Sluiten

Alle vragen over Afslank pakket

Afslank pakket
Stevia smaken
1
Anita
Kan ik dit pakket ook bestellen met de stevia smaken van de whey en de caseďne?
Powersupplements
We hebben voor de caseďne de smaak banaan met stevia en voor de whey hebben we vanille, bos-aardbei en framboos met stevia. Je kan dit pakket gewoon in de winkelwagen plaatsen en dan bij de opmerkingen van je bestelling even aangeven welke smaken je zou willen wisselen voor welke stevia smaken, dan regelen wij dat!
Naturel smaak
1
I.E.A. de Jong
Ik zou graag dit pakket willen bestellen maar dan de whey in naturel smaak.
Is dit mogelijk, kan ik dit bij opmerkingen doorgeven.
Powersupplements
De smaak naturel is te kiezen voor beide potten in het uitklapmenu. Bij ons staat ie er tussen, mocht het toch niet lukken dan mag je het bij de opmerkingen zetten en dan regelen wij het voor je.
Afslank pakket voor eiwit dieet
1
Egbert
goedendag,
Eerder heb ik met een dietist een eiwit dieet/low carb gevolgd.
Het lijkt redelijk vergelijkbaar, twee shakes, visolie etc..
Maar bij dat dieet at ik bijvoorbeeld sochtends een stuk gerookte kip of gebakken ei met spek. Smiddags was het rauwkost bij de shake en savonds een stuk vlees/vis/kip en groente.

Ik lees bij jullie pakket daar niets over terug.
Wat is jullie advies? Is dit pakket bedoeld in combinatie met low carb maaltijden?

Vriendelijke grot,
Egbert Bakker
Powersupplements
Hoi Egbert,

Wij adviseren op de productpagina van het afslankpakket om in ieder geval groenten te eten bij de shakes wanneer men een eiwit dieet volgt. Daarnaast is het het beste om in ieder geval 1 gewone maaltijd te eten (vlees + groenten).

De eiwitshakes zijn heel geschikt om op te nemen in een low carb dieet.

Kris
Gebruik afslankpakket icm krachttraining
1
Sander
Hallo,

Ik train dagelijks in de middag. Dan combineer ik kracht met cardio. Ik ben 41 jaar oud en man.

Hoe kan ik heb beste de middelen in dit pakket, in combinatie met voeding, gebruiken om af te vallen zonder dat ik te weinig energie overhoud of spiermassa verlies?

Ik hoor het graag.
Powersupplements
Hoi Sander,

Het afslankpakket bevat whey protein isolate, micellar casein, natural fat control en omega-3.

Je kunt de supplementen als volgt gebruiken:

Ontbijt:
Eet minder koolhydraten dan voorheen. Neem voor je ontbijt 1 of 2 capsules omega-3 en neem halverwege je ontbijt 2 capsules Natural Fat Control. Vul het ontbijt aan met 1,5 maatschep Micellar Casein.

Na het sporten:
Neem 1 maatschep whey protein isolate.

Avondeten:
Eet eiwitrijk en gebruik volop groenten. Kies als koolhydraatbron iets dat niet snel verteert. (Volkoren al dente pasta, bonen, quinoa etc.)

Eet bij voorkeur na het avondeten niets meer. Mocht je toch een neiging krijgen tot snacken, neem dan bijvoorbeeld een handje amandelen. Bij grote trek kan je nog een eiwitshake nemen.
Val niet af met afslankpakket
3
Janneke Eysbroek
Ik gebruik nu een week het afslankpakket en houd me keurig aan de voorschriften, maar ik val helemaal niets af! Dit eet ik op een dag:
Ontbijt: 30 gram casein met 300 ml halfvolle melk
Tussendoor: 1 wortel
Lunch: 30 gram whey met 200 ml halfvolle melk, 3 visolie pillen, groente in de vorm van een salade
Tussendoor: komkommer of een wortel en een mini carb conscious reep
Diner: groente met vlees of vis, met weinig calorieën en nauwelijks koolhydraten, 3 fat burner pillen
Als ik 's avonds nog trek heb, neem ik een wortel of augurk met plakje ham.
Ik drink minimaal 2 liter per dag, in de vorm van groene thee.

Wat nu?
Powersupplements
Hoi Janneke,

Het is heel bijzonder wanneer iemand niet afvalt op een eiwitdieet. Er zijn een paar redenen aan te voeren waarom iemand niet afvalt op een eiwitdieet.

Een mogelijke reden is dat iemand op het eiwitdieet meer calorieën gaat eten dan met hij of zij met het gebruikelijke voedingspatroon binnenkreeg. Wanneer veel vetten/oliën gegeten worden is de kans hierop het grootst. Zou dit in jouw situatie kunnen gelden? Gebruik je veel vetten of oliën bij de salade? Bevat de avondmaaltijd uitzonderlijk veel vet? Dit is de simpelste verklaring maar ik vermoed dat dit in jouw geval niet opgaat.

Normaal gesproken valt iemand de eerste week relatief veel af wanneer begonnen wordt met het afslankpakket / een eiwitdieet. Dat komt doordat suikers uit de spieren en de lever worden verbruikt maar niet meer worden aangevuld. Deze suikers houden per gram bijna 3 gram water vast. Dat water verlaat het lichaam wanneer men een koolhydraatarm eiwitdieet volgt.
Wanneer dit proces niet optreedt, kan er sprake zijn van de consumptie van verborgen suikers. Zo kan de Carb Conscious eiwitreep een beetje tegenwerken bij een eiwitdieet. Deze eiwitreep bevat suikeralcoholen die in de dikke darm heel langzaam omgezet worden in glucose. Die glucose kan de glycogeenvoorraden weer aanvullen. Eén mini Carb Conscious eiwitreep hoort echter geen probleem te zijn.
Ook vetarme dressings die op een salade gebruikt worden bevatten bijna altijd veel koolhydraten. Gebruik je zo’n dressing? Zelf een dressing maken met olijfolie, wat azijn en kruiden is dan een betere optie.

Natuurlijk bevatten groenten ook wat suikers. Vooral voor wortels geldt dit. Maar de hoeveelheid is vrij gering en het zou geen probleem moeten zijn tenzij je er echt heel veel van eet.

Wat verder nog een rol kan spelen is een verandering van de darmwerking of de darmvulling. Dit is een best veel voorkomende situatie wanneer iemand zijn of haar dieet wijzigt! Door de nieuwe voeding kan bijvoorbeeld obstipatie ontstaan. Ook kunnen vezels uit groenten voor een grotere massa in de darmen zorgen. Dit kan zo voor een kilo extra gewicht zorgen.

Bij sommige mensen is de consumptie van zuiveleiwitten de reden voor een meer ‘opgezwollen’ buik. Vooral het caseďne eiwit is hiervoor een kandidaat.

Een combinatie van een tragere darmwerking en een toegenomen darmvulling kan het gewichtsverlies maskeren. Kan het kloppen dat je buik wat is opgezet? Als dat zo is, betekent dit niet dat je meer vet hebt opgeslagen!

Kris
Janneke
Hoi Kris,

Dank voor je antwoord. Ik denk dat het laatste voor mij kan gelden, want mijn calorie inname is niet verhoogd - ik eet al een aantal jaren gezond en avondeten met minder dan 500 calorieën per portie. Dit is nu alleen minder geworden. Ook mijn vetten/olie gebruik is volgens mij verantwoord. Ik gebruik olijfolie en een klein beetje dressing met een laag koolhydraatgehalte.

Inderdaad een opgezette buik - dat is dan ook meteen het probleemgebied. Mijn stoelgang is op dit moment niet optimaal. Ook niet slecht, maar kan beter denk ik. Ik sta nu alleen op het punt op te geven, dus tips zijn erg welkom!

Groet, Janneke
Powersupplements
Hoi Janneke,

Het zou jammer zijn om nu op te geven. De weegschaal is nu geen goede graadmeter voor je progressie. Je buik is dat nu ook niet. Beter zou het zijn om het vetpercentage te meten met een huidplooimeting.

Maar een opgezette buik is natuurlijk wel een teken dat je lichaam het dieet niet helemaal goed verdraagt.

Gebruik je normaal veel zuivelproducten? Wat je eens kunt proberen is de caseďne te laten staan en die shake te vervangen door wei eiwit. Kijk na drie dagen hoe het met je buik gaat.
Een ander optie is dat je tijdelijk alle melkeiwitten laat staan: het wei eiwit, de eiwitreep en de caseine shake. Dan eet je 3 dagen alleen maar gewone eiwitrijke voeding. Dat vergt wel een grotere tijdsinvestering in voedselbereiding.

Het is overigens ook nog mogelijk dat de Natural Fat Control voor jou de oorzaak is van de opgezette buik. Laat dat supplement daarom ook maar 3 dagen staan en bekijk of de situatie verbetert.
Van de visolie is het zeer onwaarschijnlijk dat dit deze 'bijwerking' geeft.

Kris
Hoe lang eiwitdieet volgen?
3
Ikke
Ik wil graag 20 kg afvallen hoe lang mag ik doorgaan met dit programma kan ik na de eerste 60 dagen gewoon doorgaan?

Gr Ikke
Powersupplements
Zolang een gebalanceerd dieet gegeten wordt, kan een koolhydraatbeperkt eiwitdieet langere tijd gevolgd worden.
Wil je langere tijd eiwitshakes gebruiken, dan is het belangrijk om ons advies voor het gebruik van groentes ter harte te nemen. Een ruime consumptie van groentes aangevuld met eiwitshakes en een normale avondmaaltijd voorziet in een verantwoord en gevarieerde voeding. Wil je nog wat meer zekerheid, eet bij je 'eiwitdieet' dan wat leverworst en neem eventueel een natuurlijk vitamine supplement.
Ikke
Ben nu een week bezig en het gaat behoorlijk goed, ben 4 kilo afgevallen en houd het goed vol.
Ik gebruik het schema zoals onder het voordeelpakket vermeld, met als avondeten een dr Frank maaltijd vis/kip en veel groenten.

Ik heb nog wel een aantal vragen:
Kan ik de shake (Pure Whey Protein Isolate) voor tussen de middag al morgens maken in de schudbeker? Dan na ongeveer 5 uur weer op schudden, en nuttigen.
Ik merk wel dat ik wat moe ben, het lichaam is echt bezig. Hoe kan ik wat meer energie krijgen?
Door de week is sporten i.v.m. met mijn werk wat lastig, wel probeer ik morgens thuis een half uur te roeien (3x per week) moet ik dit voor of na het eten doen?

Alvast bedankt,
gr Ikke
Powersupplements
Je kan de shake zonder problemen al in de ochtend klaarmaken. Het wei eiwit blijft zonder koeling zeker een dag goed (tenzij het heel erg warm bewaard wordt).

De vermoeidheid heeft te maken met het gebrek aan koolhydraten. Bij een sterk koolhydraatbeperkt eiwitdieet heeft het lichaam weinig tot geen koolhydraten meer beschikbaar voor het functioneren van de hersenen. Na verloop van tijd gaat het lichaam ketonen maken uit vet. Ketonen zijn een alternatieve brandstof voor de hersenen. Na verloop van tijd functioneren veel mensen mentaal zelfs beter door de ketonen.

De beste methode om meer energie te krijgen is iets langer slapen of een middagdutje doen.
Wat ook kan helpen is glutamine gebruiken. Het aminozuur L-glutamine kan makkelijk omgezet worden in glucose die je hersenen vervolgens weer kan gebruiken. Maar dit is slechts een gedeeltelijke oplossing. Je mag niet teveel glutamine gebruiken.

Wat ik persoonijk de beste oplossing vind, is het eten van een koolhydraatrijke maaltijd 's avonds na een training. Je doet dan in feite geen echt eiwitdieet meer. Doordat je alleen na de workout koolhydraten eet, zal er nauwelijks sprake zijn van vetopslag. De koolhydraten gaan vooral naar de spieren en de lever om opgeslagen te worden als glycogeen. Overdag doe je zoals bij een eiwitdieet. Daarmee is overdag de hele dag je vetverbranding optimaal.

Kies maar waar je je het beste bij voelt. De beperkte energie op een eiwitdieet zou na 2 a 3 weken voorbij moeten zijn. Dus waarschijnlijk is het een kwestie van even volhouden.

Bedenk dat wanneer je 's avonds koolhydraten gaat eten, dat je gewicht weer wat toeneemt. Het opgeslagen glycogeen bindt namelijk veel water. Het gewicht is gelukkig geen vet!

Kris
Welke shake wanneer?
3
Jessica Weijers
Hallo,
Ik ben geďnteresseerd in de shakes van whey...en nu zag ik het afslank pakket staan!
Alleen kan ik nergens vinden welke shake ik wanneer moet nemen aangezien er ook nog een cassein shake is!? Kunnen jullie mij hier antwoord op geven!?

Met vriendelijke groet,

Jessica weijers
Powersupplements
Hoi Jessica,

Micellaire caseďne en whey isolaat mogen naar wens afwisselend gebruikt worden. Vooraf of na een training is whey isolaat wel de betere optie.
Caseďne stilt de honger het beste.
Jessica weijers
Bedankt voor uw antwoord! Helemaal duidelijk zo!
Nou vroeg ik me af of jullie ook iets van een opbouw schema hebben om weer normaal te gaan eten! Ik heb op internet wel wat gevonden, maar een richtlijn vanuit jullie zou wel fijn zijn! ;-)
Ik hoor het wel als jullie wat weten!
Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,

Jessica Weijers
Powersupplements
Hallo Jessica,

Bedoel je met 'opbouwschema' hoe je terug overgaat van een eiwitdieet naar een regulier dieet?

Die overgang kan naar mijn mening zonder 'opbouw'. Maar als dat betekent dat iemand weer hetzelfde gaat eten en hetzelfde activiteitenpatroon heeft als voor het eiwitdieet, dan zal het eindresultaat zijn dat die persoon ook weer terug gaat naar dezelfde lichaamsbouw.

Dr. Frank adviseert een gestage overgang naar het eten van koolhydraten. Ik weet niet wat daar de reden voor is. Het is absoluut waar dat de herintroductie van koolhydraten het gewicht zal laten stijgen. Het grootste deel van die gewichtstoename is (in eerste instantie) echter het toegenomen spiervolume.

De koolhydraten uit de voeding gaan direct naar de spieren, waar ze opgeslagen worden. Na een eiwitdieet of relatief koolhydraatarm dieet zijn de energievoorraden van koolhydraten in de spier flink afgenomen.

Elke gram koolhydraten die nu opnieuw in de spier wordt opgeslagen, neemt bijna 3 gram water mee de spier in. Dit merk je de volgende dag al op de weegschaal.

Daarnaast zorgen koolhydraatrijke en vezelrijke maaltijden voor wat meer buikvulling. In de darmen wordt ook meer vocht vastgehouden.

Wanneer iemand niet meer sport of actief is (fietsen naar werk etc) dan zullen de koolhydraten ook voor vetopslag gaan zorgen. Zodra de koolhydraatvoorraden in de spieren (en in de lever) vol zijn en deze niet meer worden aangesproken door spieractiviteit beginnen de problemen. De koolhydraten worden opgeslagen als vet. De bloedsuikerspiegel wordt ook hoger, wat nadelige gevolgen heeft voor de gezondheid.

Als er een tip is die ik je zou kunnen meegeven voor de 'opbouw' na een eiwitdieet / relatief koolhydraatarm dieet, dan is dat het volgende: Eet koolhydraten in traag opnemende vorm: Havermout, quinoa, zilvervliesrijst. Eet veel groenten. Neem regelmatig kleine porties in plaats van grote maaltijden. Vermijd geraffineerde suikers en sapjes of andere zoete suikerrijke drankjes. Eet fruit bij voorkeur in de ochtend.

Als dat niet voldoende werkt, kan je er voor kiezen om 'Intermittent Fasting' toe te passen.

Kris
Hongergevoel bij dieet
3
Rick van Oorschot
Ik ben nu een paar dagen bezig met dit pakket en volg het schema wat erbij staat. Ik drink ook alleen maar water zo'n 2/3 liter per dag.

Alleen heb tussendoor nog wel last van een hongergevoel. Hebben jullie tips of dingen die ik kan proberen te doen?
Powersupplements
Hoi Rick,

Er zijn meerdere mogelijkheden om je hongergevoel te bestrijden. Je kan bijvoorbeeld wat koolhydraatarme groenten eten. Komkommer is een goede keuze. Een paar blaadjes sla met wat gebakken pijnboompitjee en olijfolie is een heel goede optie die ook nog eens smakelijk is.

Thee drinken werkt vaak beter dan water drinken is mijn ervaring.

Sporten neemt ook tijdelijk het hongergevoel weg. Een paar minuutjes touwtjespringen is zo gebeurd en je hoeft er niet voor naar buiten of naar de sportschool. Na het touwtjespringen (als de inspanning intensief genoeg was) heb je waarschijnlijk zo'n half uur geen of veel minder honger.

Tot slot kan het helpen als je bedenkt dat honger op zijn tijd ook goed is voor je lichaam. Je valt niet alleen af, maar je lichaam heeft ook kans belangrijke herstelprocessen op te starten op het moment dat er niet gegeten wordt. Ik probeer om die reden eenmaal per week te vasten van het avondeten tot het avondeten de volgende dag. Zo'n periode van 14 tot 20 uur waarin je niet eet schakelt een proces aan dat autofagie heet. Het lichaam gebruikt autofagie om lichaamscellen te repareren. Beschadigde onderdelen van de cel worden gerecycled. Autofagie is een belangrijk beschermingsmechanisme tegen veroudering en kanker. Dat we in onze huidige maatschappij altijd overvloed hebben is eigenlijk niet zo gunstig.
Overigens stimuleert ook sporten het proces van autofagie.

Kris
Rick van Oorschot
Hallo Kris,
Bedankt voor de tips, ik heb nog een vraagje.
Ik ben op het moment ook heel snel en veel aan het afvallen.
Van 86 naar 78 in zo'n 5 dagen. Is dit normaal? Of moet ik wat rustiger aan doen.
Powersupplements
Hoi Rick,

De eerste dagen gaat het afvallen heel snel. Je verliest veel opgeslagen koolhydraten uit je spieren. Elke gram koolhydraten die je verbruikt en die niet wordt aangevuld, neemt bijna 3 gram water mee. Zo kan je na een week al meerdere kilo's verliezen.

Daarnaast wordt de vulling van de darmen minder omdat je voedsel minder volume heeft. Ook houdt het eiwitrijke voedsel minder vocht vast in de darmen dan het vezelrijke / koolhydraatrijke voedsel.

Al deze factoren samen zorgen ervoor dat je de eerste week flink kan afvallen. Het echte afvallen in de vorm van vetweefsel komt nu pas goed op gang. Helaas gaat dat een heel stuk langzamer.
Afslankpakket
1
Randy Wirht
Hallo,

Ik heb 2 vragen over dit product.

1. Zijn de aanbevolen ochtend en middag innames als vervanging van een maaltijd of moeten de supplementen tijdens een maaltijd genomen worden?
2. Gaat deze methode uit van een bepaalde trainingstijd en etenstijd? Bijvoorbeeld Warm eten in de avond en trainen in de avond? Ik train namelijk elke ochtend om half 8 en eet 's middags warm. Kan/ moet ik de volgorde van de supplementen dan aanpassen?

Bedankt voor de antwoorden.

Gr, Randy
Powersupplements
Onze collega die deze vragen normaal gesproken beantwoord is er op dit moment niet.

Het afslankpakket is geschikt voor een eiwitdieet zoals bijvoorbeeld het dokter Frank dieet. Hierbij worden maaltijden in de ochtend en middag vervangen.

Trainingstijden staan vrij. Het schijnt wel een extra vetverbrandende boost te geven als de training 's-ochtends nog vooraf aan enige maaltijd of shake gedaan wordt. Maar voor sommigen is dat iets teveel van het goede ;-)

Het dokter Frank dieet gaat uit van een warme maaltijd 's-avonds. Het is waarschijnlijk geen enkel probleem als de warme maaltijd in de middag genomen wordt.
Voor meer informatie en een voorbeeld zie de productpagina van dit pakket.
Allergenen / zoetstoffen dieet pakket
1
Josip Petrarca
Dames, heren,

Kunt u mij svp aangeven of in de producten in het dieetpakket citroen en/of limoen is verwerkt (anders dan vitamine C/Ascorbinezuur/citroenzuur)?

En welke zoetstof is gebruikt?

Alvast bedankt voor uw antwoorden.

Josip Petrarca
Powersupplements
In de eiwitsupplementen met de smaken citroen en tropische vruchten, zal citroen en misschien ook limoen verwerkt zijn.

De naturel smaak van whey isolaat en van micellaire caseine bevat geen zoetstoffen.

Bij Micellaire Caseine is één smaak gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia. Deze smaak heet vanille-stevia''.

Bij Pure Whey Protein Isolate zijn twee smaken gezoet met stevia: vanille-stevia en bos-aardbei-stevia.

De overige smaken zijn gezoet met de zoetstof sucralose.

Bij het plaatsen van de bestelling kunt u voor elke pot eiwitpoeder een smaak kiezen en daarmee de gebruikte zoetstof.
Vraag 1 t/m 10 van 21
Afslank pakket

Afslank pakket

5.0000(3)
4 kg hoogwaardig eiwitpoeder
Goed voor 60 dagen gebruik!
Omega-3 en Natural Fat Control
Gratis verzending
Vervangt twee maaltijden per dag
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact