Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1342 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Pure Whey Protein Isolate 2000g
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Welke groenten bij de shakes ???

7 maart 2012 17:35
Anoniem
Geachte Power Supplements,

Kunnen jullie misschien aangeven welke groentes (en de hoeveelheid) bij de shakes gegeten kunnen worden om toch voldoende vezels/mineralen/vitaminen binnen te krijgen ?

Ik ben d.m.v. hard trainen (conditie/kracht) en het gebruiken van jullie Pure Whey Protein Isolate en Micellar Casein, zo'n 15 kg kwijt en wil er nog zo'n 20 kg afgetraind hebben voor de zomer.

Ik ben een man en weeg momenteel 105 kg met een lengte van 1.86 m en train 5 of 6 dagen per week: 2 dagen in de week Milon gecombineerd met enkele spiergroep krachtoefeningen (die niet bij de milontraining worden meegenomen), 4 dagen groepsles (row/bodypump/bodycombat/zumba) gecombineerd met buikspieroefeningen en enkele spiergroep krachtoefeningen.

Hebben jullie eventueel nog suggesties wat ik kan veranderen in mijn trainingsprogramma om mijn doel gewichtsverlies / behouden spiermassa (eventueel er nog wat bij) te bewerkstelligen ?

B.V.D. ,
Een heel tevreden klant !
8 maart 2012
Powersupplements - Kris
15:25Zo jij bent goed op weg! Ik hoop dat de resterende 20kg ook gaat lukken. Maar om dat nog voor de zomer te doen is wel een heel korte termijn.

Groenten
Het lijkt me goed om voor een hoge inname van van groenten te zorgen. Dat lukt alleen als je ze bereid. Je kan ze bakken, maar mijn voorkeur ligt bij koken/stomen. Zelf gebruik ik een koekepan waar ik wat water in doe en een klein klontje roomboter voor de smaak en een betere vertering.

Kies verschillende groentes die je goed verdraagt en waar je makkelijk veel van eet. Voor mij is dat bijvoorbeeld paprika + prei + courgette + een paar spruitjes.

Dat de groentes lekker zijn, is belangrijker dan dat ze gekozen zijn voor hun specifieke mineralen en vitamine gehalte. Wanneer je een mix van diverse groenten neemt, zit je al snel redelijk goed. Voor de mineralen en vitamines die niet veel in groenten voorkomen (bijvoorbeeld zink) kan je een 1 capsule Adam multivitamine gebruiken. Als je echter een redelijke portie vlees eet, denk ik niet dat je snel een tekort zult hebben.

Gebruik van supplementen
Wat betreft supplementen, ik zou zelf het supplement Natural Fat Control gebruiken als ik zo veel ging afvallen. De reden daarvoor is een bijzondere. Als je veel vetmassa verliest, sluit ik niet uit dat opgeslagen gifstoffen vrijkomen. Waar ik vooral huiverig voor ben zijn de dioxines die we in de loop van ons leven hebben opgeslagen in de vetcellen.

Ik heb geen gegevens voorhanden over het vrijkomen van dioxine bij afslanken. Maar ik sluit niet uit dat wanneer iemand extreem afslankt toch een aanzienlijke hoeveelheid opgeslagen dioxines uit de vetcellen weer in de circulatie komt.

Groene thee biedt enige bescherming tegen de schadelijke effecten van dioxines. Je zou daarom veel groene thee kunnen drinken en/of ons supplement Natural Fat Control kunnen gebruiken.

Training
Je vraagt ook trainingsadvies. Is je progressie aan het afnemen? Je lijkt bijzonder succesvol. Ze zeggen wel ‘never change a winning team’. Dat zou ik ook willen voorstellen: Ga vooral zo door zolang het goed gaat en je je er goed bij voelt!