Skip to content

Kan ik afvallen met eiwitrepen?

2012 november 26

Vraag:
Ik wil afvallen maar geen spieren kwijtraken. Iemand adviseerde me om eiwitrepen te nemen, voor of na het sporten of als vervanger voor één van de maaltijden! Is dat een goed advies? En de Natural Fat Control die jullie verkopen, wat kan ik daar van verwachten?

Antwoord:
Eiwitrepen kan je in zekere zin als maaltijdvervanger gebruiken. Maar alleen in combinatie met groenten of fruit levert het een volwaardige voeding.

Natural Fat Control

Natural Fat Control

Mensen die willen afslanken raden we aan om alleen groenten bij hun eiwitten te gebruiken. De eiwitten komen bij voorkeur van een shake in plaats van een eiwitreep. Eiwitrepen bevatten ook maltitol. Maltitol is een suikeralcohol welke een zeer beperkt effect heeft op je insulinespiegel maar wel uiteindelijk wordt omgezet in suikers. Bij een streng eiwitdieet is dat niet toegestaan. De repen zijn handig voor onderweg of als je een keer iets wil snoepen.

Natural Fat Control is een mild supplement dat op lange termijn zijn effect doet gelden. Sommige fatburners voel je werken. Maar wat je dan voelt is een stressreactie van je lichaam. Dat is niet gezond.

Wat je van Natural Fat Control na een paar maanden zou kunnen merken is dat je makkelijker een lager vetpercentage kan bereiken en vasthouden. Daarnaast zou je minder spierpijn kunnen hebben. Sommige mensen gebruiken NFC als gezondheidssupplement.

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.