Skip to content

Cafeïne om af te vallen samen met Natural Fat Control?

2014 november 9

Vraag:
Om af te vallen wil ik driemaal daags cafeïne gaan gebruiken in combinatie met jullie afslanksupplement Natural Fat Control. Hebt u advies daarover?

Natural Fat Control

Natural Fat Control

Antwoord Power Supplements:
Op zich is de dosering van 3 tabletten cafeïne per dag nog wel acceptabel. Ik wil u echter als advies meegeven om bij voorkeur geen cafeïne later op de dag te gebruiken. Dit zal een negatieve invloed hebben op de slaap. Goede slaap is erg belangrijk voor de gezondheid en voor het afslankproces!

In het verleden gaven we aan dat 5 tabletten cafeïne per dag het maximum is. Dit is weliswaar veilig, maar het zal vanwege de gespreide inname sneller leiden tot gebruik later op de dag. Daarom hebben we het gebruiksadvies verlaagd naar 3 tabletten maximaal. Daarnaast adviseren we niet korter dan 6 uur voor het slapen nog cafeïne te nemen.

Als u zeker wilt zijn dat de cafeïne de slaap helemaal niet meer beïnvloedt, dan neemt u na het middaguur geen cafeïne meer.

Er zijn veel mensen die goede resultaten behalen door ’s ochtends een tablet cafeïne te nemen terwijl ze het ontbijt overslaan. Het middageten bestaat dan uit een eiwitrijke en koolhydraatarme maaltijd (vergeet ook de groenten niet, bij deze maaltijd of bij de avondmaaltijd). Bij zo’n eiwitrijke maaltijd kunnen prima 3 capsules Natural Fat Control en nog een tablet cafeïne genomen worden.

Comments are closed.