Sluiten

Alle vragen over Micellar Casein 2000g

Micellar Casein 2000g
Wat is het verschil tussen pure eiwit isolaat en micell
1
A.C. Hogerdijk
wat is het verschil tussen pure eiwit isolaat en micell, welke is beter?
Powersupplements - Kris
Beide eiwitten zijn melkeiwitten.

Pure Whey Protein Isolate bevat wei eiwit. Wei eiwit is een snel verterend eiwit. De opname in het lichaam vind voor het grootste deel plaats binnen twee en een half uur.Micellar Casein bevat het caseine melkeiwit. Dit is een traag verterend eiwit. De opname vind voor het grootste deel plaats binnen 6 a 7 uur.De aminozuursamenstelling van de beide typen eiwit komen redelijk overeen.
Casein & Pure Whey
1
Tom
Hallo, ik had een vraag over deze twee producten.
Aangezien ik een beginner ben en dus nog niet zo veel spiermassa heb opgebouwd heeft het dan nut om de standaard doseringen te gebruiken van bijvoorbeeld Pure Whey? of zou het slimmer zijn om iets minder te gebruiken per keer/
Powersupplements - Kris
Hoi Tom,Bij een geringere spiermassa is de eiwitbehoefte inderdaad iets lager. Voor optimale spiergroei kan je mikken op een totale dagelijkse eiwitinname van anderhalf tot twee gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht. De eiwitten in je gewone voeding (uit vlees, melk etc) tellen natuurlijk mee.Als je nog jong bent en een snelle stofwisselin hebt, is het ook van belang dat je veel koolhydraten eet. Dat zit bijvoorbeeld in rijst, brood, aardappelen, pasta, havermout, bruine/witte bonen en linzen.
Is dit goed ?
1
AJ
Beste PS,

Ik wil het als onderstaand gaan doen.

In de ochtend: mix caseine + whey

Half uur voor de training: whey + creatine

Na de training: weight gainner

Voor het slapen: caseine

Na de training eet ik niets meer, alleen shakes.

IK ben klaar met avondeten rond 18u en train rond 19.30u tot 20.30u.

Heeft het uberhaupt wel zin om voor- en na de training zoveel shakes te nemen, ik voel me nml na de training nog steeds vol.

Alvast bedankt voor je reatie
Powersupplements - Kris
Als je relatief kort voor de training nog een grote avondmaaltijd eet (en je hebt na de training een vol gevoel), dan is de gainer na de training minder belangrijk. Er wordt op dat moment immers nog steeds voedsel verteerd en de spieren worden daarmee gevoed.Je zou er voor kunnen kiezen om na de training een lichte vaste maaltijd te nemen (bijv. brood) met eventueel wat whey en/of BCAA. Een halve dosering gainer is ook een optie.Het is mogelijk om na de training alleen nog shakes te nemen. Maar je hebt kans dat je dan te weinig vezels binnen krijgt. Een beetje vaste voeding is welkom.
Pure whey protein isolate of micellar casein
2
Kym
Hallo...
Ik doe het streepje slank dieet incombinatie met whey protein isolate... ik gebruik op een dag 1500calorieen.. en daar tel ik de calorieeen bij in van de eiwitshakes die ik meng met melk of karnemelk... en neem deze tijdens het ontbijt en lunch. 2x 30gram in 200cc melk of karnemelk. Is dit goed en voldoende?
Daarnaast neem ik 4 visolie capsules per dag..
Nu is mijn vraag.. ik ben al begonnen met de isolate.. en de pot is nog lang niet leeg.. maar had ik ivm afvallen beter de micellar casein kunnen nemen?
Ik val nu wel af.. maar doe ik het zo goed en veilig? zonder straks een jojo effect te krijgen als ik wel eenmaal op mn streefgewicht zit..
Ik had me bedacht dat als ik op mn streefgewicht zit de calorieeen van de eiwitten eerst te vervangen door caloriieen uit brood of warme maaltijd.. en daarna over te gaan naar de 2000 calorieen per dag...
Powersupplements - Jaap
De Pure Whey Protein Isolate is het meest gebruikte eiwit voor een eiwitdieet. De caseοne heeft een klein streepje voor wat betreft het hongergevoel omdat het langzamer vrij komt. De caseοne heeft echter wel een iets hogere koolhydraat- en vetgehalte.
Voor een uitgebreidere reactie zullen we even wachten op onze collega tot 22 augustus. ;-)
K Brummelhuis
oke.. ik wacht af.. wil er nog wel even bij vermelden dat ik niet puur een eiwitdieet doe.. dit dieet mag/moet je van alle groepen wat eten tot 1300 kcal, als ik 2 shakes neem dan is dat 230kcal erbij.. zo kom ik aan de 1500kcal. Ik beperk mn caloriieeen dus zodat ik afval. Hiernaast neem ik de shakes voor het niet verminderen van de spieren en het hongergevoel te beperken. Maar ik wacht graag de reactie af van je collega..

Groetjes Kim
Ananas
1
Robert
Komt de smaak ananas binnenkort weer beschikbaar?
Powersupplements - Jaap
Deze smaak verwachten we binnen 2 weken weer terug.
5 Smaken
1
NHW Wijtmans
Bij 'producten' staat aangegeven dat er van dit product 5 smaken zijn.
Er staan er echter maar 4 bij.
Bij deze pot maar dan van 1000g staan wel 5 smaken aangegeven.

Hoe zit dit precies?

MVG

N. Wijtmans
Powersupplements - Maarten
Het komt af en toe voor dat ιιn of meerdere smaken tijdelijk uitverkocht zijn. Bij de micellaire caseοne is dat op dit moment het geval bij de smaak chocolade. We verwachten dat deze smaak binnen 1 tot 2 weken weer op voorraad zal zijn.
Micellar Casein vs Whey
1
Wijnand
Hallo, op dit moment gebruik ik whey, aangezien ik 3 keer in de week krachttraining doe en spiermassa op wil bouwen. Ik doe meestal 1 schep voor de training en 1 erna, daarnaast eet ik elke dag een bak(450gr) kwark en ook op niet trainingsdagen een shake whey. Zou het aan te raden zijn om micellar casein te gebruiken op rustdagen en na de training ipv shake whey?
Groet,

Wijnand
Powersupplements - Maarten
Whey (isolaat) is bij uitstek geschikt voor het gebruik rond de training, omdat het eiwit snel vrijkomt. Door de whey ongeveer 45 minuten voor de training te nemen, is er tijdens de training een piek in de eiwitafgifte, precies het moment dat de spieren dat eiwit goed kunnen gebruiken. Ook na de training is het gunstig dat er snel extra eiwit wordt aangevoerd.Op rustdagen geeft de snelle opname van eiwitten geen voordeel. Alhoewel ik moet zeggen dat de wetenschap hierover niet eenduidig is. Sommige studies geven aan dat langzaam eiwit beter is, andere studies laten zien dat snel eiwit beter is.Er zijn aanwijzingen dat wanneer je jong bent, het caseine eiwit beter geschikt is. Maar dat is als ik me niet vergis gevonden in een gecontroleerde setting waarbij 1 eiwit shake werd gegeven en verder geen aanvullende voeding.
In dat geval is de relevantie voor de praktijk niet zo groot. Daarnaast geldt dat whey eiwit zich enigszins kan gedragen als caseine in opnamesnelheid als je de dosering halveert en vervolgens na twee en een half uur de rest opdrinkt.Voor een eiwitdieet is caseine bijzonder geschikt vanwege het sterkere hongerremmende effect t.ov. whey en door het hogere gehalte aan calcium.Ook wanneer je een eiwitbron wil hebben die je lichaam tot ver in de nacht voedt, is caseine een goede keuze.
Shake voor de hele dag
1
Heleen
Kan ik 's morgens al voor de hele dag een shake met Micellar Casein maken? Ik wil hem dan met magere yoghurt, beetje vruchtensap en het poeder 's morgens al mixen en in de loop van de dag opdrinken, ik vraag me af of dat de kwaliteit of de werking vermindert?
grt.
Powersupplements - Kris
Hallo Heleen,De kwaliteit gaat niet achteruit. De shake zal alleen iets indikken. Misschien zal bij zure yoghurt en/of zuur fruit het eiwit een beetje korrelig worden. Vergelijkbaar met veel kwarksoorten en sommige yoghurt van de bio-winkel.
Waar zijn de 20kg whey isolate zakken?
3
R.M. Van Es
Waar zijn de 20kg whey isolate zakken?
Powersupplements - Jaap
De 20kg whey isolaat zakken kunnen wegens verschillende redenen helaas niet meer aangeboden worden ! We hopen dat ze in de toekomst weer online kunnen maar we verwachten niet dat dat dit jaar nog zal gebeuren.
R.M. Van Es
Whey (naturel) is nu dan wel een stuk duurder geworden. Is het niet mogelijk om meer korting te geven op grote hoeveelheden?
Powersupplements - Jaap
De zakken waren eigenlijk te laag geprijsd en zaten erg dicht tegen de inkoop aan. Ondertussen is whey flink duurder geworden dus een hogere kwantumprijs voor de potten zit er helaas niet in.
Ontbijt
1
Sylvia Verhoeven
Kun je dit product ook gebruiken ter vervanging van je ontbijt. Ik neem aan dat dit product je ook kan helpen bij het afvallen.

Groeten,

Sylvia Verhoeven
Powersupplements - Kris
Hoi SylviaVeel mensen gebruiken de Micellar Casein met succes als maaltijdvervanger bij een eiwitdieet. Meestal bestaat het ontbijt en/of de lunch dan uit een shake met wat rauwe groenten.
Vraag 21 t/m 30 van 37
Micellar Casein 2000g

Micellar Casein 2000g

4.7167(60)
±7 uur afgifte
Opbouw / behoud spiermassa
Van nature rijk aan mineralen
Geen caseοnaat bijgemengd
Ideaal voor eiwitdieet en sport
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Micellar Casein 1000g
Micellar Casein 1000g