Skip to content

Supplementen om zwaarder te worden: eet je wel voldoende?

2014 juli 18

Vraag:
Ik ben een jongen van 26 jaar en weeg 62 kg. Graag wil ik zwaarder gaan wegen. Wat kan ik het beste kopen bij jullie?

Supreme Gainer weightgainer 2000g

Supreme Gainer

Antwoord Power Supplements:
Helaas werkt het niet zo eenvoudig. Als iemand te weinig eet zullen alle supplementen in de wereld geen verschil maken. Misschien zou je ons eerst een kort overzicht van je voeding op een dag willen mailen, dan kunnen we daar wellicht wat tips over geven.

Als de voeding op orde is dan is whey of een weightgainer een goede aanvulling, maar wel liefst in combinatie met gewichttraining.

Antwoord:
Ik zit nog op school en eet in de pauze van half één de eerste maaltijd van de dag, dit zijn dan vaak 2 worstenbroodjes. Verder in de middag ook en dan avondeten om zes uur: aardappelen, groente en vlees.

Antwoord Power Supplements:
Begrijp ik goed dat je eigenlijk maar twee keer op een dag eet? Het is bijna onmogelijk om met zo weinig maaltijden zwaarder te worden.

Voor je aan supplementen begint is het verstandiger om eerst meer en vaker te gaan eten. Krachtsporters die zwaarder willen worden eten meestal zo’n 5 à 6 volwaardige maaltijden per dag.

In jouw geval zou je kunnen beginnen met de middagmaaltijd te vergroten en eens te kijken of er iets is wat je als ontbijt kunt nemen. Er zijn ook mogelijkheden om rond negen uur ’s avonds wat te eten.

Comments are closed.