Skip to content

Zit er creatine in whey? Wil niet zo’n bodybuilder worden.

2013 februari 10

Vraag:
Ik wil net beginnen met eiwitten shakes maar nog wat weten over dit product: Pure Whey Protein Isolate 2000g. Omdat ik nog geen ervaring heb met eiwitten shakes wil ik graag een paar antwoorden op de volgende vragen:

– Zit in dit product geen creatine? Dit wil ik zeker weten omdat dat ik niet wil dat ik zo’n bodybuilder word. Ik wil gewoon meer kunnen trainen. en dit product moet ervoor zorgen dat mijn spieren sneller herstellen.
– Hoe vaak moet ik het gebruiken als ik vijf keer in de week 1,5 uur train?
– Als ik fitness is het ook goed om af en toe een rustdag te nemen ook al gebruik ik dit product?

Whey isolaat 1000g

Whey isolaat

Antwoord:
Je hoeft niet bang te zijn een bodybuilder te worden. Dat gebeurt niet zonder intensieve trainingen over een tijdspanne van meerdere jaren. Ook niet als je creatine gebruikt.

Onze Pure Whey Protein Isolate bevat overigens geen creatine!

Het eiwitpoeder kan dagelijks gebruikt worden. Het meest gebruikelijke moment van inname is 30 tot 60 minuten voor de training. Veel mensen vullen dat nog aan met een halve tot hele maatschep bij het ontbijt en/of een halve maatschep na de training. Maar met alleen 1 maatschep voor je training bevorder je het spierherstel al behoorlijk.

Hoeveel rustdagen je nodig hebt is niet alleen afhankelijk van de eiwitshakes. De rest van je dagelijkse voeding is nog veel belangrijker. Wat ook meespeelt is de lengte en intensiteit van je training. Hoe intensiever de training hoe meer rust nodig is. Ook geldt dat als je jonger bent, je meer trainingen aan kan dan wanneer je wat ouder bent.

Af en toe een rustdag is voor iedereen wenselijk!

Comments are closed.