Sluiten

Alle vragen over Pure Whey Protein Isolate 2000g

Pure Whey Protein Isolate 2000g
Whey isolaat voor Spiergroei?
5
Daniel Anders
Hallo,

Ik train nu al bijna 2 jaar. Naast mijn voeding, waarmee ik erg bezig ben, gebruik ik nog geen supplementen.
Ik ben 'droog' getraind (1,85cm, 73kg, BF 11-13% (weegschaal vind ik niet geheel betrouwbaar), en wil dit ook zo houden.
Wel wil ik dat mijn spieren iets voller worden, dus ik wil iets groeien maar niet 'te groot' worden.
Omdat ik het gevoel heb dat ik hier met voeding niet alleen in slaag, bekijk ik nu mogelijke supplementen.

Is whey isolaat geschikt voor spiergroei?

En mocht ik daar over een tijd mee stoppen, wat is dan het gevolg? Raak ik dan weer massa kwijt?

Graag uw advies!

Daniel
Powersupplements
Hoi Daniel,

Whey isolaat zorgt voor spiergroei als je een tekort hebt aan eiwit in de voeding. Kijk voor jezelf na of je dagelijks minimaal zo'n 1,5 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht eet.

Je hebt nu een laag vetpercentage. Als je wilt dat je spieren groeien, betekent dit dat je gewicht toe zal moeten nemen. Je vetpercentage kan niet superveel omlaag. Om zwaarder te worden heb je vooral méér calorieën nodig. Liefst in de vorm van volwaardige voeding. Denk aan langzaam opnemende koolhydraten zoals in zilvervliesrijst in combinatie met vlees of vis.

Je schrijft dat de spiergroei met voeding niet lukt. Eet je voor je gevoel heel veel? Kan je eventueel nog meer eten? Als dat niet lukt, kan je tijdens of na de training geconcentreerde snel opneembare voeding in de vorm van een supplement gebruiken.

Stel dat whey isolaat of onze weightgainer met whey isolaat voor spiergroei zorgt, dan zal het wegnemen van deze extra voeding niet direct leiden tot spierverlies. Het is wel zo dat het lichaam zoekt naar een balans. Spiergroei kost energie. Maar spierbehoud kost ook het een en ander aan energie. Het lichaam kiest voor een hoeveelheid spiermassa die het zich kan veroorloven. Ga je te weinig eten (supplementen meegerekend) voor de hoeveelheid spiermassa die je met je meedraagt, dan verlies je de spiermassa weer.
Daniel
Hartelijk dank voor dit duidelijk antwoord. Logisch ook.
Ik kom in mijn voeding te kort aan eiwitten. Ik eet veel (niet te veel), en denk niet dat meer zou willen/kunnen eten. De langzame kh zoals zilvervliesrijst zitten al in mijn voeding.

Is jullie Whey of juist de gainer nu een goed idee?
Hoeveel gram eiwit heb je (ongeveer) nodig per kg lichaamsgewicht voor spierbehoud?

Bedankt!
Powersupplements
Als je inderdaad te weinig eiwitten binnenkrijgt, is Pure Whey Protein Isolate een goede keuze. Je kunt bij het ontbijt en voor en/of na je training wat van dit eiwit nemen.

Bij het ontbijt kan je een halve schep nemen. Voor of na je training is een hele schep whey aan te bevelen.

Met deze eiwitten heb je net weer wat meer calorieën binnen alhoewel het niet veel is. De kans dat je vetter wordt met deze aanpak is in ieder geval heel gering.

Wil je dat je spiergroei sneller gaat dan kies je voor de Supreme Gainer. Ik denk dat je met het gebruik van de Supreme Gainer na je training goede resultaten zult behalen. De Gainer biedt je naast eiwitten meer calorieën dan de Pure Whey Protein Isolate. Die calorieën zijn met name in de vorm van koolhydraten. Dan is er nog de bonus van spiergroei stimulerende BCAA aminozuren.

Om te zorgen dat je vetpercentage niet stijgt is het wel belangrijk dat een redelijk trainingsvolume hanteert. Gebruik de gainer niet als je traint met weinig sets of hele lage aantallen herhalingen in combinatie met lange rust. Richt je vooral op basisoefeningen die veel spiermassa activeren.

Als je trainingen doet voor alleen armen of schouders, dan is het na die trainingen niet goed om een volle dosering Supreme Gainer te nemen. De totale hoeveelheid geactiveerde spiermassa is dan te gering; je zult dan niet alle energie van de Supreme Gainer naar je spieren shuttelen. Een deel zal dan als vet opgeslagen worden.
Yme
Hallo,

Ik heb deze topic gevolgd.
Mijn lichaam is denk ik vergelijkbaar, alleen ben ik langer: 195cm om 83,5 kg, en ik loop tegen eenzelfde uitdaging aan. Heb m'n eten mooi op orde, maar vind het moeilijk om aan genoeg eiwitten te komen. Ook moeite met groeien van de spieren. Wil wel dat dit geleidelijk gaat.

De Isolate is dan een mooi product voor mij? Kan ik ook 's ochtends een hele schep nemen? Dan na de workout ook 1. Op een trainingsdag neem ik dan totaal 2 scheppen, op niet trainingsdagen alleen bij het ontbijt. Er zijn ook dagen waarop ik alleen hardloop of voetbal, kan ik hierna ook een schep nemen?

De gainer trekt me overigens helemaal niet. Ik ga wel wat meer rijst eten ;).

Is caseine nog een idee om erbij te doen?

Verder ben ik benieuwd hoeveel eiwitten je nodig hebt om de spieren te onderhouden?!

Ook wil ik jullie een compliment maken! Wat een goede site, wat leuk om de vragen en antwoorden mee te kunnen lezen en om zo ook te leren. Ook erg leuk dat de mogelijk tot het bestellen van samples er is bij jullie. Heb zojuist 9 samples besteld! (6 isolaat: naturel, 2 smaken en 2 stevia / 3 caseine om het maar vast te proberen: naturel, smaak, stevia).
Ik wil graag een zo'n goed mogelijke shake. Naturel is dit natuurlijk. Wel ben ik het van plan om het 'puur' met alleen water de drinken. Is Naturel dan wel aan te raden, of raadt u dan toch wat anders aan?

Hartelijk dank!

Yme
Powersupplements
Hoi Yme,

Omdat je aangeeft dat je te weinig eiwitten binnenkrijgt, is de whey isolaat ook voor jou een goede uitkomst. Een hele schep bij je ontbijt mag wel. Maar als het ontbijt al redelijk wat eiwitten bevat, kan je er ook voor kiezen om twee maal daags een half schepje te nemen.

Sommige mensen hebben meer baat bij een korte 'stoot' eiwitten, anderen hebben meet baat bij een meer gespreide inname. Er zijn aanwijzingen dat jongere mensen het relatief goed doen op een gespreide inname. Ouderen hebben het meest aan een hele schep whey / wei eiwit in een keer.

Als je een gespreide inname wilt, kan je in plaats van voor whey ook voor micellar casein kiezen. Door de trage opname van dit type eiwit heb je automatisch al een gespreide inname ook al neem je maar eenmaal een shake. De opname van caseďne eiwit verloopt ongeveer tweemaal trager dan die van wei eiwit.

Voor het onderhoud van spierweefsel kan je toe met ongeveer 1 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag. Dit geldt alleen als je op gewicht blijft. Mensen die te weinig calorieën eten en daardoor gaan afvallen hebben meer eiwit nodig om de spiermassa in stand te houden.

De naturel smaak is het pure eiwit zonder zoetstoffen en aroma's. Het smaakt een beetje naar magere melk. Veel mensen drinken de naturel variant met water. De smaak hiervan is niet geweldig maar ook niet vies.

Bedankt voor je complimenten!

Kris
Goedkoopste whey eiwitten
2
M Davenport
Beste mensen,
bij mijn zoektocht naar goedkope eiwitten heb ik jullie site gevonden! Deze zak is verreweg de goedkoopste whey isolaat die ik tot nu toe heb aangetroffen. Denken jullie in de toekomst misschien ook van dit soort zakken te maken met whey concentraat voor misschien nog betere prijzen? Ik weet dat whey isolaat het hoogste eiwitpercentage bevat maar als ik in de bulk zit dan is 80% eiwit ook goed te doen. Als het de prijs nog verder drukt dan heb ik niet te klagen over dat kleine beetje extra vet. Ik heb zowiezo niks te klagen want deze prijs is al super. :!
Powersupplements
Bedankt voor je enthousiasme! We hebben al eens zakken met whey concentraat gehad. Hoewel de prijs zelfs nog een stuk beter was was de zak met whey isolaat toch nog steeds populairder. We zijn er wel een voorstander van om eiwitten zo goedkoop mogelijk aan te bieden, dit is tenslotten het meeste gebruikte supplement in de sportwereld. Mochten we weer besluiten om zakken whey concentraat aan te gaan bieden dan kan je het beste even inschrijven op de nieuwsbrief of op onze facebook pagina, daar laten we meestal vrij vlot weten als er iets nieuws is.
Powersupplements
Sinds afgelopen week hebben we ook bulk-zakken whey temptation van 4500 gram. Dit zijn met stip de goedkoopste whey eiwitten van Europa!
Wellicht is dit ook een prettigere hoeveelheid voor je.

Whey goedkoop
Ingrediënten whey isolaat
3
Nele Claes
Beste,

Ik ben op zoek naar een eiwitrijke shake, maar er mag absoluut geen suiker in zitten.
Is het mogelijk me de samenstelling te bezorgen?

Alvast bedankt.
Powersupplements
De ingrediënten staan op de productpagina. Er zit geen suiker in:

Ingrediënten (uitgezonderd ‘Vanille-Stevia’):
Micro- en ultragefiltreerde instant wei-eiwit isolaat, guar gum (stabilisator), sojalecithine (emulgator), zoetstof sucralose (m.u.v. smaak naturel).

Extra ingrediënten per smaak:
Bos-Aardbei: smaakaroma, kleurstof bietenrood, Café Latte: instant koffie (0.07% cafeďne in het eindproduct), Chocola: magere cacaopoeder, Citroen: smaakaroma, zuurteregelaar citroenzuur, Kokos: smaakaroma, Tropische vruchten: smaakaroma, zuurteregelaar citroenzuur, kleurstof zonnegeel FCF, Vanille: smaakaroma, Zwarte Bes: smaakaroma, kleurstof bietenrood, kleurstof anthocyanen (druivenschilextract). Pure Whey Protein Isolate van Power Supplements is vrij van aspartaam en cyclamaat!

Ingredienten Stevia-smaken:
Micro- en ultragefiltreerde instant wei-eiwit isolaat, smaakaroma, sojalecithine (emulgator), zoetstof steviol glycosides (stevia).
R
Er zit toch melksuiker (lactose) in? Dat staat ook bij de voedingswaarde:

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie 1598 kJ/380 kcal
Eiwit (proteďne) 90.0 g
(o.b.v drooggewicht)
Koolhydraten 1.9g
Waarvan suikers (lactose) 1.9g
Vet 1.0 g
Powersupplements
Je hebt helemaal gelijk, ik had de vraag verkeerd begrepen in de zin van toegevoegd suiker om de shake te zoeten. Er zit inderdaad 1,9% lactose in. Zoek je een shake zonder lactose dan kan je de pea protein proberen, deze heeft een redelijk vergelijkbaar aminozurenprofiel. Je kan een gratis sample aanvragen.
Whey protein isolate Or Weight gainer?
1
Anoniem
Hi there,
What would be the best product for me, if i not only want muscle growth But i want to gain a bit weight too Ive been working out for quite a while now, Tho i have visible muscle and am happy with it I really think i need more fat.
And i can't seem to gain weight.
So my question is Do i go for Whey Pro Isolate Of weight Gainer?( I dont want to lose more weight as i burn fat really fast)
I hope for a fast answer,
Thanks in advance !
Powersupplements
If your goal is just to gain weight, then you just need more calories. This is more easily achieved by using the weightgainer than by using whey protein isolate. But the weight gainer hasn't been designed to gain 'just weight' or fat.

A better approach would be to eat calorie dense whole foods. When you want to gain fat weight it's most efficient to combine carbohydrates and fats in large quantities.
A good example is whole wheat bread with real butter and honey. That's an excellent way to gain fat weight. You can use dried fruits as snacks.

Of course you can also opt for cookies, candies and pie. But that will really damage your health.
Inname whey eiwit en bcaa
1
Anoniem
Beste PS,

Wat raden jullie aan voor de inname van jullie whey eiwit en bcaa s. Momenteel eet ik avondeten een uur voor het trainen, neem ik bcaa's vlak voor het trainen en meem ik na het trainen een whey shake met bcaa's. Ik ben de laatste tijd veel afgevallen door aanpassing in mijn voeding en ik wil graag mijn vetpercentage verlagen . Om deze reden gebruik ik jullie whey ter aanvulling op de voeding en de bcaa's tegen spierafbraak. Wat raden jullie aan voor de inname , of kan ik de huidige inname aanhouden.

Gr.
Powersupplements
Je timing zoals je die nu hebt is uitstekend. Een whey shake voor de training is inderdaad overbodig omdat je al gegeten hebt. Ik ga er daarbij wel van uit dat de avondmaaltijd redelijk wat eiwitten bevat. Zo'n veertig gram eiwit is bijvoorbeeld een aardige hoeveelheid.

Als je naast het afslanken toch nog wat spiergroei wil realiseren (of spierafbraak nog verder wil beperken), dan kun je naast de eiwitten en BCAA's ook nog wat koolhydraten eten na je training? De koolhydraten kunnen het beste redelijk snel opneembaar zijn. Het hoeft niet veel te zijn. Denk aan een stuk fruit.

Als je denkt dat dit negatief uitpakt voor je vetpercentage, dan kan je eventueel de koolhydraten iets minderen bij het avondeten of op een ander moment van de dag.
Eiwitshake met smaak Aardbei
1
Misha Tomassen
Hoi, komt de aardbei smaak nog beschikbaar of is deze uit het assortiment verdwenen?

mvg,

Misha
Powersupplements
Hoi Misha,

Voorlopig hebben we alleen whey isolaat eiwitshakes met bos-aardbei smaak. De meeste van onze klanten vinden dit de lekkerste aardbei smaak.
Lactose gehalte whey isolaat
2
Jonathan van der Krogt
Er wordt aanggegeven dat pure whey proteine isolate weinig lactose bevat. Hoe hoog is het gehalte? Wat zijn dus de exacte cijfers. Ik kan dit nergens terugvinden.
Powersupplements
De informatie over het lactosegehalte (1,9%) staat als het goed is onderaan de pagina van de whey isolaat:
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie 1598 kJ/380 kcal
Eiwit (proteďne) 90.0 g
(o.b.v drooggewicht)
Koolhydraten 1.9g
Waarvan suikers (lactose) 1.9g
Vet 1.0 g
Jonathan van der Krogt
Hallo,

Dank voor de sneller reactie. Dan zal ik niet goed gekeken hebben.

Gr. Jonathan
Aankomen in gewicht
1
anoniem
Hallo,

Ik wil graag aankomen, en heb ook onlangs de wheypoeder van jullie aangeschaft omdat dit dan zou helpen. Mijn vraag is dan ook, hoevaak moet ik zo een shake drinken en wanneer krijg ik resultaat te zien?
Powersupplements
Whey is niet het beste middel om aan te komen. Wat vooral nodig is voor gewichttoename is een overschot aan calorieën (energie). Calorieën in de voeding zijn er hoofdzakelijk in de vorm van eiwitten, koolhydraten en vetten.

Als je moeilijk aankomt, zijn koolhydraten vaak de beste energiebron om in gewicht toe te nemen. Meer koolhydraten in combinatie met gewichttraining en eventueel wat creatine, kan al snel resultaat geven. Zeker als de koolhydraten gecombineerd worden met whey eiwit resulteert dit in een sterke spieropbouwende impuls.

Koolhydraten vind je in rijst, havermout, aardappelen, brood, fruit etc. Probeer suiker te vermijden. Je wordt er snel zwaarder van, maar het is niet gezond.

Mensen die echt heel mager zijn, kunnen ook best wat extra vet eten. Bijvoorbeeld door volvette zuivelproducten te gebruiken.
Dieet met Whey Protein Isolate als maaltijdvervanger
1
Wesley Van Der Waal
Hallo,

Graag zou ik met dit middel willen afvallen en spiermassa opbouwen. Is dat mogelijk en op welke manier kan ik dat het beste aanpakken? Moet ik dit product gaan gebruiken als maaltijdvervanger of niet? Hebben jullie hier tips voor?

Alvast heel erg bedankt!

Groet,
Wesley
Powersupplements
Hoi Wesley,

Het vervangen van koolhydraatrijke maaltijden door whey protein isolate is inderdaad de ideale manier om snel af te vallen. Eet wel voldoende groenten als je deze methode langere tijd toepast. Anders wordt je voeding te eenzijdig.

Je kan groenten bij de shake eten. Je kan er ook voor kiezen om extra veel groenten te eten bij het avondeten.

Vervang niet meer dan twee van de drie maaltijden door eiwitshakes.
Supplementen en eiwitshake op nuchtere maag
1
TB
Beste,

Misschien een rare vraag maar kan ik dit alles op nuchtere maag voor het sporten innemen in 1 shake?

- 1 maatschep N'GAGE BCAA's (8,71 gram)
- 1 maatschep Whey (30 gram)
- 1 Caffeine pil

Dit alles op 200ml water.

Graag hoor ik het.

Groet,
TB
Powersupplements
Beste TB,

Je mag al deze supplementen op nuchtere maag innemen.
Vraag 21 t/m 30 van 145
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Pure Whey Protein Isolate..

4.8080(448)
90% tot 93% eiwit!
Ultraweinig vet en koolhydraten
Europees merkproduct
Keus uit 14 lekkere smaken
Lage prijs, hoge kwaliteit
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g