Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1342 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Pure Whey Protein Isolate 2000g
Pure Whey Protein Isolate 2000g

droog trainen

20 maart 2013 08:33
Tamara Broekhuis
Ik ben 35 jaar train 3a4keer per week.
Ik begin met 20min cardio daarna gewichten van laag naar hoog.
sets van 4.
ik heb nog nooit exta eiwitten gebruikt,wel,l-carnitine die gebruik ik nog.
Wat ik wil is meer droge spieren.
Zou dit lukken met deze eiwitten?
Moet ik mijn brood bijv. laten staan smiddags?en daarvoor in de plaats de eiwittensheake nemen.
Alvast bedankt
20 maart 2013
Powersupplements
09:42Hoi Tamara, Droogtrainen gaat inderdaad een stuk makkelijker als je de inname van koolhydraten vermindert. Het is waarschijnlijk het makkelijkst om de koolhydraten 's ochtend weg te laten in plaats van 's middags. Voor veel mensen geldt dat zodra ze op een dag beginnen met koolhydraten eten, dat ze blijven snakken naar meer. Als je echter de dag begint met een eiwit- en vethoudende maaltijd aangevuld met wat groenten, dan heb je urenlang een voldaan gevoel. Je zou dit zelfs kunnen doen voor zowel ontbijt als lunch. De avondmaaltijd is dan juist koolhydraatrijk. Er zijn veel voordelen aan deze strategie. Je hebt geen hongergevoel, je kan overdag heel helder denken, de vetverbranding is overdag hoog. ' s Avonds kan je een gewone maaltijd eten. De koolhydraten die je dan eet maken je rustig waardoor je later op de avond ook prima kan slapen. De eiwitrijke maaltijden kan je bereiden met vlees, vis of ei. Maar een eiwitshake kan ook.
27 maart 2013
Davy
12:52goedemiddag, De voordelen die vastkleven aan de strategie van mijden van koolhydraten op bepaalde tijdstippen werkt echt super. Meestal 's ochtends en met de lunch geen en dan 's avonds behoorlijk wat koolhydraten. Vooral dat Helder denken gedurende de dag (maar ook geen hongergevoel) is zo fijn. Hoe komt dit? Zodra ik 's ochtends wel koolhydraten pak, ben ik meteen afwezig. thnx dave
28 maart 2013
Powersupplements
12:34Het minder goed kunnen denken komt meestal doordat de bloedsuikerspiegel te laag wordt. De afgifte van insuline in reactie op de koolhydraten is dan te hoog en stuurt teveel glucose vanuit het bloed naar vetweefsel, spieren en andere organen. Een te lage bloedsuikerspiegel is echter heel vervelend voor de hersenen. Die functioneren dan niet goed.