Skip to content

Stackers ongezond of niet? Zijn er alternatieve fat burners?

2014 januari 13

Vraag:
Wat vinden jullie van stackers? Stacker4 bijvoorbeeld, een extreme fat burner. Voordelen, nadelen? Waarom wel, waarom niet? Is er een goed alternatief?

Natural Fat Control

Natural Fat Control

Antwoord:
Ik ken alle verschillende afslanksupplementen niet. Het zijn er echt enorm veel. Ik weet wel dat de meeste gebaseerd zijn op pepmiddelen. Naar ons idee zijn dat soort supplementen niet gezond. Ze zijn een grote stressbron voor je lichaam.

Voor de meeste mensen zijn de meest effectieve én meest gezonde manier om af te vallen een low carb ideet of een slow carb dieet. Met zo’n dieet heb je geen honger, maar ben je wel meer tijd kwijt met voedselbereiding. Daarnaast is het voor sommigen even afkicken om geen brood, pasta rijst en dergelijke te eten. Voor hen is het ‘carb backloading’ dieet een meer haalbaar alternatief.

We hebben zelf als supplement de Natural Fat Control. Dat is een product op basis van groene thee, curcuma en druivenpitextract. Deze ingrediënten staan erom bekend dat ze de vetverbranding stimuleren, maar in tegenstelling tot stackers gebeurt dat op een geleidelijke, gezonde manier.

Comments are closed.