Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1340 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Pure Whey Protein Isolate 2000g
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Pure Whey Protein

18 maart 2013 09:42
Anoniem
Hallo,

Is Pure Whey Protein Isolate ook geschikt voor voetballers die 3 keer in de week sporten en daar buiten zelf nog krachttraining doen door middel van Push-ups en Sit-ups en daarbij ook nog hardlopen?
18 maart 2013
Powersupplements
11:09De eiwitbehoefte van een duursporter is verhoogd ten opzichte van iemand die geen sport doet. Iemand die krachtsport doet heeft weer een hogere eiwitbehoefte dan een duursporter. Een duursporter eet meestal meer dan iemand die geen sport doet. Omdat ze door het eten van meer voedsel ook meer eiwitten binnenkrijgen, wordt daarmee over het algemeen de verhoogde eiwitbehoefte afgedekt. Een eiwitsupplement is dan dus niet nodig. Krachtsporters eten ook meer dan een niet-sporter. Ook zij krijgen dus automatisch meer eiwit binnen dan een niet-sporter. Maar omdat krachtsporters nog wat meer eiwit nodig hebben, zal bij hen toch een relatief tekort aan eiwit kunnen optreden. Krachtsporters gebruiken daarom eerder eiwitsupplementen dan duursporters. De combinatie van krachtsport en duursport verhoogt de eiwitbehoefte nog het meeste. Jij doet pushups en situps. Dit is weliswaar krachttraining, maar het betreft twee kleine spiergroepen. Een invloed op de eiwitbehoefte is daarom heel gering. Jouw situatie betreft dus die van een duursporter. Als je goede volwaardige voeding eet, zou het daarom goed kunnen dat je geen extra eiwit nodig hebt. Toch melden veel duursporters dat ze baat hebben bij een eiwitshake. Misschien is dit omdat ze geen volwaardige voeding eten (mijn ervaring is dat hardlopers vaak veel geraffineerde tarweproducten en zoete snacks eten). Een andere optie is dat een whey shake helpt omdat het zo makkelijk verteert en zoveel BCAA's en essentiële aminozuren bevat. Het is daarom voor het lichaam makkelijker om met whey eiwit te herstellen dan met de meeste andere eiwitten uit de voeding. Het kost het lichaam minder energie om whey eiwit te gebruiken. Al met al zullen we niet zeggen dat je whey nodig hebt. Maar het kan zeker geen kwaad om eens te proberen of je er beter door herstelt.
Anoniem
11:26Oke dat is duidelijk! Maar ik wil toch mijn spier massa vergroten, het liefst in een relatief korte tijd uiteraard. Maar omdat ik voetbal en daarom 3 keer in de week dus duursport doe, is er weinig tijd om daarbij ook nog intensief krachttraining te doen omdat het herstel periode dan te kort is. Is er wel een optie om toch mijn spiermassa te vergroten door middel van een ander product eventueel?
Powersupplements
16:13Alleen de spieren die je traint zullen groeien. Doe je alleen pushups en situps, dan zullen alleen de borstspieren, triceps en buikspieren groeien. Uiteraard kunnen je benen ook enigszins groeien van intensief voetballen als je veel aanleg hebt voor spiergroei. Maar misschien doel je vooral op spiermassa toename van het bovenlichaam. Een korte en intensieve workout van het bovenlichaam hoeft het voetballen niet in de weg te zitten. Andersom zal het voetballen je vorderingen van een korte intensieve workout ook niet negatief beïnvloeden. Maar misschien heb je wel wat meer eiwit nodig. Dat kan uit eiwitrijke voeding komen of uit een eiwitshake. Daarnaast lijkt creatine me me een heel goede aanvulling. Zowel voor het voetballen als voor de spiermassa toename. Als je regelmatig gaat duurlopen, zal de spiermassa in de benen en waarschijnlijk ook in je bovenlichaam afnemen of moeilijker toenemen. Een korte intensieve workout kan er als volgt uitzien: - Chinups aan rekstok of ringen - Hangend roeien aan rekstok of ringen - Situps - Pushups of dips tussen gelijke leggers of met turnringen (voor turnringen zie www.ringtraining.com) Elke oefening 3 sets tot uitputting. Rust 45 seconden tussen sets. Trainingsfrequentie tweemaal per week.
19 maart 2013
Anoniem
15:24Ja klopt, ik doel meer op mijn boven lichaam zoals mijn borstspieren, arm spieren en buikspieren. Welke producten raadt u me eventueel aan om te gebruiken, aangezien er zoveel verschillende eiwit producten zijn en dat geldt ook voor creatine. Ik heb zelf wel aanleg voor een redelijk atletisch lichaam, alleen ik heb er nooit wat mee gedaan zo gezegd. Dus ik heb 0 ervaring in het gebruik van shakes en dergelijke.
Powersupplements
16:29Wat betreft creatine is de keuze eenvoudig. Vrijwel al het onderzoek naar werking en veiligheid is gedaan met creatine monohydraat. We hebben de zuiverste vorm creatine monohydraat voor een hele lage prijs. Het meeste gebruikte eiwitsupplement voor spiergroei is wei eiwit. We hebben hiervan twee versies: Pure Whey Protein Isolate en Whey Temptation. Voor jouw doel voldoen ze beiden uitstekend.
Anoniem
16:32Super, bedankt voor de reacties!