Skip to content

Krijgt een vrouw veel spieren van whey eiwit?

2014 september 9

Vraag:
Graag zou ik geinformeerd willen worden over uw whey proteine isolaat poducten. Ik ben weer intensiever aan het sporten (krachttraining en cardio) waardoor het wellicht goed zou zijn om de shakes te gebruiken. Alleen… ik wil niet enorm groeien en er mannelijk uitzien. Ik wil graag mijn vrouwelijke vormen willen behouden en het liefst mooi slank gespierd, maar niet overdreven.

Stevia whey isolaat 1000g

Whey isolaat (stevia)

Wilt u zo vriendelijk zijn om het juiste product te adviseren, dosering, hoe vaak per dag, wanneer etc. Ik heb vaak gehoord dat er zat whey’s zijn waarin meer troep ziet dan natuurlijk eiwit. Ik vind het daarom belangrijk om te weten dat het een mooi natuurlijk product is, zonder vetten, koolhydraten, suikers etc. Zodat ik optimaal kan sporten en mijn lichaam goed en mooi getraind krijg.

Jaja… een zeer kieskeurige vrouw die erg van haar lichaam houdt en dus gezondheid hoog in het vaandel heeft ­čśë

Antwoord Power Supplements:
Kieskeurig en kritisch zijn is een goede eigenschap!

Wat betreft je zorgen t├ę gespierd te raken. Dat is iets wat bijna niet mogelijk is voor vrouwen. Ook mannen hebben soms deze angst. Maar er zijn veel meer mannen die uiteindelijk met gewichttraining stoppen omdat ze te weinig resultaat boeken dan omdat ze te breed worden! Voor vrouwen is het eigenlijk onmogelijk.

Onze Pure Whey Protein Isolate is een heel zuivere whey: veel eiwit (90%) en erg weinig vet, lactose en koolhydraten. We hebben hem nu ook in een variant die is gezoet met de natuurlijk zoetstof stevia.

Je kunt de whey op veel manieren gebruiken. Het meest belangrijke moment van inname is 30 tot 60 minuten voor je training. Een halve of drie kwart maatschep is een goede dosering. Het ontbijt is daarna het meest voorkomende tijdstip om een whey shake te nemen. Ook hier kan je een halve tot drie kwart maatschep gebruiken.

Antwoord:
Zijn er nog goede producten voor de vrouw, die ik naast whey isolaat kan gebruiken ter bevordering van afvallen en gezonde aanvulling op de voeding? Ik heb namelijk een lange tijd een blessure gehad waardoor ik de sporten die ik uitvoerde (krachttraining en hardlopen) een lange tijd niet mocht uitvoeren. Hierdoor ben ik helaas wat kilo’s aangekomen, waar ik niet blij mee ben… Wie wel?

En wat betreft de whey isolaat: is dit vaker dan 2 keer per dag te gebruiken of max 2 maal per dag?

Antwoord Power Supplements:
Je kunt whey eiwit vaker gebruiken. Dat is echter alleen gebruikelijk bij een eiwitdieet. Hierbij worden sommige gewone maaltijden vervangen door eiwit plus wat groenten. Het is niet zo dat als je extra eiwitten gebruikt dat je sneller afvalt. Teveel eiwit betekent toch weer extra calorie├źn. Dat helpt het afvallen niet.

Natural Fat Control

Natural Fat Control

Het eiwit helpt je spieren op peil te houden en het helpt dat je makkelijker ÔÇślege calorie├źnÔÇÖ zoals zoete dranken, koekjes of snoep kunt laten staan. Bij een eiwitdieet laat je alle suikers en zetmelen achterwege. Dus ook geen fruit, brood, ontbijtgranen, rijst en pasta.

Een ander supplement dat je kunt gebruiken is Natural Fat Control. Dit supplement verhoogt de vetverbranding zonder dat je er nerveus of gestrest van wordt zoals met zogenaamde ÔÇśfatburnersÔÇÖ.

Comments are closed.