbouw lijkt een inname vooraf voordelen te hebben. Aan de andere kant vinden de darmen het niet prettig als je de spijsvertering onderbreekt met intensieve sportbeoefening. Op den duur kan dat problemen gaan geven.

Als je toch wat wilt gebruiken vooraf aan de training, dan kun je het beste kiezen voor aminozuren of peptiden in een ruime hoeveelheid water. Aminozuren en peptiden hoeven niet of nauwelijks verteerd te worden.

Het product dat je nu na je training gebruikt is een mix van peptiden en gewone suiker (sacharose ofwel sucrose). Het peptidenaandeel is 10 gram en het deel suiker is 36 gram per portie.
Een vergelijkbare bron van peptiden is onze wei eiwit hydrolisaat (Whey Protein Hydrolysate DH25). Met 1 pot kun je 75 vergelijkbare porties met 10 gram peptiden maken. Of je daar nog suiker aan wilt toevoegen of een paar stuks gezond fruit, laat ik aan jou! :-)

Vooraf aan je training kun je eventueel nog 1 portie essentiële aminozuren gebruiken. Een wei eiwit isolaat is ideaal om na je training te gebruiken. Dat mag dan gecombineerd met de peptiden. Als je al snel na je training gaat eten, dan is het geen probleem om het wei eiwit na de training over te slaan.
Welk eiwit wanneer?
1
Cedric
Hallo,
Ik doe reeds enkele jaren 5x per week aan intensieve krachttraining, vooral met het oog op massa. Ik gebruik telkens twee scheppen supreme gainer direct voor mijn training, en twee scheppen na mijn training. Ik gebruik ook 1 schep creatine per dag.
Als ik mijn eiwit-inname wil verhogen; drink ik dan 1 shake whey-isolate ’s morgens en 1 shake micellair casein ’s avonds? Of beter zowel ’s morgens als ’s avonds micellar casein? En waarom?
By the way, ik hoor hier en daar geruchten over haaruitval in verband met creatine? Is daar iets van aan volgens u? Ik lees tegenstrijdige onderzoeksresultaten hieromtrent...
Groeten,
C.
Powersupplements
Hoi Cedric,

Als je de eiwit-inname wilt verhogen, kijk dan eerst ook even naar je voeding. Je zou nu van dagelijks zo'n 30 gram eiwit via een supplement (weight gainer) overgaan naar 3 maal daags 30 gram eiwit via een supplement (gainer, whey, micellar casein). Zorg ervoor dat je balans met voeding goed blijft. Probeer minimaal de helft van je eiwitten uit voeding te halen. Twee derde deel uit voeding is nog beter.

Er zijn duidelijke studieresultaten die aangeven dat micellaire caseďne in de avond voordelen biedt voor spiergroei (ten opzichte van helemaal geen eiwitshake). Maar ik ken geen directe vergelijking tussen whey en caseďne op dat vlak.

Over het algemeen wordt caseďne gezien als anti-katabool (remt spierfbraak) en whey als anabool (spieropbouwend). Waarschijnlijk heeft dit met de dosis eiwit en snelheid van opname te maken.

Neem je een heel grote hoeveelheid traagverterend caseďne, dan wordt het waarschijnlijk ook sterk spieropbouwend (op celniveau). Hiervoor moet de dosis micellar casein groot genoeg zijn om een bepaalde concentratie van het aminozuur leucine in de bloedbaan te bereiken. Vermoedelijk heb je met 70 gram micellar casein een voldoende hoge dosering te pakken. Whey bereikt dit effect al bij 35 gram eiwitpoeder.

Nou hoef je niet per se de spieropbouw (meer precies: spiereiwitsynthese) te verhogen om spiergroei te realiseren. De afbraak remmen kan ook al voldoende zijn. Het gaat namelijk om de balans tussen afbraak en opbouw op celniveau. Deze beide processen zijn altijd gaande. Verhoog je de een ten opzichte van de andere dan krijg je groei of krimp van de complete spier.

Dus uiteindelijk is het misschien niet zo heel belangrijk of je whey neemt of caseďne. Uitgezonderd als je heel hoge doseringen neemt. Dan is caseďne beter omdat whey te veel aminozuren in korte tijd vrijgeeft.

Dan je vraag over creatine. Er is een hypothese dat het hormoon DHT haarverlies stimuleert bij mensen met een erfelijke aanleg voor 'Male Pattern Baldness'. Er is ook 1 studie waarin voor creatine werd gevonden dat het de productie van DHT verhoogt. Dat studieresultaat is echter nooit daarna meer in andere studies herhaald. De vraag is daarom of dit een reële vinding is.
Je kunt het vergelijken met de bevinding dat cafeďne de opname van creatine remt. Het is 1 keer gevonden, maar daarna nooit meer. Het was waarschijnlijk een toevallige uitkomst. Een direct effect op haarverlies bij creatinegebruikers is sowieso nooit aangetoond.
Week rust
3
andres
goeiedag

ik ga me een week rust nemen, helemaal geen sport. heeft het dan nut om voor het slapen nog te eten? avond maal is altijd rond 18u en ga rond 22u slapen.
ik neem normaal altijd 20gr micellar met 20gr walnoten voor het slapen, is het miss beter tijdens die week rust om die eiwitten en vetten door de dag te verdelen ?
Powersupplements
Het kan geen kwaad om af en toe je lichaam eens even wat rust te geven. Dat geldt niet alleen voor de training, maar ook voor het eten. Laat je lichaam zichzelf 'opruimen'* en ga zonder 'night time snack' naar bed. Dus geen shake en geen walnoten. Kijk eens hoe het voelt. Je kunt eventueel alle eiwitshakes tijdens de week rust laten staan. Je lichaam leert dan zuiniger met eiwitten om te gaan. Na de week rust zal je lichaam mogelijk extra goed reageren op de training + extra eiwitten.

Zonder voedsel in de maag gaan slapen versterkt twee schoonmaakprocessen in het lichaam. De ene is autofagie*. Hierbij worden na een periode van zo'n 14 uur 'vasten' (niets eten) de cellulaire opruimprocessen gestart. (Bijvoorbeeld, vasten van 18:00h tot 10:00h de volgende ochtend geeft zo'n 2 uur activatie van autofagie). Defecte lichaamseiwitten worden afgebroken en weer opnieuw opgebouwd.

Het andere proces is een soort schoonveegactie van de darmen. Nuchter slapen bevordert de migratory motor complex (MMC). Dit is een peristaltische beweging van de darmen die bedoeld is om achtergebleven voedselresten en bacteriën van de dunne darm door te schuiven naar de dikke darm. Ook overdag kan de MMC geactiveerd worden als je langere tijd niets eet / als je nuchter bent (meestal na zo'n 4 uur).

Voor maximale spiergroei is micellaire caseďne voor het slapen gaan een zeer effectieve zet. De afwisseling van de 'night time snack' met een regelmatige schoonmaakactie door een korte periode van 'vasten' is op de langere termijn een gezonde strategie.

Autofagie wordt overigens ook gestimuleerd door sporten en door het supplement glucosamine.
Andre
Zeer interessant , klinkt goed.
Gister om 18u had ik mijn avondeten op en 22u30 ging ik na bed maar ik had ontzettend honger, is dat niet slecht ? Ongezond met hongergevoel slapem gaan ?
Powersupplements
Voor je spiergroei is het niet goed om met honger naar bed te gaan. Als je nog in de lengtegroei bent is het ook niet optimaal. Voor je algemene gezondheid kan het (als volwassene) geen kwaad om zo nu en dan eens met honger naar bed te gaan. Maar als het je slaap negatief beďnvloedt is het niet fijn en waarschijnlijk ook minder goed (want goede slaap is belangrijk).

Probeer zoveel te eten of zo vroeg naar bed te gaan dat je nog geen honger hebt. Een glas water drinken kan helpen om je hongergevoel te verminderen.
Product advies
1
robin van der veen
Ik zou graag advies willen welk product ik moet aanschaffen van jullie voor spieropbouw en herstel. Ik werk in ploegendienst, daarnaast fiets ik 1 a 2 maal in de week (race, mountainbike) en fitness 2 a 3 maal per week. Kunnen jullie mij zeggen of ik bijvoorbeeld beter micellar Casein, pure whey proteine isolaat of Whey Protein Hydrolysate DH25 kan nemen.
Graag hoor ik dit van jullie. Alvast bedankt

groet robin
Powersupplements
Hoi Robin,

Kort antwoord:
Voor de meeste mensen is een combinatie van wei eiwit na de training en micellar casein in de late avond de optimale keuze.

Lang antwoord:
Zowel hydrolisaat, als whey, als micellar casein kunnen gebruikt worden om het herstel te bevorderen. Welk eiwit het meest geschikt is, is afhankelijk van de invulling van de maaltijden die je eet en van het moment van inname. Ook andere factoren zoals eventuele verteringsproblemen kunnen een rol spelen bij de keuze.

Sommige mensen nemen een eiwitshake vooraf aan de training. Neem je deze direct voor de training dan is de whey hydrolisaat de beste keuze. Neem je het ongeveer een uur voor je training dan is whey de beste optie.

Na je training zijn alle 3 de eiwitshakes goed te gebruiken. Maar als je niet binnen zo'n anderhalf uur na de training een flinke vaste maaltijd met eiwitten eet, dan heeft het langzaam verterende micellar casein de voorkeur.

Bij mensen die melkeiwitten moeilijker verteren of mensen die extreem intensief trainen heeft hydrolisaat duidelijke voordelen. Ook mensen die omvangrijke bodybuilding training toepassen met peri-workout voeding is een sterk gehydroliseerd wei eiwit de beste keuze.

Behalve rond de training kan een eiwitsupplement ook op andere momenten gebruikt worden. Het blijft wel zaak om niet te zwaar te leunen op eiwitsupplementen, maar het gros van je eiwitten uit reguliere voeding te halen.

De meest zinvolle 'tweede eiwitshake' die je kunt nemen naast de workout shake is een 'late avond eiwitshake'. Dit is idealiter een shake met micellaire caseďne omdat deze vorm van eiwit langzaam verteert. Zo voorzie je je het lichaam tijdens de nachtelijke herstelfase van bouwstoffen.

Kris
Micellar Casein in pannekoeken
1
I.P. Heiliegers
Kan deze Micellar Casein ook gebruikt worden om in je pannenkoekmix te doen voor pannenkoeken bakken, zonder dat rare effecten optreden of de Micellar Casein wordt beinvloed?
Powersupplements
De naturel versie van de micellair caseďne is zonder problemen in pannekoeken te gebruiken!

De versies van Micellaire Caseďne met smaak hebben diverse aroma's waarvan we niet weten of ze goed tegen verhitting kunnen. Misschien smaakt het niet lekker na het bakken.
Micellar Casein: combineren of als vervanging
1
Anoniem
Beste,
ik heb bij jullie reeds Pure Whey Protein Isolate 1000g en L-Leucine Ultra Pure besteld.
Deze neem ik in combinatie.
Nu heb ik gezien dat je ook Micellar Casein aanbiedt.
Is het de bedoeling dat dit ook gecombineerd wordt met andere producten ?
Of kan dit een van bovenstaande producten vervangen ?

Samengevat:
Pure Whey Protein Isolate 1000g en L-Leucine Ultra Pure : kan ik een verbetering aanbrengen als ik Micellar Casein toevoeg, of iets vervang ?

Bedankt
Mike de Kievith
Powersupplements
Hoi Mike,

Pure Whey Protein Isolate en Micellar Casein zijn in zekere zin uitwisselbaar en ook samen te gebruiken. Rondom de training wordt meestal alleen whey protein gebruikt. Maar als je lange tijd na je training niets meer eet behalve de eiwitshake, dan kan je het beste ook wat micellaire caseine toevoegen.
Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om dan na de training een eiwitshake te nemen met alleen micellaire caseine. De dosering mag dan wel redelijk fors zijn. Bijvoorbeeld 50 gram.

Als je whey en caseine samen gebruikt na je training, verlaag dan de dosering whey. Bijvoorbeeld 15 gram whey met 30 tot 40 gram caseine.

Het grootste verschil tussen whey en micellaire caseine is de snelheid van opname. Whey wordt over een periode van zo'n 3 uur volledig opgenomen. Micellaire caseine doet daar ongeveer tweemaal zo lang over.

De opname van Micellar Casein begint wel ongeveer net zo snel als die van whey eiwit. Alleen de toestroom van aminozuren vanuit de eiwitvertering loopt op een tweemaal lager tempo en houdt tweemaal langer aan.
Timing: Micellar Casein na training of voor het slapen
1
Ewout R.
Ik heb een vraag over het gebruik van Micellar Casein.
Ik ga meestal rond de avond gaan trainen en weet dan eigenlijk niet goed wanneer ik het best mijn shake neem.
Is het beter na de training omdat het al in de avond is en ik dan toch niet zoveel later naar bed ga,
Of zou ik nog wat wachten om dan thuis voor het slapen Micellar Casein te gebruiken.
Powersupplements
Hoi Ewout,

Als je na je training niets meer eet tot aan de shake met micellaire caseďne dan mag je deze eiwitshake direct na je training nemen.

Ook als je wel iets eet, maar daarmee niet of nauwelijks eiwitten binnenkrijgt (bijvoorbeeld fruit), dan is het aan te raden de micellaire caseďne shake direct na de training in te nemen.

De aanvulling van eiwit kort na de training is belangrijker dan dat het eiwit tot diep in de nacht actief is.
Verlagen vetpercentage / afvallen
1
Hilde
Hoi,

Na jaren onregelmatig gesport te hebben, ben ik sinds begin dit jaar serieus bezig met krachttraining (4x per week) en cardio (3x per week) met als doel het verlagen van vetpercentage en een paar kilo af te vallen. Ik ben een vrouw en heb gelezen dat het voor vrouwen moeilijker is om spieren te "kweken". Ik zou graag willen weten of ik het goed aan pak.

's ochtends: eiwitshake en slik ik multi vitamine, 3 magnesiumtabletten, 1x visolie
na het sporten (omstreeks middaguur) een smoothie van magere yoghurt (500ml) met whey isolate, creatine, vezelmix, lepel lijnzaadolie en een banaan. Dit is samen ong. 1 ltr. Hiervan drink ik 750 ml en slik ik enkele BCAA's.
namiddag: de resterende 250 ml van de smoothie.
' avonds: vis of kip (enkele keer biefstuk) met groente (uit pot of n salade)
voor het slapen gaan nu nog een eiwitshake, welke ik wil vervangen door micellar casein, gezien de informatie op jullie site.
Op sommige dagen eet ik nog een proteinbar, omdat ik dan al erg vroeg in ochtend ga sporten.

1x per week mag ik "vals spelen" qua avondeten: een minder gezonde maaltijd of een pastamaaltijd.

Door alle informatie weet ik niet meer of ik een goed plan van aanpak heb samengesteld.
Ik hoor graag of ik op de goede weg ben of ik een en ander moet aanpassen.

Groetjes,
Hilde
Powersupplements
Hoi Hilde,

Je voeding bestaat voor een behoorlijk groot deel uit eiwitshakes. De kans bestaat dan dat van je totale dagelijkse energieinname (calorieën) een te groot deel door eiwitten geleverd wordt. Op korte termijn mag dit wel. Zeker als je afvalt is het geen probleem omdat je dan ook energie uit je vetreserves put. Maar op langere termijn of als je langzaam aan afvalt, moet je niet meer dan 35% van je calorieën uit eiwitten halen. Reken dit voor jezelf even uit.

Ik schat dat je nu een hoeveelheid eiwit inneemt (ongeveer 100 tot 120 gram) die uitkomt op ongeveer 400-500 kcal. Voor een gezonde lange termijn aanpak moet je calorie-inname dan minimaal 1200 tot 1500 kcal zijn.

Zit je te laag met je calorieën, dan kan je de hoeveelheid eiwitten verminderen of de calorieën verhogen door het toevoegen van wat gezonde vetten (bijv. groenten gebakken in olijfolie).
Wat je ook kan doen is die laatste micellaire caseine shake vervangen door halfvolle kwark. Dan heb je ook wat meer vetten om de balans te herstellen.

Een bijkomend voordeel van die laatste aanpassing is dat je wat meer gewone voeding eet. Eiwitshakes zijn een aanvulling. Ze moeten niet je dieet overheersen.

Dat je eenmaal per week 'valsspeelt' is heel verstandig. Dit zorgt ervoor dat je het dieet veel langer volhoudt. Als je eenmaal wat bent afgevallen en de intensiteit van je krachttraining ook wat hebt opgevoerd, kan je eens kijken of je niet na elke krachttraining kan 'cheaten'. De koolhydraten bevorderen de spiergroei. Bij mensen die geen overmatig vetpercentage hebben en zojuist hebben getraind, zullen de koolhydraten nauwelijks tot vetopslag leiden.

Het beste kan je deze strategie in eerste instantie alleen toepassen na een training waarbij je krachttraining voor de benen hebt gedaan. Ook je huidige wekelijkse cheat zou je bij voorkeur na een beentraining kunnen inplannen.

Succes!
Kris
Vraag 1 t/m 10 van 37
Micellar Casein 2000g

Micellar Casein 2000g

4.7213(61)
±7 uur afgifte
Opbouw / behoud spiermassa
Van nature rijk aan mineralen
Geen caseďnaat bijgemengd
Ideaal voor eiwitdieet en sport
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Micellar Casein 1000g
Micellar Casein 1000g