Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1540 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Afslank pakket: 21 vragen

Afslank pakket
Afslank pakket

Stevia smaken

9 december 20:57
Anita
Kan ik dit pakket ook bestellen met de stevia smaken van de whey en de caseďne?
9 december
Powersupplements
21:01We hebben voor de caseďne de smaak banaan met stevia en voor de whey hebben we vanille, bos-aardbei en framboos met stevia. Je kan dit pakket gewoon in de winkelwagen plaatsen en dan bij de opmerkingen van je bestelling even aangeven welke smaken je zou willen wisselen voor welke stevia smaken, dan regelen wij dat!

naturel smaak

14 januari 2016 20:03
I.E.A. de Jong
Ik zou graag dit pakket willen bestellen maar dan de whey in naturel smaak.
Is dit mogelijk, kan ik dit bij opmerkingen doorgeven.
14 januari 2016
Powersupplements
21:04De smaak naturel is te kiezen voor beide potten in het uitklapmenu. Bij ons staat ie er tussen, mocht het toch niet lukken dan mag je het bij de opmerkingen zetten en dan regelen wij het voor je.

afslank pakket voor eiwit dieet

14 december 2015 11:21
Egbert
goedendag,
Eerder heb ik met een dietist een eiwit dieet/low carb gevolgd.
Het lijkt redelijk vergelijkbaar, twee shakes, visolie etc..
Maar bij dat dieet at ik bijvoorbeeld sochtends een stuk gerookte kip of gebakken ei met spek. Smiddags was het rauwkost bij de shake en savonds een stuk vlees/vis/kip en groente.

Ik lees bij jullie pakket daar niets over terug.
Wat is jullie advies? Is dit pakket bedoeld in combinatie met low carb maaltijden?

Vriendelijke grot,
Egbert Bakker
14 december 2015
Powersupplements
12:34Hoi Egbert, Wij adviseren op de productpagina van het afslankpakket om in ieder geval groenten te eten bij de shakes wanneer men een eiwit dieet volgt. Daarnaast is het het beste om in ieder geval 1 gewone maaltijd te eten (vlees + groenten). De eiwitshakes zijn heel geschikt om op te nemen in een low carb dieet. Kris

gebruik afslankpakket icm krachttraining

19 januari 2015 10:08
Sander
Hallo,

Ik train dagelijks in de middag. Dan combineer ik kracht met cardio. Ik ben 41 jaar oud en man.

Hoe kan ik heb beste de middelen in dit pakket, in combinatie met voeding, gebruiken om af te vallen zonder dat ik te weinig energie overhoud of spiermassa verlies?

Ik hoor het graag.
19 januari 2015
Powersupplements
11:18Hoi Sander, Het afslankpakket bevat whey protein isolate, micellar casein, natural fat control en omega-3. Je kunt de supplementen als volgt gebruiken: Ontbijt: Eet minder koolhydraten dan voorheen. Neem voor je ontbijt 1 of 2 capsules omega-3 en neem halverwege je ontbijt 2 capsules Natural Fat Control. Vul het ontbijt aan met 1,5 maatschep Micellar Casein. Na het sporten: Neem 1 maatschep whey protein isolate. Avondeten: Eet eiwitrijk en gebruik volop groenten. Kies als koolhydraatbron iets dat niet snel verteert. (Volkoren al dente pasta, bonen, quinoa etc.) Eet bij voorkeur na het avondeten niets meer. Mocht je toch een neiging krijgen tot snacken, neem dan bijvoorbeeld een handje amandelen. Bij grote trek kan je nog een eiwitshake nemen.

Val niet af met afslankpakket

12 maart 2014 10:57
Janneke Eysbroek
Ik gebruik nu een week het afslankpakket en houd me keurig aan de voorschriften, maar ik val helemaal niets af! Dit eet ik op een dag:
Ontbijt: 30 gram casein met 300 ml halfvolle melk
Tussendoor: 1 wortel
Lunch: 30 gram whey met 200 ml halfvolle melk, 3 visolie pillen, groente in de vorm van een salade
Tussendoor: komkommer of een wortel en een mini carb conscious reep
Diner: groente met vlees of vis, met weinig calorieën en nauwelijks koolhydraten, 3 fat burner pillen
Als ik 's avonds nog trek heb, neem ik een wortel of augurk met plakje ham.
Ik drink minimaal 2 liter per dag, in de vorm van groene thee.

Wat nu?

Hoe lang eiwitdieet volgen?

9 februari 2014 17:44
Ikke
Ik wil graag 20 kg afvallen hoe lang mag ik doorgaan met dit programma kan ik na de eerste 60 dagen gewoon doorgaan?

Gr Ikke

Welke shake wanneer?

3 januari 2014 10:25
Jessica Weijers
Hallo,
Ik ben geďnteresseerd in de shakes van whey...en nu zag ik het afslank pakket staan!
Alleen kan ik nergens vinden welke shake ik wanneer moet nemen aangezien er ook nog een cassein shake is!? Kunnen jullie mij hier antwoord op geven!?

Met vriendelijke groet,

Jessica weijers

Hongergevoel bij dieet

6 november 2013 19:46
Rick van Oorschot
Ik ben nu een paar dagen bezig met dit pakket en volg het schema wat erbij staat. Ik drink ook alleen maar water zo'n 2/3 liter per dag.

Alleen heb tussendoor nog wel last van een hongergevoel. Hebben jullie tips of dingen die ik kan proberen te doen?

Afslankpakket

25 juli 2013 11:48
Randy Wirht
Hallo,

Ik heb 2 vragen over dit product.

1. Zijn de aanbevolen ochtend en middag innames als vervanging van een maaltijd of moeten de supplementen tijdens een maaltijd genomen worden?
2. Gaat deze methode uit van een bepaalde trainingstijd en etenstijd? Bijvoorbeeld Warm eten in de avond en trainen in de avond? Ik train namelijk elke ochtend om half 8 en eet 's middags warm. Kan/ moet ik de volgorde van de supplementen dan aanpassen?

Bedankt voor de antwoorden.

Gr, Randy
25 juli 2013
Powersupplements
14:00Onze collega die deze vragen normaal gesproken beantwoord is er op dit moment niet. Het afslankpakket is geschikt voor een eiwitdieet zoals bijvoorbeeld het dokter Frank dieet. Hierbij worden maaltijden in de ochtend en middag vervangen. Trainingstijden staan vrij. Het schijnt wel een extra vetverbrandende boost te geven als de training 's-ochtends nog vooraf aan enige maaltijd of shake gedaan wordt. Maar voor sommigen is dat iets teveel van het goede ;-) Het dokter Frank dieet gaat uit van een warme maaltijd 's-avonds. Het is waarschijnlijk geen enkel probleem als de warme maaltijd in de middag genomen wordt. Voor meer informatie en een voorbeeld zie de productpagina van dit pakket.

allergenen / zoetstoffen dieet pakket

17 juni 2013 10:29
Josip Petrarca
Dames, heren,

Kunt u mij svp aangeven of in de producten in het dieetpakket citroen en/of limoen is verwerkt (anders dan vitamine C/Ascorbinezuur/citroenzuur)?

En welke zoetstof is gebruikt?

Alvast bedankt voor uw antwoorden.

Josip Petrarca
17 juni 2013
Powersupplements
12:36In de eiwitsupplementen met de smaken citroen en tropische vruchten, zal citroen en misschien ook limoen verwerkt zijn. De naturel smaak van whey isolaat en van micellaire caseine bevat geen zoetstoffen. Bij Micellaire Caseine is één smaak gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia. Deze smaak heet vanille-stevia''. Bij Pure Whey Protein Isolate zijn twee smaken gezoet met stevia: vanille-stevia en bos-aardbei-stevia. De overige smaken zijn gezoet met de zoetstof sucralose. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u voor elke pot eiwitpoeder een smaak kiezen en daarmee de gebruikte zoetstof.

welk pakket voor vet verbranden en spiermassa?

1 mei 2013 13:25
Jefrey Visser
hallo, ik heb een vraag over het algemeen.
ik ben al een tijdje bezig met fitnessen en cardio.
ik ben 1:85 en weeg 88 kg.
dus ik heb al aardig wat spiermassa, maar ook veel vet.
ik wil dat vet graag kwijt, ik ben al bezig met een soort dieet.
maar welk pakket zou het beste bij mij passen?
het starters pakket of het afslank pakket?
ik heb nog geen ervaring met elk van deze producten.

mvg
1 mei 2013
Powersupplements
15:30Hoi Jeffrey, Het afslankpakket is gericht op mensen mensen die een eiwitdieet volgen. Omdat jij naast het verlagen van je vetpercenatge ook je spieropbouw wilt optimaliseren is een eiwitdieet niet de beste aanpak. Dat wil overigens niet per se zeggen dat het afslankpakket ongeschikt is. Je zal het alleen op een andere manier moeten gebruiken. Als je aangeeft wat voor een dieet je nu volgt, dan kunnen we je beter adviseren. Misschien kan je ook ruwweg aangeven hoe je trainingsopbouw is.

vraag over afvallen met de eiwitshakes

22 juni 2012 11:17
Angelique van den Brink
Goedemiddag, ik heb een vraag over het afslankpakket.

Ik ben nu bijna een week bezig met dit pakket omdat ik graag wil afvallen. Ik neem in de ochtend een shake en in de middag en als avondmaaltijd volg ik de recepten van DR Frank. Ik maak de shakes met light sojamelk, nu ben ik nog geen gram afgevallen en ik dacht dat het met de eiwitshakes wel snel zou gaan. Doe ik wat verkeerds? Ik volg de gebruiksaanwijzing van de site qua dieet incl de pillen.

Ik neem soms al tussendoortje een paar wortels of komkommer maar nu lag ik op een andere site dat wortels helemaal niet mag tijdens een eiwitdieet. Graag zou ik ook willen weten wat ik als tussendoor zou mogen eten als ik erge honger krijg? Ik hoor het graag.

Gr Angelique
22 juni 2012
Powersupplements
14:05Hoi Angelique, Als iemand niet afvalt op een eiwitdieet kan dit verschillende oorzaken hebben. Het is bekend dat mensen door allerlei fluctuaties (bijvoorbeeld zout- en vezelconsumptie) in gewicht kunnen schommelen. Zo'n schommeling kan een initiëel gewichtverlies maskeren. Afgezien daarvan is een van de mogelijke oorzaken dat iemand de eiwitten niet verdraagt, waardoor de buik wat opgezet raakt. In dat geval zal men later alsnog afvallen. De buik zal immers niet steeds maar verder opzetten. Een andere mogelijkheid is dat er meer calorieën gegeten worden dan de bedoeling is. Bijvoorbeeld doordat iemand bij de bereiding van de avondmaaltijd veel olie of vet gebruikt. Of dat er gekozen wordt bijvoorbeeld veel vette kaas of vette vleessoorten. Als dit eetpatroon gehandhaafd blijft zal het gewicht ook na langere tijd niet gaan dalen. Een derde mogelijkheid is dat er verborgen koolhydraten gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een dressing of in een eiwitreep. Ik zie dat je bij de keuze voor gratis producten enkele eiwitrepen hebt gekozen. Alle eiwitrepen zijn helaas ongeschikt voor een eiwitdieet. Dat geldt zelfs voor de carb conscious repen. Als je erge honger krijgt, kan je een keer voor een extra shake kiezen. Beter is het nog om eerst kniebuigingen te doen (gewoon thuis met het eigen lichaamsgewicht zie: http://www.youtube.com/watch?v=D4PFM1WxEYc ). Het doen van een kortdurende intensieve inspanning kan de honger tijdelijk wegnemen. In het lichaam geeft dit een reactie alsof er meer van het anti-honger hormoon leptine aanwezig is (http://jap.physiology.org/content/111/3/715.abstract). Twee keer 40 vlotte herhalingen is bijvoorbeeld een leuke korte workout. Als je er van gaat hijgen is het goed. Let er wel op dat zulke korte intensieve workouts niet geschikt zijn voor relatief ongetrainde mensen. Voor hen is een geleidelijke opbouw vereist!

Supplementen bij zwangerschap

21 april 2012 20:16
Anoniem
hallo,

Ik ben bij jullie terecht gekomen via een vriendin. maar ik heb een vraagje, dat afslank pakket mag je dat ook doen als je zwanger wilt worden?
21 april 2012
Powersupplements
22:17Het afslankpakket bevat onder andere het supplement Natural Fat Control. Dit bevat een aantal geconcentreerde plantenextracten (groene thee, kurkuma en druivenpitten). Het beperkte gebruik ervan kan waarschijnlijk geen kwaad tijdens de zwangerschap. Maar toch raden we veiligheidshalve het gebruik ervan af. Als je eenmaal zwanger bent, krijg je voorkeuren met betrekking tot voedsel. Het lichaam weet dan heel goed wat het wil. Een geconcentreerd supplement in een capsule communiceert echter niet met je smaakzintuigen zoals gewoon voedsel dat doet. Je lichaam kan daarom niet aangeven als je genoeg hebt. Je kan wel bijvoorbeeld gewoon groene thee drinken. Je lichaam geeft daarvan wel aan wanneer het genoeg is. Blijf echter ook met gewone voedingsmiddelen maat houden; variatie is belangrijk! Visolie / Omega-3 Nog een supplement dat in het afslankpakket is opgenomen is omega-3 visolie. Visolie is een supplement dat zeker gebruikt kan worden tijdens de zwangerschap. Het is juist tijdens de zwangerschap (vooral het laatste trimester) dat de inname van visvetzuren van belang is. Het wordt verondersteld dat deze vetzuren positief bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Wetenschappelijk advies Een grote internationale samenwerking van wetenschappers heeft geleid tot de zogenaamde ‘Perilip’ aanbevelingen. Hierin wordt het advies gegeven om tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding minimaal 200 milligram van het visvetzuur DHA te consumeren. Dat kan bijvoorbeeld door eieren of vette vis te eten. Eén capsule van ons visolie supplement bevat 150 milligram DHA. Samen met de hoeveelheid DHA in een gekookt ei zit je net boven dat minimum. Het complete advies van Perilip (Engelstalig) kan je nalezen op de volgende website: http://www.early-nutrition.org/perilip/PeriLipRecommendations.html Eiwitpoeders en zoetstoffen Dan blijven de eiwitten nog over. Misschien kan je het gebruik van eiwitten met kunstmatige zoetstoffen achterwege laten. Officieel zijn ze veilig maar ik zou kiezen voor alternatieven. Die alternatieven zijn er in de vorm van de micellaire caseine in de naturel smaak en whey isolaat naturel of whey isolaat gezoet met stevia. Deze eiwitten kan je gebruiken tot aan de zwangerschap. Zodra je eenmaal weet dat je zwanger bent, zou ik je willen aanraden alleen nog gewone voeding te gebruiken en eventueel de visolie. De eiwitten zijn niet schadelijk, maar gewone voeding is tijdens een zwangerschap toch te verkiezen boven een supplement. Dieet Tot slot wil ik nog kwijt dat het niet verstandig is om een afslankdieet te volgen als je eenmaal zwanger bent. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor het kindje.

Zijn shakes en avond eten genoeg?

18 januari 2012 16:39
Anoniem
Ik wil het afslank pakket gaan gebruiken om af te vallen! Zijn dan alleen de 2 shakes (óntbijt en lunch) voldoende tot aan het het avond eten?
18 januari 2012
Powersupplements - Kris
16:40Voor de gemiddelde persoon voldoen twee eiwitshakes + het avondeten aan de dagelijkse eiwitbehoefte tijdens het eiwitdieet.

Als aanvullend op de shakes groenten worden gegeten dan wordt ook voldaan aan de inname van vezels en microvoedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bij langdurig gebruik van de shakes is het eten van de groenten sterk aan te raden.

Hoe de shakes te gebruiken?

14 januari 2012 14:22
S Gernaat
Ik ben begonnen met het afslankpakket, nu is mij alleen niet geheel duidelijk of ik de shakes als volledig ontbijt en lunch kan gebruiken zonder aanvulling? Of moet ik de shakes als aanvulling gebruiken? zo ja wat eet ik erbij om wel af te vallen?
Mijn doel is 10 kilo af te vallen dit is overgewicht. Als sport jogg ik twee keer per week .
18 januari 2012
Powersupplements - Kris
13:35Om optimaal (snel en gezond) af te slanken adviseren wij om bij de shakes wat groenten te eten. Dat mogen rauwe of bereide groenten zijn.

Sommige mensen gebruiken de shakes zonder er iets bij te eten. Zonder de groenten wordt de inname van vezels en microvoedingsstoffen zoals vitamines en mineralen wel wat gering.

Een multivitamine kan dit deels maar niet geheel ondervangen. Daarom is op lange termijn het aanvullend gebruik van groenten de meest gezonde oplossing.

Micellar Casein met brinta en Whey Protein met brood?

13 januari 2012 11:17
Anoniem
Ik heb interesse in het afslank voordeelpakket.
Nu ben ik van plan om als ontbijt Brinta te nemen en de Micellar Casein hierin te mixen.
Mijn vraag is of dit een juiste/goede combinatie is, aangezien Brinta veel koolhydraten bevat en de Micellar Casein veel eiwitten, of is dit geen probleem?
Verder eet ik als lunch 4 boterhammen en rond 4 uur 2 stuks fruit...hoe en wanneer pas ik hierin de Pure Whey Protein?

Caloriečn

9 januari 2012 22:27
anoniem
hallo,ik ben al een paar keer op jullie site geweest,ik wil nog tien kilo afvallen en dan ben ik 70 kilo op een lengte van 1.68 m.
Mijn vraag is hoeveel caloriečn bevat 1 dag met de produkten van een Afslank pakket.
Want bij die shakes gebruik ik dan karnemelk.
Ik ben 57jaar en ik mag wel zeggen gezond, sport, hardlopen 2 keer in de week .
het afslank pakket spreekt mij aan oa,doordat ik mijn 2 ons groente en vis of kip kan eten.
vriendelijke groet,
11 januari 2012
Powersupplements - Kris
15:01De dagelijkse calorische waarde van alle supplementen in het afslankpakket komt op ongeveer 255 kcal.
Dit is bij het gebruik van 1 shake micellaire caseine, 1 shake Pure Whey Protein Isolate, 3 capsules omega-3 en 3 capsules Natural Fat Control.

Veel succes met de laatste 10 kg!

Afslankpakket .

9 januari 2012 19:48
Sven Kevelaers
Ik ben van plan om een proteinne dieet te volgen en de producten bij te bestellen maar ik heb een paar vragen .
Kan u mij vertellen hoe ik de shakes moet klaarmaken ? Met water , melk of soyamelk ?
Ook zijn er een aantal fasen in het dieet . Wanneer moet ik wat gebruiken of nuttigen en hoelang ? Ik weet dat dit misschien wel veel vragen zijn , misschien weet u waar ik betrouwbare info kan vinden over dit dieet en hoelang ik de verschillende fasen moet doorlopen en welke voedingsmiddelen ik mag eten ?

Mvg ,

Sven Kevelaers
11 januari 2012
Powersupplements - Kris
14:54Beste Sven,

De shakes mogen gemaakt worden met melk, water of sojamelk. Van die laatste zijn wij echter niet zo\'n fan.

In een heel sterk koolhydraatbeperkte fase is melk niet zo handig. Een glas levert al snel 10 gram koolhydraten.

Van de diverse fasen in een eiwitdieet kennen wij de precieze details niet. Niet elk eiwitdieet heeft dezelfde fasen. En ook zonder een gefaseerde aanpak werkt een eiwitdieet. Goede bronnen van informatie zijn de boeken van dr. Frank en dr. Atkins.

12 kilo afvallen

3 januari 2012 14:10
Anoniem
Ik heb het afslank-pakket gekocht, nu wil ik 12 kilo verliezen en kan niet veel sporten i.v.m hernia en knieoperatie, heb eerdere eiwit-shakedieet gedaan en dat ging prima, nu wil ik graag z.s.m.starten maar lees op de potten dat je 3 shake mag op een dag, en de visolie en afslanktablet.

Ik was gewend 5 x shake op een dag, en daarna 3 x shake op een dag en 200 gr groente/vis of gevogelte

ik loop wel 3x ruim half uur met me hond elke dag, heb 4 kids dus ben wel veel bezig

nu is mijn vraag wat ik het beste kan doen?
3 januari 2012
Powersupplements - Kris
14:12Het kan zijn dat deze shakes groter zijn dan de vorige die je gebruikte. Als je niet te lange tijd achter elkaar 5 shakes gebruikt, dan is dat geen probleem. Maar je kan ook 5 maal een halve shake proberen met daarbij wat groenten.

Voor je knie kan je eens glucosamine proberen. Of wat nog veel sterker nog sterker is: Arthro-5 (zie deze pagina: http://www.glucosamine.com/nl/arthro-5-22 )

Als het probleem direct achter de knieschijf zit, is glucosamine minder geschikt. Arthro-5 of het goedkopere ASU Forte (http://www.glucosamine.com/nl/asu-forte-10 ) werken hier soms wel voor.

citrulline bij het afslankpakket

23 oktober 2011 10:32
J.C. Sparenburg
Hoi,

Hoe kan ik citrulline inpassen in het afslankpakket-dieet?

Groetjes, Juliette
24 oktober 2011
Powersupplements - Kris
00:36Citrulline kan gewoon naast de supplementen in het afslank pakket gebruikt worden. Op (eventuele) trainingsdagen kan je citrulline enige tijd voor de training innemen. Maar het supplement werkt ook wanneer je het op een willekeurig ander tijdstip inneemt.

De dosering voor citrulline is 2 tot 6 capsules per dag. Bij drie capsules per dag gaat een pot citrulline 60 dagen mee. Dat is net zo lang als het afslankpakket.

De dosering van 3 capsules per dag is toereikend voor de meeste mensen. De maximale dosering van 6 capsules is vrij heftig. Dit is vooral bedoeld voor krachtsporters met een grote spiermassa.

overgang van caloriebeperkend dieet naar eiwitshakes

20 oktober 2011 13:15
Anoniem
Ik heb een vraag waar mijn dietiste mij niet mee kan helpen, en hoop dat jullie - als ervaringsdeskundigen - me van een bruikbaar advies kunnen voorzien.

Ik heb de 12 weken een streng caloriebeperkend dieet (600kcal p/d) met maaltijdvervangers gevolgd. Met veel pijn en moeite 14 kg kwijtgeraakt, lichaam leek op den duur volledig in de weerstand te gaan: moe, futloos, mat gevoel, depressieve neigingen etc. Daarnaast veel last van trekkende kaken. Kan dit duiden op een tekort aan koolhydraten, serontinetekort oid of is het gewoon algehele malaise van een lichaam wat moeite heeft in ketose te raken icm caloriebeperkend dieet?

Zo kon ik tijdens de periode dat ik dit dieet volgde bijvoorbeeld niet eens langer dan 45 minuten matig intensief bewegen (zoals wandelen of fietsen) zonder letterlijk onwel te worden. Een vriend die hetzelfde dieet volgde is in dezelfde periode 30 kg kwijt geraakt en voelde zich kiplekker. Is er iets mis met mijn vetverbranding? Bloedwaardes zijn maandelijks gemeten maar daar zijn geen afwijkingen in te zien. De huisarts adviseerde me door te gaan met het dieet: het belang van het kwijtraken van het overgewicht stond voorop1

Vanwege zoetstoffenvergiftiging 3 weken geleden heb ik besloten acuut met dit dieet te stoppen: ik wordt nu letterlijk ziek van een cola light. Omdat acuut stoppen met een laag caloriebeperkend dieet niet goed is heeft de dietiste geadviseerd op basis van 'normale' voedingsmiddelen in 6 weken te gaan opbouwen (van 1000-1250 naar 1250-1500 naar 1500-1750 kcal p/d). De 1e twee weken is mijn gewicht redelijk stabiel gebleven, de afgelopen week kom ik echter gemiddeld een pond (!) per dag aan, ook in cm. Nu weet ik dat de KHD vocht vasthouden in je lichaam maar dit tempo baart mij toch wel grote zorgen.

Buiten dat het behoorlijk frustrerend is dat het er nu harder aankomt dan het er af ging, lijkt dit voor mijn lichaam geen gezonde situatie. De dietiste zegt dat ik het 'opbouwen' gewoon moet volhouden. Zelf neig ik er naar om mijn lichaam mbv 2 eiwitshakes per dag (zonder aspartaam) en 's avonds groente + vlees/vis weer terug in ketose te brengen. Begrijp ik goed dat de natural whey en micellar caseďne hiervoor geschikt zijn? Ik wil echter mijn lichaam zo snel mogelijk uit de spaarstand hebben, met bovenstaande kom ik echter amper op 1000 kcal p/d uit. Hoe kan ik dit het beste aanpakken, kan ik bijvoorbeeld langzaam calorierijke low-carb tussendoortjes toevoegen? Ik zou obv mijn gewicht en activiteitenniveau ca. 2250-2500 kcal p/d moeten verbruiken.

Als ik goed in de vetverbranding kom, wil ik dat volhouden tot ik mijn streefgewicht heb bereikt (- 10 kg) en daarna stabiliseren mbv GOK programma (de shakes gebruik ik dan alleen als vervanger wanneer ik een keer iets niet in huis hebt iod).

Ik zou graag horen wat u (of anderen) mij aanraden in deze situatie.