Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1340 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Pure Whey Protein Isolate 2000g
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Goedkoopste whey eiwitten

10 augustus 2013 08:21
M Davenport
Beste mensen,
bij mijn zoektocht naar goedkope eiwitten heb ik jullie site gevonden! Deze zak is verreweg de goedkoopste whey isolaat die ik tot nu toe heb aangetroffen. Denken jullie in de toekomst misschien ook van dit soort zakken te maken met whey concentraat voor misschien nog betere prijzen? Ik weet dat whey isolaat het hoogste eiwitpercentage bevat maar als ik in de bulk zit dan is 80% eiwit ook goed te doen. Als het de prijs nog verder drukt dan heb ik niet te klagen over dat kleine beetje extra vet. Ik heb zowiezo niks te klagen want deze prijs is al super. :!
10 augustus 2013
Powersupplements
10:24Bedankt voor je enthousiasme! We hebben al eens zakken met whey concentraat gehad. Hoewel de prijs zelfs nog een stuk beter was was de zak met whey isolaat toch nog steeds populairder. We zijn er wel een voorstander van om eiwitten zo goedkoop mogelijk aan te bieden, dit is tenslotten het meeste gebruikte supplement in de sportwereld. Mochten we weer besluiten om zakken whey concentraat aan te gaan bieden dan kan je het beste even inschrijven op de nieuwsbrief of op onze facebook pagina, daar laten we meestal vrij vlot weten als er iets nieuws is.
20 januari 2015
Powersupplements
10:02Sinds afgelopen week hebben we ook bulk-zakken whey temptation van 4500 gram. Dit zijn met stip de goedkoopste whey eiwitten van Europa! Wellicht is dit ook een prettigere hoeveelheid voor je. Whey goedkoop