Skip to content

Welke supplement erbij voor vetverlies?

2014 juni 18

Vraag:
Ik heb een vraag over het gebruik van twee producten door elkaar heen. Ik gebruik al een behoorlijke tijd de pure whey proteine van jullie. Mijn doelstelling is eigenlijk om meer spiermassa te blijven krijgen, maar ik zou ook graag tegelijk nog wat vet willen verliezen. Mijn vraag is nou welk van jullie producten ik het best bij mijn proteine kan gaan gebruiken, zodat ik vet verlies maar er geen negatieve invloed is op het kweken van meer spieren.

Citrulline Ajinomoto

L-Citrulline

Ik zat zelf te denken aan L-citrulline of visolie ofzo?

Antwoord Power Supplements:
Er zijn drie opties. Visolie en citrulline zijn er inderdaad twee van. De derde is BCAA’s.

Visolie is de meeste populaire optie. Dit is ook voor andere gezondheidsdoeleinden een goede keuze. Het effect is wel heel traag. Bij 4 capsules per dag, zal het al snel 3 maanden duren voor er een duidelijk effect is. Het effect begint pas na een laadperiode die 2 maanden kan duren.

BCAA’s werken sneller. Maar de dosering is hoog en de prijs ook.

Citrulline zit er een beetje tussenin wat betreft prijs en snelheid van werking. Het heeft als leuk bijeffect de ‘spierpomp’.

Hoe groot het effect van de supplementen is op spiergroei en vetafbraak is moeilijk te zeggen en zal per persoon verschillen (is ook afhankelijk van voeding). Ik denk dat de supplementen aan elkaar gewaagd zijn.

Comments are closed.